Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 3
geanina-nica spune:
BUNA dimineata cam tarziu
E sambata ne-am trezit , 6 am papat laptiuc,si m-a pus in pat cu ea si am dormit, pana 11h ora sp.(12h ro.)
fetelor ce bine ca va dorm bbi,VA invidiez,al meu cu 1an se mai trezeste noaptea si isi cere drepturile,dupa care doarme la loc,dar credeti-ma nici nu mi-aduc aminte decand nu am mai dormit 8 h in continu.
SOANSO,cu pozele e o istorie lunga ,alea sunt de proba,pana am invatat sa le pun mi-am prins urechileam sa mai pun cit de repede .reteta:puisor la cuptor peste un rind de csrtofi,pe deasupera cu sos de rosii.
fetelor intru mai epre seara ca aici e un soareeeeeee, si iesim.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
eladea2005 spune:
Buna si de la noi!
am fost ceva mai cumintel azi noapte,sper sa fim tot asa si de aci incolo... insa n-am reusit sa facem kk de ieri noapte... oare sa ma ingrijorez? ce sa-i fac?
si inca o intrebare: cat Espumisan se da la sugar? pe prospect scrie 1 ml doza zilnica... asta o impart in 3 sa zicem pt 3 mese sau o dau o data??
astept raaspunsul vostru! mersi! va pup ca se maraie piciul!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Gabriela77 spune:
Meli draga, bine ei revenit! Felicitari pt progresele lui piti…E fata mare deja! Cu scurgerea nu stiu, eu inca nu am avut nimik, dar nici ciclul nu a venit!
Alex, cam asa ma gandesc si eu, trebuie sa gasim gradi buna.Cu vigantolul da, continua sa-I dai! Ma bucur ca te-ai distrat, draga mea! Abia astept cheful!
Ramo, eu am fost la Vasilescu, la ortopedie, nice u nu am facut eco, eco se face doar daca e suspiciune! IMi pare rau de masea! Cu dormitul, asa va ramane, fii fara grija, ba va dormi mai mult, ca Sara-10-12 ore.
Andreea, daca e alimentat la san, poate sa nu faca kk, fara a fi insa constipat. Nu cred ca trebuie sa-I faci nimik.
Noi raportam alt succes cu diversificarea, ne place si suculetul de morcov, am prestat azi cateva lingurite. Ce ma bucur! Asa frumos papa de pe lingurita!E vesela, rade si vrea numai in fundulet, o mai pun din cand in cand si e tare fericita!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
soanso spune:
eladeea,espumisan -doza uzuala zilnica la sugari=1 ML EMULSIE ORALA(20 PICATURI),care se administreaza cu biberobul sau cu lingurita innainte de masa.deci imparti cele 20 picaturi(doza zilnica) la 4-5 mese cate are /zi.
geanina,pe www.webshots.com e foarte simplu de pus poze!
ramonella,eu zic sa stai linistita,daca dr. a zis ca e ok asa e,si noua tot fara eco ne-a fac control .dar daca mai vrei o parere eu ti-l recomand pe Ordeanu de pe Motilor.(eu la el am fost)
SOSO (20 dec 2005)
nrl spune:
Ramonella, de ce nu o duci tu pe Bea pur si simplu la eco? Eu am fost pe Calea Floresti, cu programare de pe o zi pe alta, a durat 5 minute, costa 100 lei, dar acuma stau linistita .
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
nrl spune:
Meli, bun venit acasa, te cred ca abia astepti sa termini cu drumurile de Oradea. Iti tin pumnii sa treaca cu bine
Vai, asa as iesi cu Andrei la o plimbare, da saracutu are inca nasul putin infundat, asa ca mai astept cateva zile.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
OanaAlina spune:
Alex – unde ai facut tortuletul pana la urma??? Si noi vrem sa comandam pentru botez!
Ramonella – felicitari pentru dormitul noaptea! Noua ne-a dat sa facem o eco de sold! Nu stiu ce sa zic cum e mai bine!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
RAMO draga si eu tot asa zic ca si Nico du te la eco cu mamarutza ,nu contest faptul ca dr la care ai fost nu e bun ,dar o ecografie nu strica
OANA draga nu stiu daca am mai mancat vreodata un tort asa de bunnnnnn ,l au facut cei de la REST CHICAGO ,tiramisu ,f f bun
cam pustiu azi
am vrut sa mergem in oras dar ma simnt asa de obosita ,asa ca ramane pe maine ...poate
INGEREASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
MELI curaj ca mai ai un picutz si vei sta numai cu mamarutza
GABI si eu astept cu nerabdare cheful
INGEREASHU MEU TIADRIS-3oct2007