MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ciao a tutti...azi stam mai bine....si moralmente... am trecut asa in graba sa va salut
multumim dana

la fete

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

avem o lunita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,multumesc!
Stefi,mai ai timp si pt casa..mancarica,curatenie?Eu cand ma gandesc,mi se pare aproape imposibil

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ultimilor sarbatoriti le urez multa sanatate si sa va traiasca pui Katia, Micio, Cristina si un calduros "La multi ani "Cristinei !...mai bine mai tarziu decat niciodata
N-am mai apucat sa scriu...m-au chemat ptr "urgente" la munca...am sa incep de pe 4 ca altfel stau pe 30% si urgentele tot eu le voi face.
Inca n-am citit tot din urma ...revin cand termin

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Mikuta sa-ti traiasca printesica...ce eleganta esi ce tatic mandru are.

Petro sa-ti traiasca micuta crestina...apropo ai botezato la catolici??
Voi avea si eu botezul pe 2 martie nasi sant cununati la noi, deci ortdox...la inceput a comentat preotul , dar s-ainteresat si nu erau probleme avand in vedere ca nasul e catolic.

poze

Mergi la inceput

Multa sanatate si Stefiutei de Slimatei.

scriu in reprize...

Cristina originar cadou de la sot...al meu nu are idei trebuie sai bat eu ceva apropori ca atfel nui bubuie mintea.

Multumim si ptr urari fetelor

Mikuta pai bebelina ta la o luna are mai mult decat amea la doua...avea 4.450...asta ptr ca am plecat din spital cu 2.500

In alta ordine de idei saptamana asta am organizat ptr junior compleanno...adica am inchiriat o sala , am chemat si unanimator si sper sa iasa bine.Acum ma tot omor in fiecare zi sa pregatesc ceva dulciuri...fursecuri, tortule, negresa, si in ultima zi paninni , bigne ...pizzete cumpar si tortul la fel.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

buna dimineata, de data asta servesc eu cafeaua, Raluk ptr tine e fara cafeina
slimateiam vazut ca mi-ai scris ieri,imi pare rau ca nu am fost pe faza,dar eu pe la 16-17 ma pregatesc ori de condus ori sa plec la cursuri daca vrei sa vorbim astazi sunt mai putin ocupata. O sa ies cu Giulia doar pe la 13 afara la plimbare ptr ca am vazut ca este soare si frumos,insa stau doar veo 30 minute
Katiapam multumesc ptr sfatul de ieri a functionat
Roxali multumesc ptr auguri,dar mi se pare ( daca nu ma insel) ca mi-ai spus " la multi ani" si la scutece,asa ca nu esti in intarziere
Ginger abia astept sa vad pozele micutiilor tai,cand vei avea putin timp sa le faci,desigur

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua la toate,

Ce mai faceti? Pana la urma bb al meu se pare ca hiberneaza cateodata. De ieri de la 14,50 se misca incontinuu. Sa-l mananance mama de mititel. S-a miscat si azi noapte destul de tare, parca se rostogolea, si de dimineata mi-a dat:ziua buna .

KATIA aveai dreptate cu rapiditatea de raspuns al celor de la ambasada. Lasa de dorit insa ajutorul. Deci am scris un carnat de mesaj, relatand problema mea.....si ei s-au rezumat sa-mi scrie ca sa ma duc la consulatul de la Milano sa-mi iau procura pentru cartea de identitate si pentru pasaport. Atat. Si ce sa fac eu cu procura asta?? Eu ii intrebam cum fac sa-mi fac actele de aici....ori ei mi-au zis sa fac procura ca si cum ultima posibilitate e sa fac actele in Ro.....nu stiu ce sa fac......acu' ma apuc sa caut vreun e-mail de la consulat.....deja ma ia cu zbenga.....daca ati stii ce jale e aici la Milano......trebuie de seara sa te duci sa iti prinzi rand.....sunt tigani multi acolo.....e frig....stai afara ca un caine bastonat.....eu cu gravidantza mea nu pot sa ma duc sa stau in strada la rand.....e jale! Nici nu stiu cum voi face.....offff

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!!

Am trimis pe mailul comun adresa albumului meu ... am pus foto noi, printre care si cele de la botez. Da, roxali, am botezat-o ortodox.

Revin ... acu' sunt pe fuga ... Pupiceeeeeeeee la mamici si bebici !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

fetele!
Dana,ma bucur ca te-ai linistit in privinta lui bb

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

danutza - uite aici informatiile care te intereseaza www.consulatmilano.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">Consulatul de la Milano .. ii poti si contacta pe mail...Si eu tre' sa ajung pe-acolo mai in vara pt. titlul de calatorie pt. Silvia, sa pot sa merg cu ea in Romania.

Mergi la inceput