Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
Vivela spune:
off topic, banc:
Sotia unui tip naste o fetita
- si spre mirarea lui fetita se naste negresa
- ei fiind amandoi albi - suparat ii cere sotiei explicatii :
aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin africa si mama
ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga -
si de aceea a iesit acum copilul negru, sotul fericit ca a lamurit
misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui -
acestia nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc -
sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei -
la care mama lui ii spune : adevarul ca si eu cand ai fost tu mic
nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam
ca o sa iesi asa bou !!!
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Eles spune:
Poate sa-mi dea si mie cineva reta pt branzica? Am facut cu Ca lactic( la 250 ml lapte - 2 pastile Ca ), dar ma gandesc sa nu le dauneze atata Ca. Stiu ca am mai citit ca se face si cu lamaie, dar nu stiu exact cum. Daca aveti si alte retete va rog sa-mi spunti si mie ca ii place fff mult branzica in care pun fructe.
Apropo de cura ......" s-a dus pe apa sambeti' ".. am papat cioco de casa... si am papat multa , ca nu ma puteam opri
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community
brazuca25 spune:
Eu am pus la 200ml de lapte 1 pastila de Ca si nu mi se pare mult. A iesit branzica si a papat tot.
Eu sunt pe baricade cu cura, desi am bagat umpik de drob de ciuperci azi dar mirosea prea frumos si nu am putut sa ma abtin.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
Vivela spune:
Eles, noi n-am inceput diversificarea, dar din ce ziceau fetele aici, branzica facuta din lapte cu lamaie se face f simplu: dupa ce pui laptele la fiert, storci cateva picaturi de lamaie si se branzeste imediat. Se mai face si cu iaurt, in loc de lamaie (2-3 lingurite).
Am si eu o nedumerire: cum se impaca legumele/fructele date la o masa cu laptele dat imediat dupa? Ma gandesc ca daca eu as manca asa ceva, as face niste gaze groaznice... Bebeii cum suporta?
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
sunflower1979 spune:
buna seara, mamici!
da' aveti un spor la scris...numa nu va fie de deochi! mie imi place ca scrieti despre slabit....desi ziceam ca-s multumita de mine, ar merge sa fac si eu ceva exercitii, ca nu arat extraordinar, si voi ma incurajati. inca o data va urez succes.
am tot vazut poze. de cele mai din urma ma iertati daca am uitat, dar amintesc acum minunatul baietel al vivelei, filmuletul cu ingrid(si pe mine m-a facut sa plang), cel cu iliuta (poate ne povestesti cum a fost la nastere), sabina. frumosi copii. si apropo de povestea nasterii, multumim alina.a ca ai impartasit-o cu noi. am citit-o cu sufletul la gura si m-a emotionat foarte mult. sa va bucurati de bulina si sa-ti traiasca minunatul sot.
acu eu ma tot minunez de sistemul sanitar de la noi. va spuneam ca a nascut cumnata mea si nu are saracuta sfarcurile formate si fetita e cam lenesa la supt...deci laptele vine mai greu. si nu au vrut sa o primeasca la pompa electrica din spital (inca e internata) pe motiv ca nu e trecuta in caiet. naiba-n capul lor! si vorbeau asistentele...lasa ca mergeti acasa, ii dati si san si lapte praf....
eu am avut noroc ca atunci cand am nascut, dr. a zis sa merg acasa si sa-i dau numai san (ca incurajare ca voi avea lapte suficient) desi abia ieseau 3 stropi atunci.
am si eu o intrebare. anya, ce iaurt ii dai arinei? ca eu imi iau notite pentru marea diversificare ce urmeaza....in rest culeg informatii de pe la voi si tare bine imi prind. va multumesc pentru asta.
impartasesc si eu parerea buna despre homeopatie, in urma experientei personale (cu denis, de fapt). si noi am facut vaccinul la 2 si 4 luni, urmeaza la 6 acusica - infanrixul. nici dr. mea nu agreaza vaccinurile, dar a zis ca unele sunt necesare. noua ne-a dat niste pastilute de luat in pre-ziua vaccinului, in ziua in care il fac si in urmatoarea.
despre noi poate scriu alta data, nu avem noutati si sunt si cu cupilul zbenguit in brate.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Eles spune:
Vivela, noi am inceput diversificarea de ~ o luna si nu are nici o problema ca ii dau san dupa ce papa legume / fructe. Dar usor am inceput sa nu ii mai dau san la pranz, dupa legume si seara, dupa ce papa branzica cu fructe.
Am o prietena care a nascut in aceeasi zi cu mine si ea i-a dat sa pape iaurt Danone cu biscuiti, suc de portocale, banane cu biscuiti, fidea cu lapte , asta chiar mi s-a parut deplasata, iar petele de pe hainute le scoate cu clor. Eu pana acum le-am spalat cu Dermalin, dar de cand cu petele de morcov folosim Persil, dar unele pete tot raman...., iar clor parca nu as folosi. Voi cu ce scoateti petele?
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community
catralu spune:
Buna mamici si bebici!
Va invidiez pentru hotararea de care ati dat dovada,aceea de a slabi!Si eu as vrea asta,insa imi e frica sa nu pierd si cantitatea mica de lapte pe care o mai produc acum,asa ca mai astept.Va pot spune insa,ca acum 3 ani am incercat o cura care a avut succese deosebite: simplu,cel putin 2l( eu beam cam 3) de apa pe zi,fara dulciuri,paine,sare,ulei,ceai verde cat vrei de mult,masaj cu Supliform de la Hofigal( doar aplicare simpla dupa dus,fara masaj,inainte de culcare;important e sa te imbraci in ceva de bumbac).
Acum,la 5 luni raportam: 16 pounds si 13 ounces( nu am pus decat cateva grame fata de luna trecuta,ceea ce ma ingrijoreaza, desi suntem inca in grafic) si 72 cm (da,lungan tareeee).Saptamana viitoare aflam si cand suntem programati la operatie.In rest,ne-am descoperit vocea si facem vocalize cand suntem bine dispusi,dar de 2 zile mancam cam prost(parca vrea sa faca greva foamei).
Interesant este ca noua ni s-a spus sa nu ii introducem alimente solide decat dupa operatie,adica dupa 6 luni cel putin si asta pentru ca tot ce il invatam acum va fi dat peste cap atunci.Asa ca,ramanem pe laptic!
Am vazut poze de bebici superbi!!!Si mi-au placut filmuletele voastre,asa ca am incercat sa fac si eu unul aseara,insa nu am avut timp sa il termin.Am pus fotografii noi in albumul de 4-5 luni;sper sa va placa!
Va pupic pe toti!
http://www.ringo.com/profile/giulia28ro.html
Maria1111 spune:
Fetele, cum pot avea si eu acces la mailul comun?
Si pe mine ma sperie tot ce aud despre vaccinuri, dar zau ca nu stiu pe cine sa cred. Unii afirma ca beneficiile potentiale sunt nule sau foarte mici si riscurile mari, altii ca din contra, ca beneficiul e net superior riscului. Si toti dau diverse exemple cu statistici in general pe numar mic de oameni/copii sau scriu ca nu au date suficiente ca sa traga concluzii relevante. Cert e ca acum bolile mortale din secolul trecut, gen tuse magareasca sau pojar sau chiar oreion, nu mai sunt asa de des intalnite si exista tratamente, dar daca au disparut 'de la sine' cum afirma unii (lasand loc altora, la fel de periculoase, gen cancerul) sau ca urmare a vaccinelor e tare greu de aflat si tare as vrea sa stiu raspunsul
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Maria1111
Fetele, cum pot avea si eu acces la mailul comun?
Si pe mine ma sperie tot ce aud despre vaccinuri, dar zau ca nu stiu pe cine sa cred. Unii afirma ca beneficiile potentiale sunt nule sau foarte mici si riscurile mari, altii ca din contra, ca beneficiul e net superior riscului. Si toti dau diverse exemple cu statistici in general pe numar mic de oameni/copii sau scriu ca nu au date suficiente ca sa traga concluzii relevante. Cert e ca acum bolile mortale din secolul trecut, gen tuse magareasca sau pojar sau chiar oreion, nu mai sunt asa de des intalnite si exista tratamente, dar daca au disparut 'de la sine' cum afirma unii (lasand loc altora, la fel de periculoase, gen cancerul) sau ca urmare a vaccinelor e tare greu de aflat si tare as vrea sa stiu raspunsul
Mamica de strumfita Dora (23.07.07)
maria, mailul e iulaug2007@yahoo.com. parola nu ti-o pot spune. si nu ai activat nici PM si nici mail. activeaza PM
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita