Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
Vivela spune:
Anya20, se poate renunta la una din vaccinarile obligatorii? Eu m-am uitat acum pe carnetelul de vaccinari al lui David, si ROR-ul apare ca fiind obligatoriu la 12-15 luni! Cum e cu obligativitatea asta?
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
pap.elena spune:
Am uitat sa va zic ca Alex dupa ce a zis" mama " mai nou a zis si tata de dimineata spre disperarea sotului ,iar de dimineata numai asta zice ,tata tata ..........iar mama nu mai zice
Vivela spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Am uitat sa va zic ca Alex dupa ce a zis" mama " mai nou a zis si tata de dimineata spre disperarea sotului ,iar de dimineata numai asta zice ,tata tata ..........iar mama nu mai zice
Elena si bufleiul Alexandru
...spre disperarea ta
_
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Anya20, se poate renunta la una din vaccinarile obligatorii? Eu m-am uitat acum pe carnetelul de vaccinari al lui David, si ROR-ul apare ca fiind obligatoriu la 12-15 luni! Cum e cu obligativitatea asta?
_
Eu una in Bucuresti nu o inscrisesem pe Daria la nici un doctor. Stiam ca ne mutam la pLoiesti si am zis sa nu mai umblu ulterior sa o mut. Si nu m-a anuntat nimeni la 2 luni ca am un bebe si ar trebui vaccinat. M-am dus eu la clinica particulara.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
pap.elena spune:
Eu i-am cumparat lui Alex acest scaunel pe care am dat 240 ron si sunt foarte multumita de el .
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Eu i-am cumparat lui Alex acest scaunel pe care am dat 240 ron si sunt foarte multumita de el .
Elena si bufleiul Alexandru
E foarte frumos. Cred ca la chicco polly asta e prea multa reclama. Pe deasupra i-am zis cuiva sa mi-l ia din Bucuresti si omul a luat ce a crezut de cuviinta pentru o fata. A luat un model de husa de zici ca-i basmaua lui mamaia.
poze cu Dariuta mea
Vivela spune:
quote:
Originally posted by ddanaghquote:
Originally posted by Vivela
_
Eu una in Bucuresti nu o inscrisesem pe Daria la nici un doctor. Stiam ca ne mutam la pLoiesti si am zis sa nu mai umblu ulterior sa o mut. Si nu m-a anuntat nimeni la 2 luni ca am un bebe si ar trebui vaccinat. M-am dus eu la clinica particulara.
poze cu Dariuta mea
Nici pe noi nu ne-a chemat nimeni la vaccinat, dar eu "constiincioasa" am sunat inainte de 2 / 4 luni sa programez copilul la vaccin. Probabil ca m-ar fi sunat daca nu dadeam eu ...
Oricum, tb sa vorbesc de pe acum cu pediatra, sa stiu la ce sa ma astept din partea ei. Parca m-a pus pe ganduri cu diversificarea precoce si daca imi mai toarna niste idei dinastea tampite, poate o si schimb.
_
ddanagh spune:
hai ma fetelor ca parca mai mi-a trecut un pic din dezamagire. I-am pus si husa aia groasa si parca are alta forma acum.
poze cu Dariuta mea
cafera spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
hai ma fetelor ca parca mai mi-a trecut un pic din dezamagire. I-am pus si husa aia groasa si parca are alta forma acum.
poze cu Dariuta mea
Asteptam poze!