MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,gagici!
Mersi pt ceiut,Katia
Multa sanatate fetitelor aniversate azi - Sonia si Stefania
Cristina,asa e,parca a dat nebunia peste mine,le vreau pe toate in ordine perfecta!
Despre vongole,am vazut si la Coop.
Referitor la protectie,cea mai sigura e abstinenta
Glumesc..In orice caz,nici pastilele nu au 100% acoperire.
Cristina,Katia,nu stiu ce sa zic,ma cam speriati cu perspectiva asta sumbra,ca nu va mai fi nimic la fel; deja sarcina mi-a taiat elanul si nu mai sunt in forma...
Parca am citit undeva ca e bine sa folosesti lubrifianti la inceput,pana revii la normal.Ce parere aveti?
Oana,intr-un fel ai dreptate cu cerceii;stiam pe cineva care considera acest lucru obicei pagan si,prin urmare,a lasat fetele fara gauri in urechiDar stiindu-ma pe mine ahtiata dupa bijuterii,e greu de imaginat ca fata mea n-o sa fie interesata de acest aspect

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-si eu am auzit de lubrifianti dar numai cind aud de asa ceva imi imaginez ca parca as unge cu vaselina sa mearga treaba dar nici in farmacie nu merg sa cumpar
asa se intimpla din cauza taieturii si nu stiu de cit timp e nevoie sa se vindece,eu ma gindeam ca m-a cusut strimb,ca m-a strimtat ca cine stie ce mi-a facut dar stiu ca mereu doare de fiecare data

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
eu sunt cam obosita,m-am culcat azi-noapte la 2,am tot vorbit pe mess cu mamica careia i-a fost rapit copilul,mi se rupe sufletul de durerea ei.

katiapam in leg cu lubrifiantii,eu am folosit dupa nastere,pt ca nu mergea altfel
De fapt e o crema cumparata din farmacie,care lubrifiaza si ajuta la refacerea mucoasei vaginale,la lubrifierea ei naturala si la elasticizare.Eu zic ca merita,altfel doareeee.
va pupam

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu am mai intrat caci nu ma simteam asa de bine..plus ca situatia s-a agravat..mi se imflamase tot sanul..si momentan iau si antibiotice...asta e ..experienta urata ..sper sa se termine cu bine..si sa nu mai trag nimic din ce am trecut si in sfarsit sa pot alapta si eu cu placere ...Doamne ajuta

va pup pe toate ...multa sanatate..

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

avem o lunita ...

Mergi la inceput

Daraban-cum se numeste crema?

ticker
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

katiapam

se numeste GINEVAL cremagel

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Auguri Sonia si Stefania!
Slimatei imi pare rau ca ai probleme cu sanii, i-ai dat lapte praf la bebelina?
Katia, mor de ras la faza cu vaselina...mergi linistita si intreba medicul ca ei sunt obisnuiti cu tot felul de intrebari , doar e meseria lor.
Raluca, nu am nimic impotriva cerceilor, doar ca mie mi se pare normal sa fie decizia fiecareia sa-si faca gauri cate si unde vrea...
Daraban, cum i-a rapit copilul, unde s-a intamplat? ingrozitor
Asa cum ma asteptam, bimbo nu a vrut sa manace la gradinita...i-au dat paine ca nu au reusit sa-l faca sa stea in scaunel. Le-am spus ca nu a mancat deacat acasa, ma intrebau daca sta in scacun acasa, isi inchipuiau probabil ca ma plimb cu lingura dupa el prin casa, asta nu am facut-o oricat de mofturos a fost si a refuzat mancarea. Ma bucur ca l-am gasit chiar relaxat astazi dupa o ora, copiii ceilalti erau cu mainile in farfurii, el tropotea cu painea in mana...

Mergi la inceput

Micio-asa e cu mamica
lasa ca se invata el incet,ai vazut ca a stat cumnitel se invata si sa pape cu piticotii
poti citi mai multe la discutii generale
zici ca te distrez cu vaselina?
dar tu de cite ori scri ma faci sa rid.te pup

ticker
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Multumim pt ideea cu crema,Dana,e bine de stiut!
Stefi,si ce faci pana la urma,iti scoti laptele?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de urari

pana la urma alaptez asa cu antibiotice... pt. ca sunt meno invazive..si nu o deranjeaza pe micutza.... din toti doctorii care i-am consultat ( in nr de 5..doar unul mi-a zis ca nu pot alapta asa..restul 4 ca da..si nu se intampla nimic..mai rau e daca incetez sa alaptez.. e posibil sa-mi pierd laptele...bla, bla,,bla...eu tin dur asa inainte ..ca n-am incotro..calc peste dureri..si o las pe ea sa dea falci incontinuare..mai ales ca azi fiind si ziua ei( de lunitza) cred ca si-a dat seama..ma rupt in doua ..mi-a cerut di ora in ora ...cred ca vrea sa sarbatoreasca...

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

avem o lunita ...

Mergi la inceput