Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 4
ALEX29 spune:
asa i tu OANA draga ....a trecut asa de repede :(
dar lasa ca mai urmeaza unu curand 8Martie
poate reusesti si tu sa vii
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
hello:)
alex, ma bucur ca ti-a placut:) din ala o sa avem si noi:) e intr-adevar super cum l-ati fcaut? rotund? patrat?
asa..si merci de poza cu mamarutele:)
gabuitzo, ma uit dupa poze cu frigi si dau de poze noi cu frumoasa familie:) sara mamii creste, e o papusa adorabila. unde ati fost voi asa gatiti?
anca, fain ca aveti o bunica la dispozitie, a noastra mai putin e, ca nu e in oras si inca lucreaza:)
nati, draga mea, ce faci tu? am incercat sa te sun, am avut ceva apel de la tine...eram in febra cumparatutrilor la polus si nu am auzit tel:( ce faceti voi fetelor?
va , o seara frumusica:)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
antoni spune:
vai ce ma enerveaza, am scris un mesaj, dar mi s-a sters.offff, si era lung de tot. nu mai conteaza. piti a papat si s-a culcat, ii cadeau ochii din cap, hihi, de somnic. vreau sa va intreb legat de umidificator daca aveti careva si ce recomandati.adica de ce firma, unde se gasesc, daca sunteti multumite de ele. am inteles ca ar trebui sa iau si eu ca la noi in casa e destul de uscat aerul, degeaba pun pe calorifer haine ude sau bol cu apa.
si mai eram curioasa de ceva, ai vostri pitici cand papa,nu-si dau in cap cu pumnul, hihi? a mea asa ritmic si-ar da in cap daca nu as tine-o de manute.asa e de figurina...
stam deja in fundic din ce in ce mai bine, e ca un mic spiridus,hihi,voi pune si niste poze,numai sa fiu putin mai libera.
va pupic pe toate si va doresc o seara frumoasa si o noapte usoara cu mult-mult somnic!mai ales pt Alex ca e tare obo.
Meli+Timea-Larisa
redai spune:
Fetelor noi suntem bine. Nu am apcat sa va ctesc. Ieri a fost numai un "du-te , vino" la noi in casa. A fost majoratul fratelui meu si s-a u pregatit aici platourile.
Am avbut insa si o mare problema, am comandat tortul la cofetaria din Sigma si mi s-a spus sa merg aseara la 9 jumate dupa el. Cand am ajuns acolo am constatat ca tortul meu nu exista.Tampita aia de vanzatoare l-a trecut la comanda de acim o saptamana. Va dati seama in ce situatie am fost. pana la urma am luat unul din torturile care erau acolo, unul de cioco, dar nici macar nu a fost bun...
Am am fost si am cumparat gresi pt balcoane si mi-a luat o cabina de dus cu hidromasaj, cu masaj la picioare si radio si altele.A zis sotul ca poate asha scapa de facutul masajului.
Meli noi suntem destul de bine. Eu miercuri o sa am primul examen.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Gabriela77 spune:
Multumim Co draga, la botezul fiului unei prietene am fost!
Alexuta, somn usor!
Meli, deci sta bine in fundic piti a ta?? Bravo ei! Si Sara tot vrea in fund, o mai ridic dar cate putin, ea inca nu are stabilitate, dar ii place de numa-numa.M-ai distrat cu pumnii, nu, Sara nu isi da pumni in cap cand papa, in schimb se joaca cu bluza mea sau cu tzitzi.
Lore, nasoala faza cu tortul. Ce tembela...
Asa rupta sint...Sara baga somn, imbaiata, mancata, si-a revenit bine cu papa. Chiar, sa va intreb ceva, Sara nu mananca constant, odata 120, odata 150, altadata 100. Niciodata nu stiu cat sa-i fac, ii fac tot timpul mai mult, respectiv 150, dar sint dati in care termina sticluta si ar mai bea, dar daca a intrerupt si am scos bibe afara, apoi nu mai vrea. M-am facut inteleasa, ca pic lata....??? Ai vostri cum papa?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
antoni spune:
Gabi-si noi suntem la fel.ii fac 250ml,cateodata lasa cate 30 acolo,dar este si cand ar mai papa.nu-i nici o problema.pupici la printesa.tare mult a crescut
geanina-nica spune:
buna,acum am ajuns de la urgenta,am facut o infectie la ochi(UVEITA)MI-AU PUS PICATURI SA MI SE MAREACSCA PUPILA SI ACUM VAD DUBLU,ASA CA DACA MAI MANANC CITE O LITERA,ma intelegetia trebuit sa citsc de 2 ori mes.
redaice faza tare cu tortul,trebuia sa ti-l dea gratis.
GABRIELA77
ALVARO,manca la fel am aruncat la lapteeeeeee,niciodata u reuseam sa-i fac fix.cred ca mananca caT are nevoie
antonieu am umidificator cu ionizator ,adica umezeste si papa`particulele de praf,de marca chico,ma costat 60 e.,eu il pun in fiecare noapte,si dparme f,bine maai ales ca acum are muculeti,il ajuta la respiratie.vara il pun si peste zi,e cu aburi reci.
Apropo cu pumni.hihihi,al meu cand e somn i-si da peste urechi.
somn usor pe maine.muuuuuuuak la toate burticile si mamici.
GEANY ALVARO
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
acum am papat tot,ne-a pus mami in patut si spera sa mai tragem un somn,hihi.ca sa mai pot invata ceva.tare n-am chef.dar trebuie.
geanina-mica-bine ca a fost ceva lejer la ochi,pune piacaturile si va trece.mersi de udificator,va trebui sa iau si eu.mai folositi careva?
o zi super la toate
Meli+Timea-Larisa
nrl spune:
neata
ufff, iar am visat ca fumam azi noapte... si asa vinovata m-am simtit apoi
Meli si eu am umidificator luat de la Toria din pta M. Viteazu, am dat aproape 3 mil pe el dar am vazut apoi si mai ieftine. La mine e tare ciudat ca am 2 higrometre ca arata pe la 60%, deci bun la limita superioara, dar eu tot uscat simt aerul...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl