Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Hi, hi, ma bucur ca v-au placut!
Lenjeria a fos 130 ron si avea si dimensiuni mai mici si cu alte modele/culori. De aici am luat prima lenjerie pt. patut si acum arata impecabil, pilota nici nu i-am pus-o pt. ca e prea mare , o sa se inveleasca Vlad cu ea cand il mut in canapea.
Patutul nostru nu se demonteaza, asa am vrut eu dimensiunea, sa aiba loc pana la 4 ani si Stefan sigur va dormi in el, ca si Vlad pana la 3-4 ani.
Roxana, sunt niste preturi de-ti vine sa iei tot magazinul...eu vroiam un trening pt. Vlad dar nu avea marimea lui si bluze si hanorace are destule acum. Au 30% reducere si am dat 49 ron pe amandoua bluzele!
Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Aaaa, chilotei de sacrificiu eu iau de la piata, sunt seturi cate 3 perechi, din bumbac si tare buni. Eu tot de baba le zic sau cu cur
Ma duc sa fac si o placintica cu beep si beep, ca poate poftiti!
Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
sovietica spune:
Mama ce somn am tras! mi-e o rusine de Om care se tavaleste paici...
Mami, multumesc pentru poze! arata foarte bine parchetul. Si tare cochetzele livingurile. Ca sa nu mai zic de animatoarele veselite :)
Sincera sa fiu mi-a placut si parchetul tau mult, dar te cred ce ai zis atrage praful.
Kya, te rog mult sa imi zici cate "episoade" are cursul si daca mergi in fiecare zi a saptamanii? Ca eu nu stiu de ce imi inchipuiam ca numai odata pe sapt.
La cursurile de la Giulesti sau Municipal a fost careva? stiti cand/cum sunt?
Delfin, educativ de citit din experienta altora. mercic de impartasire.
Sosete umede deja a bagat odata Omu, dar la el e prea groasa treaba ca sa treaca numai cu asta. Si medicamente nu vrea nici unul. Ma rog la DD sa nu imi dea si mie.
Clau, sa stapaniti sanatoase lenjeriile!
Sa ne povestesti cum a iesit papa :)
Naty, nu mai pange, jai muta-te si tu langa Sovi si Pidana si se rezolva :) NUmai ca n-avem nici un parca pe aici. Si nici un super-market mai rasarit.
Ioana, de care detergent ai folosit? La "Baby" e a 2-a parte de la "genii in scutece", despre dezvoltarea gandirii copilului
Ai grija sa nu te deprimi de la filmul ala.
Simo27, foarte util articolul, multumim!
Mstela, adorabile pozicile!
Ariel, tare frac-tu! :))
Succese cu apartamentul! Iete tranzactii imobiliare la randunici!
Roxana, am "inregistrat" pontul cu tampoanele Avent Oare cate seturi ar trebui sa imi iau?
Bubu, tare dulcica lenjeria! Te rog, mai zi odata magazinul. Pohta buna la placinta!
La capitolul pompe san, o prietena a folosit nu mai stiu ce alte tipuri si pana la urma si-a luat avent manuala si a zis ca e cea mai cool. Pe aceea o voi avea si eu. Da eu parca stiam ca e la 2 mil, nu 5.
Eu cu prima ocazie il voi intreba pe parintele duhovnic daca se poate sa imi faca si mie moliftele sa particip la botez. Si eu as vrea sa fac botezul pana in 40 zile. Cum mi-o zice, asa voi face.
Ma duc sa mai bifez la ciclul net-papa-nani. :)
sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
Kya spune:
Sovi cursul are 5 episoade, intre-adevar cate un episod pe saptamana.
Ariel si mie mi s-a parut o buna idee cu sacul de dormit. Dar in aprilie nu e prea cald pentru sacul de dormit? De fapt cu asta am eu acum o problema. Cat de cald o sa fie, si cum o sa trebuiasca sa imbrac copilul (in casa) ca sa nu-i fie prea cald. Maneca scurta, maneca lunga, pantaloni de bumbac, mai grosi? Nu ma pricep!
Edit, ca am gasit tampoanele: www.trei ursuleti.ro/tampoane-si-aparatori-de-san-copii/tampoane-refolosibile-882/
Scoateti pauza dupa "trei" ca altfel zicea ca e reclama
Kya 27+ cu Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Bubu, super lenjeria si hainutele la fel. Sa le stapaniti sanatosi. Si patutul meu are aceleasi dimensiuni ca al tau, imi place asa mai maricel.
Cunosc si eu chilotii de baba de care vorbiti voi. La sarcina cu Razva i-am luat din piata, mamaaaaaa, ce imensi erau, dar mi-au prins bine caci i-am ridicat peste operatie si a fost ok.
Sovi, ce mai face randunoiul tau? Se simte mai bine? Super ca ai tras un somnic bun. Acum si eu trag de ochi, dar diseara o sa fiu energizata ca naiba!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 33 + cu Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
sovietica spune:
Multam, Kya.
Nu, Clau, nu e bine, multam de intrebare. Ma bucuram ca a baut o cana de zeama alba de pui, da m-am trezit in icniturile lui de boraciu :(
Si nu vrea nici un medicament (orcum l-ar da afara).
Si i-e tare frig, are pe el o plapuma cu carenu se poate inveli nimeni de groasa ce e, si 3 (!!!) saci de dormit! si caciula polar+ prosop pe cap/fatza.
sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
ariel_7000 spune:
am revenit si eu dupa o pauza de film....am vazut "pride and prejudice", varianta mai noua si mi-a placut la nebunie!!! mi s-a parut muuult mai reusita decat prima varianta, in care actorii erau seci si uratei. asta e cu dragutzi:))), cu toate ca nea darcy, e cam pisicit pt gustul meu:)) a venit si al meu acasa si s-a uitat luuuung la mine in timp ce in 5 min. i-am dat raportul complet al zilei si mi-a zis sa respir, ca mor sufocata:))) a fost de acord sa vedem apartamentul. uraaaaa! l-am sunat pe tata si l-am delegat sa mearga la admin. sa intrebe ce si cum, numai ca adminul zice ca nu are nr. de tel. (vrajeala!!!, daca nea agentul 007 uita sa achite intretinerea, sa vezi ce scoate el nr. de tel.!!!), dar totusi sa mergem pe la el sa vb. despre asta, ahahhaha.
eu am interdictie sa merg la copil si in seara asta, din cauza de carantina (apropos, a primit si fiica-mea o portie de claritomicina , ca i-a revenit febra si nu se opreste din tuse)...
l-am trimis pe al meu sa lase ravase de amor la cutia postala si in usa agentului 007, ca poate asa scap de admin. care mai muuuult ca sigur isi asteapta portia.
am vazut tampoanele alea....stiu ca erau si de la chicco. cat tine un set?
kya, eu la alex am achizitionat vreo 4 saculeti in timp....ca a crescut in lungime si nu mai avea loc in ele:)), dintre care unul e foarte subtirel, il folosesc primavara si toamna. in rest, o inveleam cu un scutecel de finet, iar cand era frig cu paturica. avem si pilota pt ea, dar degeaba, e prea cald in casa...
cat despre hainute, nu am infofolit-o niciodata, o tineam in body subtirele , de bumbac, daca era mai racoare ii puneam pantalonasi subtirei, daca era cald, fara sau salopete usurele si subtiri. caciulita in cap si sosete in picioare ii puneam numai dupa baita. te vei orienta atunci, in functie de vreme, temperatura....oricum, va trebui sa verifici daca ii este cald, eu ii bagam mana mea la piept, asa o verific si acum. daca transpira, o "eliberam"....
am preferat mereu sa o imbrac "in straturi", decat un costumas sau salopeta groasa, am preferat mai multe stratulete subtiri si obligatoriu din fibre naturale, bumbac in special. cand era frigut ii puneam body, apoi salopetica, apoi hanorac/jacheta/bluza, sosetele....daca se incalzea sau intram undeva unde era cald, incepeam sa dau straturile jos:))
alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
clauclau spune:
Sovi, imi pare rau ca e in starea asta randunoiul tau! Offf, pacat ca e incapatanat si nu ia hapuri, dar ce sa zic, exact asa e si-al meu! Prefera sa fiarba tuica daca are ( de la tara ) sau vin cu scortisoara! Dar ce-i drept, ii trece foarte repede asa!
Kya, nici eu nu-l tineam pe Razva infofolit si acum pe Rebecca, nici atat! Iar baietelul e super puternic, are doar cateva raceli la activ, dar lejere, nimic grav. Plus ca avand centrala imi fac destul de cald in casa, imi place sa stau foarte lejer imbracata...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 33 + cu Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Roxana Claudia spune:
Sovi - iti ajunge un singur pachet de tampoane Avent. Are 3 perechi, adica 6 bucati...La cursurile de la Giulesti eu am fost insa de la inceputul anului n-am mai prestat ca a fost cu zapezile apoi masina mea blocata in parcare iar acum...col intredeschis. Insa chiar ti-l recomand! Ieri am vorbit cu kinetoterapeuta care mi-a zis sa ma duc macar la 2 cursuri cu impins si respiratie....doar asta se mai face din sapt 35...Si pe mine chiar m-a ajutat si la prima sarcina..
Confirm si eu la poma manuala Avent, pe care o voi folosi si acum. Chiar Clau sau nu stiu cine spunea ca si-a achizitionat-o la oferta de la BabyExpo cu 1,5 mil. Poate astepti si t-o iei de la ei din stand in martie ca merita.
Alta chestie pe care am discutat-o daunezi cu o mamicuta, prietena de-a mea: eu am luat la inceput numai bibe scumpe, de la Nuk..etc. Apoi nu am mai luat pt ca am vazut ca si cele de la Prmii Pasi sunt super si costa cam de 6 ori mai putin. Insa iau si perii de curatat bibe, pe care le schimb cam la 3 luni. Iar prietena asta a mea mi-a zis ca ea ia doar bibe Avent, chiar de sunt mai scumpe, dar le poate spala direct cu buretelul pt ca au gatul mai larg si astfel nu mai cumpara perii de curatat. Deci se ajunge cam la aceeasi suma numai ca cele Avent sunt mai bune!! So..am mai invatat si eu cea conversand la telefon
Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
delphin spune:
Moama cat a-ti mai scri...dar v-am ajuns!
Naty, acesta e raspunsul:
http://www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?products_id=520
Despre pompa...am avut manuala, Avent. Adica o am si acum, dar nu am folosit-o. Eu stiu ca nu e f. ok. Corpul produce cantitatea de lapte de care are nevoie copilul. Daca dupa ce a mancat bb, se mulge sanul, corpul va produce aceeasi cantitate, de aici cercul vicios..muls san, sani prea plini!
Am avut norocul sa am atat lapte cat a vrut seb, v-am spus ca sugea la 2 ore 10 min. Cand nu a mai vrut la san, nici eu nu am mai produs lapte, dar nu m-am muls niciodata ca sa-i dau sa manance...am fost mereu la dispozitia lui, chiar daca a trebuit sa plec de acasa.
Deci cea mai buna pompa e bb.
La dr totul fu ok, sper sa am luni un raspuns pozitiv la cererea mea de cezariana, avand in vedere ca am dreptul. Data va fii la 39 de sapt. La voi la cate sapt. se prog. cezariana?
Vazut poze de hainutze si lenjerii adorabile! Maine merg sa cumpar caditze, caci i-mi trebuiesc doua, una sa o am aici pana plec si una sa o trimit in Gibuti ca sa o am acolo.
Trebuie sa vad cum fac, poate reusesc sa imprumut de la o prietena un carutz si scaun de masina, caci pe ale mele trebuie sa le trimit cu bagajele, ca sa le am acolo.
Se pare ca e sigur, a cazut mesajul de mutare...in iulie pleaca papa si in august plecam noi. Bagajele trebuiesc trimise pe la mijlocul lunii mai ca sa fim siguri ca le avem acolo in august. Veselie mare pe capul meu!
Recuperare dupa cezariana...eu am recuperat fizic relativ repede. Abdomenul meu a avut putina intarziere, dar cred ca depinde de organism si de cat poate indura fiecare.
M-am ridicat din pat la 15 ore dupa cezariana, ce-i drept ajutata de o burtiera. Am avut parte de injectii in picioare zilnic pt. prevenirea trombofiliei.
Eu sincer am preferat sa ma doara burta de cat sa ma doara fofo cand fac pipii sau cand ma asez.
Si recunosc ca mi-e o frica de mor sa nasc natural, fie si cu ea de peridurala!
Lapte am avut imediat...adica operatia a fost seara, l-am pus pe seb la san imediat...chiar daca nu a vrut sa manance prea mult si a doua zii am avut lapte...Consumul de lichide sporeste productia de lapte!
Voila!
Ma bucur ca nimeni nu are probleme in plus de cat ce stim!
simonette, esti ok? Stie cineva ceva? Naty, un sms?
pozici
bb2
burticutza