MAMICI DE ITALIA(19)
Raspunsuri - Pagina 10
daraban spune:
Micuta Stefania sarbatorese cu laptic zici?![]()
m-am distrat de tine![]()
greu e cu sanii durerosi si copiii mancaciosi,dar ei nu au nici o vina saracii.
iti doresc sa te faci bine repede repede pt printesa ta.
pe toate
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
katiapam spune:
Che silenzio
buon giorno
nu da nimeni cafeaua??????
ticker 
mamicą
de
piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micio spune:

sa mai dau si eu cate o ceasca din cand in cand ca nu's asa zgarcita, dar nu prea sunt la ore matinale.
Am dus bimbo la gradinita, am facut greseala sa vina si Cristi cu noi si nu vroia sa intre, s-a intors la el, am mai facut o plimbarica ca sa-l pierdem pe drum pe tata, apoi ne-am intors...tot nu a vrut singur, am intrat si eu si am stat putin, cand era preocupat de jucarii am iesit fara sa ma vada...La 11 trebuie sa merg sa-l iau daca nu ma chema inainte ca plange! E asa liniste in casa, tot am impresia ca e intr-un colt ascuns sa faca prostioare...
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
Azi sunteti cam ocupate..Eu m-am trezit ca de obicei (mai nou) la 10 si sunt binedispusa,cu atat mai mult cu cat e soare afara; in sfarsit,ceata s-a risipit!
Oana,ce inseamna sa fii obisnuita toata ziua cu el prin preajma!![]()
Cristina,ai facut vongole ieri?Ce reteta?Ufff,nu mai stiu ce sa mai gatesc..
Raluca
in asteptarea micutei Anais
danangie spune:
Buna ziua,
KATIA abia azi am trimis e-mail-ul. Sper sa-mi raspunda si sa reusesc sa rezolv problema. 
Fetelor eu pana la ora aceasta nu am simtit deloc pe bb. e normal? Si am cam 4,5 zile de cand nu il mai simt asa de des cum simteam , sa zic, acu' vreo 10 zile. E normal?
Am vazut pe februarie nu aveti nici un sarbatorit. Sunt eu: pe 8 februarie 1977.
mult asteptat
Raluk31 spune:
Dana,mie dr mi-a zis asa : "daca nu-l simti si ai senzatia ca ceva nu e in regula,trezeste-l cu muzica data tare; daca nu functioneaza, ma suni".Incearca. Insa e adevarat ca bb are are perioade de acalmie alternate cu momente "full energy".Am mai avut si eu zile de genul asta in care ma intrebam daca e ok si cand colo ea dormea,n-avea treaba! ![]()
Raluca
Ginger00 spune:
Ciao fetele,
ma iertati ca nu mai intru dar jur ca atunci cand se mai linistesc apele la noi o sa fiu mai activa.Suntem super ocupate cu cei doi flacaiasi ,nu mai am timp nici sa merg la toaleta ca trebuie sa stau cu antenele intinse sa aud daca scrancesc dupa mami
...astept sa se regleze putin si cu somnul ca confunda ziua cu noaptea si deja sunt ca un zombie.
Katia,nu uita sa-mi scrii despre consulat (pe PM) ,cum si ce ai dus ca sa faci certificatele
Va pupicesc 

Mamica de gemenasi
daraban spune:
Ciao la toate
noi am fost azi la vaccin
A plans doar putin Deliuta,cand ii introducea doza de vaccin,s-a linistit repede pe urma.
Acuma face
ca e obosita saraca,s-a trez la 8 azi ,de obicei doarme pana pe la 10.30-11.
é voi,tutto bene?
pe toata lumea
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
Raluk31 spune:
Ginger,ce surpriza!
Ma bucur ca esti bine si ca baietii sunt amandoi acasa,pe cand niste poze?
Dana(Daraban),ce sa-i faci,e nevoie si de vaccinuri,mai bine asa decat cu probleme,nu?
Raluca
cristina85ss spune:
Salut fetelor
Ralukda am luat vongole ieri dupamasa.eu le gatesc cam asa,mai intai le spal cu apa calduta ca sa se dezlipeasca iarba aceea de pe ele,apoi le pun in tigaie cu putin ulei,2 linguri de apa si usturoi tocat marunt.Eu pun putina apa in tagaie ptr ca vongolele lasa oricum apa la fiert.Cand sunt gata ( iti dai seama ptr ca se desfac in doua) pun spaghetele la fiert cu 1 lingura de sare mare,le storc de apa si le asez intr-un platou.Peste spaghete pun vongolele ( eu le scot din scoici,si pun doar miezul) cu putina zeama din tigaie ce au lasat-o de la fiert si deasupra prearez patrunjel proaspat tocat marunt. Sau uneori mai fac si cu suc de rosii.Vongolele le gatesc la fe,tot asa si spagetele,insa prepar un suc de rosii, din bulion+ un cubulet de knor+ o lingura ulei.Pun pe foc pana sucul de rosii se inchide la culoare si peste el torn vongole curatate deja si fierte.Mai las 5 minute pe foc si le amestec cu spaghetele.
CRISTINA mamica
de
GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea