Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

intrebare la toata lumea: nu mai facem o intalnire inainte de 8 martie ?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

nico, vad ca andreiut al tau e cu o zi mai mare ca eric al meu...:)

sa ne traiasca si sa creasca mari si sanatosi!

ce ceata e afaraaaaaaaaaaaa..... oribil...
apropo, nico, tu cat il tii afara pe piciul tau? iesiti la plimbare ?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Andreea, ai dreptate, sa ne traiasca

noi cand iesim in parc stam cam o ora, da il iau cu mine cam peste tot, asa ca face plimbari si in masina destul de mult
voi pe unde va plimbati?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

nico, noi deocamdata nu am iesit din perimetrul curtii interioare a blocului.... si nici n-am stat mai mult de juma de ora... inca.. mi-a fost teama sa nu se raceasca, el a fost mai mititel si am zis ca trebuie sa am mai mare grija cu el.. dar urmeaza sa iesim in curand, pentru ca temperatura e acum pozitiva si e ok...

noi stam in borhanci, intr-un bloc nou, dar cand vom iesi mai mult la plimbare vom merge prin parcul mare sau prin alte parculete, sa vedem... oricum cu masina mi-e usor sa-l duc..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Nico-si pe mine ma tenteaza tare o intalnire dar din pacate pana la sfarsitul sesiunii nu pot.mersi de umidificator, voi lua si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata, fetelor

Andree27- merci de urrari. zi-mi si mie unde isi face butnaru clinica, ca va trebui sa merg la controlul de 6 sapt la el si nu m-as duce la Gine1

Meli- in leg cu umidificatorul... eu am primit unul, nu e nu-s ce firma. de la auchan. nu e scump insa isi face treaba bine. eu il folosesc in fiecare noapte de cind am venit de la maternitate, mai ale3s ca si eu sint un pic infundata de felul meu

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Asa rupta sint...Sara baga somn, imbaiata, mancata, si-a revenit bine cu papa. Chiar, sa va intreb ceva, Sara nu mananca constant, odata 120, odata 150, altadata 100. Niciodata nu stiu cat sa-i fac, ii fac tot timpul mai mult, respectiv 150, dar sint dati in care termina sticluta si ar mai bea, dar daca a intrerupt si am scos bibe afara, apoi nu mai vrea. M-am facut inteleasa, ca pic lata....??? Ai vostri cum papa?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Gabi,cantitatile de pe cutiile de lapte sunt mari zic eu ,sau cel putin S nu s-a incadrat niciodata la acele cantitati,exact la fel am patit si eu de n ori ii faceam o cant de lapte bea mai putin ,alta data bea cat ii faceam ,asa ca decat sa-i dau mai putin mai bine faceam mai mult si ce ramanea il aruncam!(sper ca ai inteles).
acum S nu bea lapte deloc!asta de cand a renuntat la biberon cand iau iesit caninii de jos!

eu sunt suparata... ,daca ieri S a facut la olita si kk si pisu toata ziua ,azi a facut de doua ori pe ia!!!(nu mai inteleg nimik)!

ieri am fost tare lenesa.......nimik nu am facut din ce mi-am propus,am lenevit doar,am dormit,am fost la cumparaturi,hihihi

azi vreau sa mergem in Iulius ,cine mai vine dupa ora 17 ?????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo

Meli, isi dau cu minutele in cap cund le e somn tareee. Al meu se mai trage si de urechi. sint niste scumpi...
Gabriela al meu bebe de vreo 3 saptamini bea lapte la fiecare masa o cantitate fixa... pina atunci erau mai haotice cantitatile. Acum daca bea 20 ml in plus ii varsa imediat sau daca e mai putin mai cere. (bea asa: 130 ml dimineata, 160ml la amiaz, 210 ml seara, aprox 90+120 noaptea)
Noaptea a inceput sa bea mai putin... poate renunta incet la trezirile astea

Am fost ieri la Polus, cred ca am vazut pe Co si Ramonela, dar in aglomeratia aia, pina sa ajung la voi...aparea vreo reducere in fata. Nu ma mai duc simbata la mall... noi mergem de obicei diminetile in timpul saptaminii.. e super asa. Ieri era nebunie... cred ca si azi.
O zi buna....

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna

Avem o veste, ne-a iesit inca un dinte acum avem 5,si putem sa mestecam mai bine,

ANTONI merci de incurajare,trebuie sa ma duc luni la control.

SOANSO,la ce varsta ai inceput cu olita?(MERCI PTR.PAGINA DE FOTO)

AM PUS FOTOGRAFII NOI

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geanina ce blondina meseriasa esti! Si ce bebe mare ai!! E un dulce, pare cumintel tare! FeliCitari pt dintele nr 5!!!!
E cald si bine acolo la voi???

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput