Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, imi place cum venea baldachinul la tine .

Eu am comandat lenjeria asta :
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=277

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

quote:
Originally posted by clauclau
consider ca fiecare trebuie sa hotarasca pentru corpul ei si mi se pare un tupeu fantastic sa-mi spuna cineva ( oricine ) cum sa nasc! E alegerea fiecareia dintre noi si este cea mai buna!

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

Bravos! Sunt de aceeasi parere! Fiecare face cum cred ca e mai bine pt ea si pt bebelusul ei. Si aici nici nu au loc polemicile..nu le accept!

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ai drepte, Clau! Fiecare decide pentru ea... si isi asuma consecintele... Eu poate as vrea nastere naturala, dar nu vreau epiziotomie si pt bebe as vrea cezariana, dar mi-e ca imi revin eu greu... Pana la urma eu decid ce si cum, caci e vorba despre organismul meu...
Clau, ai o super burtica!!!

Fetelor, David al meu nu e prea miscaret azi... cred c-o fi obosit, ca nici ieri nu s-a agitat cum face el de obicei. Aseara daca nu a sughitat vreo 15 minute... si azi de dimineata vreo 5... E tot cu capul in jos, dar cam somnoros... Mai trage cate un piciorus, dar nu ca de obicei... Sper sa fie bine...

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - E superba!! Si-mi place ca nu te cramponezi musai la culoarea roz

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, de refacerea de dupa cezariana mi-e si mie frica...Acum ma dopez cu experientele fericite ale prietenelor mele. Mai spuneam eu ca nu as naste in nici un fel .

Clau, multam de raspuns! Asta vroiam sa aud ! Sa stapaniti sanatoase noile achizitii !

Olga 33+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, ! Foarte importanta e vointa. Trebuie sa-ti propui sa-ti revii cat mai repede si sa te fortezi... De-asta eu, care bolesc cand sunt racita, nu stiu cum as face fata unei cezariene...

Clau, imi place mult lenjeria! Apropo de culori: nici eu nu ma cramponez la bleu/albastru pt bebe david. Vreau sa-i iau hainute rosii, portocalii, galbene... E de ajuns ca are camera albastru cu galben... O s-o las mai moale cu albastrul, desi mie imi place mult... daca era fetita sigur avea multe lucruri albastre... dar pt ca e baiat n-o sa-i iau albastre prea multe. Dar nici kaki, cum am vazut multi baietei, chiar daca se poarta. Al meu va fi un fel de papagal colorat

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am ajuns si eu acasa, am mancat si am venit la recuperari, avand in vedere ca v-am citit si de la servici, a fost mai usor ca in alte zile!

Ma bucur ca v-a placut pps-ul trimis, si pe mine m-a impresionat f tare, mai am chestii din astea dar nu sunt cu bebei, poate mai trimit!!

Mami, fain mesaj!!

Kya, daca tot nu te poti obisnui cu ideea de concediu, de ce nu mai lucrezi??? Si eu sunt foate gandita la capitolul asta, nu stiu cum sa fac sa fie bine.

Stela, fruosi bebei ne arati tu noua!! Sunt niste ingerasi!!

Eu mi-am cumparat pompa de sani manuala de la Babynova, cu 220 ron, are si biberon de rezerva, arata f bine.
Eu tare ma stresez cu alaptatul, sani mei au crescut ceva la inceputul sarcinii, dar tot miculutzi sunt...fata de alte randunici, ma tot gandesc daca voi avea laptic, daca vor mai creste.Stiu ca marimea nu are legatura cu cantitatea de lapet, dar, na, am un gand!!!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, Olgutz, Numeioana, merci mult, va pup tare

Numeioana, si mie imi sughite bebelina in fiecare dimineata la trezire. E asa haioasa!

He, he, in privinta culorilor, pe Razva cel mai mult il imbracam in rosu ca tare bine ii statea!!

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Da,Roxana,e o adevarata manie cu culoarea roz!Deja fac alergie cand o vad!

Lyvy,mie nu-mi e de lapte,imi e de cat de bine vor fi formate sfarcurile..

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mai dar ati ciripit nu gluma!!!
Am ajuns si eu acasa, am cumparat cadoul si acum ma pun sa stau un pic in pat ca am obosit
In legatura cu pompitele nu ma stresez pt ca stiu ca nu voi avea laptic, la Bianca am avut numai o luna..asa ca ma pregatesc cu laptele praf[ NAN] asa i-am dat Biencutei si mi se pare bun
aaaa..., am luat ziarul si pe prima pagina ce sa vad??!!!!!
''UN COPIL DE NICI 2 LUNI a decedat in patut dupa ce fusese lasat nesupravegheat de mama,[ S-a innecat cu propria voma!!!!] aflata sub influenta alcoolului'' in aceeasi incapere cu copilul locuiau 8 persoane
doamne cate se mai intampla....cica l-a alaptat si l-a lasat in patut....va dati seama il alapta bauta???!!!!

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput