Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

vivela, am citit intr-o revista ca dupa fructe nu se da imediat lapte, se asteapta 30 min sau o ora. nu mai tin minte. dar caut si iti zic.

si eu vreau sa stiu ce iaurt sa cumparam.

lia si luna, slaba activitate. sper ca sunteti ok.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

quote:
Originally posted by Maria1111

Fetele, cum pot avea si eu acces la mailul comun?

Si pe mine ma sperie tot ce aud despre vaccinuri, dar zau ca nu stiu pe cine sa cred. Unii afirma ca beneficiile potentiale sunt nule sau foarte mici si riscurile mari, altii ca din contra, ca beneficiul e net superior riscului. Si toti dau diverse exemple cu statistici in general pe numar mic de oameni/copii sau scriu ca nu au date suficiente ca sa traga concluzii relevante. Cert e ca acum bolile mortale din secolul trecut, gen tuse magareasca sau pojar sau chiar oreion, nu mai sunt asa de des intalnite si exista tratamente, dar daca au disparut 'de la sine' cum afirma unii (lasand loc altora, la fel de periculoase, gen cancerul) sau ca urmare a vaccinelor e tare greu de aflat si tare as vrea sa stiu raspunsul

maria, mailul e iulaug2007@yahoo.com. parola nu ti-o pot spune. si nu ai activat nici PM si nici mail. activeaza PM

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Petra, multumesc frumos; am activat adineaori (sper) mailul si pm-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

3 intrebari pentru mamicile ai caror bebei dorm toata noaptea (sau macar 6 ore legate):
la ce ora se culca bebeii vostri, cand e ultima masa de seara/ultimul supt si la ce ora se trezesc dimineata?

Incercam si noi sa ii facem program Dorei, dar nu stiu la cat sa ii fixez ora de culcat seara, ca pana acum tot ce am incercat nu a dat roade :( Si ma gandesc ca o fi totusi o combinatie ideala intre timpul de papat masa de seara si culcat, asa ca astept parerile si sfaturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by mychydutza
mai fetelor, pruncii vostrii dorm ziua? al meu doarme fff putin , tipa incontinuu si e extrem de nervos. nu pot sa-l adorm altfel decat la san si cu FOENU! nu mai tin minte de la cine am aflat de tehnik asta, insa sa-i dea DD sanatate si o sa aiba parte de recunostinta mea vesnika. chiar nu stiu ce as face fara foen! nu adoarme nici cum, iar daca indraznesc sa-l legan tipa de zici ca-l taie cineva imprejur!
sincer va admir pe cele care aveti 2 copii sau care il aveti in plan pe la 2 lea. eu nu cred ca ma mai bag! mi-a ajuns!
of , cu vaccinurile astea nici nu sti ce sa mai zici!
*mihaela*

nici andra nu prea doarme ziua. uneori ma chinui o ora sa o adorm si dupa 15 min ea se trezeste. cel mai bine doarme afara, insa acum nu mai stam asa de mult.
ieri a dormit pt prina data mult:5 ore, dar cred ca e din cauza bolii. azi a scos untul din mine. si eu mai trebuia sa si invat.
bb2 o sa iti doresti probabil mai tarziu.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

eu nu pot sa vad fil;muletele. nu stiu ce gresesc dar nu reusesc sa-mi instalez soft-ul .

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Maria, nu cred sa existe o reteta universal valabila. David dormea 6-7 ore legate pana mai acum vreo 2-3 saptamani. Acum nu mai vrea, se trezeste dupa 3-4 ore, desi eu nu am schimbat nimic in ritualul de culcare. La ora 20 se culca, si se trezeste acum pe la 23-24, papa si se culca la loc (deci nu sta treaz, decat cat plange dupa mine si cat mananca). Si o tine asa pana pe la 7 dimineata, dar pana la 9 stam amandoi in pat si ne mai dragalim, mai atipim.. Dar uneori, de pe la 4-5 nu mai are somn si se foieste, maraie, si nu mai poate dormi.
Per total, eu sunt multumita de program.

Succes in gasirea retetei magice .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

maria de obicei bebe se culca pe la 12 , se trezeste pe la 4. si dupa aia pe la 8. ultima masa e greu de zis, ca seara mananca incontinuu(adoarme la san).

apropos de Chicco Polly, mie mi se pare ok. un pic cam mult 5 milioane dar e mare si sigur pana pe la 3 ani incape bebe in el. e usor de manevrat, stabil, functional. pe unul obisnuit as fi dat cu 2 mil mai putin. acu, unde merge mia merge si suta , nu???
singura chestie pe care nu o inteleg este de ce nu are 4 roti?????

elena interesanta treaba cu echinaceea. e normala sau speciala pt bebe??????? eu n-am luat ca am inteles ca nu e buna cand alaptezi, dar daca tu zici ca i-a dat lui bebe atunci o sa iau si eu.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

salutare!

vad ca vorbiti de vaccinuri. eu am tot citit, am intrebat medici si mamici si m-am decis sa nu fac dincolo de infanrix nimic. ca orice lucru controversat, mai bine lasa. eu las copilul sa faca bolile copilariei. daca nu le-o face, la pubertate mai vedem ce-o fi de vaccinat (fiind fetita, mai ales rubeola). oricum pana face ea 11-12 ani cine stie ce se mai schimba si ce formule de vaccin mai apar.

weekend placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, in general fetita mea papa masa de seara in jurul orei 21, adoarme la san si se trezeste dimineata la 6. A avut o perioada in care daca adormea pe la 22-23 atunci se mai trezea pentru o masa pe la 3 dimineata, acum vad ca doarme de la 23 la 8. Noi alternam zilele in care se culca la 21 cu cele in care adoarme abia la 23, depinde de cat de obosita este. N-am reusit sa-i impun niciodata ceva, doarme cand si cat vrea, mananca la fel, programul si l-a facut singura. Dupa atata timp am un feeling cand, daca o hranesc la 20:30 sa zicem, stiu daca e masa de noapte sau mai urmeaza una. In functie de feeling-ul respectiv incepem si noi ritualul de culcare sau mai stam prin casa. Azi de exemplu s-a saturat repede si era foarte vioaie dupa masa, deci clar va adormi la 23, sper sa doarma pana la 8-9.

Sper sa te ajute cu ceva raspunsurile noastre, oricum fiecare copil este diferit si nu sunt reguli universale pentru toti.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Eu il culc in jur de ora 9-9.30 dupa ce ii fac baie si doarme pina la 6 dimineata,cind maninca un biberon si se culca panala 7.30-8.Mai sint si zile cum e azi ca nu prea a dormit si a adormit mai devreme,sa vedem cind se trezeste.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput