Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,e superba lenjeria...cred ca o sa comand si eu!In cat timp o livreaza,stii cumva?

Simo,mamica lui DAVID,33+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxa, stai ca m-a apucat harnicia. Trebuie sa fac mancare si am pus ciorbita la fiert si varza acra cu costita afumata

Acum incarc pozele sa va arat si eu lenjeria.

Clau, e superba si baldachinul foaaarte frumos!

Nici mie nu-mi place doar roz/albastru, fapt pt. care va pun si bluzele lui Vlad achizitionate azi

Revin, sa se incarce pozele.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Ali, oribil ce zici tu acolo...dar se intampla pt. ca sunt inconstienti...la ce te astepti de la o mama betiva??

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Gata lenjeria

...nu prea imi place dantela aia de pe pernuta, dar acasa am vazut-o, cand am desfacut-o...in rest e super, plus ca are si pilota mare. patutul nostru are 140/70

La sfarsit sunt si bluzele lui Vlad

Ma mai duc la mancarica si revin.
BB ma bombardeaza la elasticul de la chiloti

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo27, uite ai aici toate detaliile:
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=livrare

Vreau si eu sa fac ceva de papa, mare lucru la mine!!!! Sunt curioasa ce-o sa iasa!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

bubu ,frumoasa lenjeria si lu' fiica-mea i-a placut ,, a zis ca vrea si ea...,deasemenea si bluzita si hanoracul lui vladut

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda pai ce sa va zic....frumoooooooaaaaaaaaaaaseee rau de tot lenjeriile si hainutele....vreau si eu...abia astept sa topai si eu prin magazine dupa hainute,lenjerii...am navigat si eu pe site-ul babycomfort si mi-au facut cu ochiul multe lucrusoare de acolo...am gasit si patuturi frumoase si nu f scumpe...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Hello randunele!Da aveti mama un spor la vorba!Doar ce ma pusesem la zi acum am 2 cap. de citit.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Oana - e super lenjeria!! Presupun ca patutul tau e dintr-acela care se transforma in pat junior?? Asta ar explica dimensiunile...Cat despre pernita, nu o sa conteze prea tare dantela aia pt ca oricum bb nu sta pe perna..Eu o lasam deasupra capului lui Cata ca aveam si io o dambla...asa mi se parea mie ca arata bine..
Imi place hanoracul ala pe care l-ai luat. Ce m-as mai duce si eu cu Cata, dar cum ma misc nitel am contractii si mi-e rau..

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ieri cand am fost la cumparaturi mi-am cumparat si ultimile piese din bagajul pt spital: lenjeria de sacrificiu . Am gasit la Metro super-oferta, la reducere, chilotei de baba (asa le zic eu la aia lati), 5 perechi la set cu 70 mii. Am luat 2 seturi ca stiu ca se consuma...Ma gandeam la inceput sa cumpar de la Tigex, cei de unica folosintam mai ales ca stiu de la o prietena ca a avut la maternitate..Ea zicea ca au fost confortabili dar mie tot de hartie imi par...si ma simt mai bine in bumbac..

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput