SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 19
Mercedes spune:
aida- presimt ca saptamana asta tu vei fi pe locul 1, eu iti urez de pe acum felicitari si... un vezi ca se poate ?
Eu de data asta am inceput sa slabesc la fata dupa cate vad si din cate mi s a spus..E ok dar sper ca voi da si din alte parti cu problema
aidaciolac spune:
Eu acum am o mare problema.
Deci am scapat de faza vine husbantu cu miam-miamuri , masa de asteptare acasa ... , dar maine ... , vai de mine si de mine ... of , of ,of ....
... maine merg la cumnatica , ca implineste 40 de ani , vai , vai , vai ... si o sa-mi faca sigur miam-miamuri ... ca sa nu mai zic de chestia aia in care se pune lumanare ... ca nici macar nu pot sa pronunt sau sa gandesc cuvantul ca salivez 
Vai de mine si de mine ...
Somn usor si multe kg pierdute ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Mercedes spune:
aida-daca cumnatica e de treaba te va lasa in pace sa mananci numa ceea ce ti doresti tu, iar tu gandestete la telul tau ... , bafta.
aidaciolac spune:
Ok , o sun acum sa vad ce pregateste. Daca are peste ii zic sa friga pe gratar o bucata.
Azi 88,6kg
ca nici mie nu imi vine sa cred.
Edit: Zice husbantu ca nu mai sforai
... asta da ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Ehei , dupa cum vad , fetele noastre sunt cu capul prin frigider si prin oale.
bretonico tu nu mai zici nimic? Ce faci? Ai grija ...
Voi celelalte ... unde sunteti?
Doar eu cu Violetik azi?
Hm!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
bretonica spune:
'neaza la amiaz...FELICITARI AIDA!!!ce misto de voi....eu ce sa mai zic...sunt suparici
.ieri pina dupamasa a mai fost cum a fost,dupa care am avut iar vreo 3 ore de foame de aia nebuna..pe seara mi se pune foamea aia rea...bineinzeles ca de cuminte sunt cuminte,am mincat numai alimente permise...azi dimineaza in skimb cintaru mi sa miscat numai cu alte 200 de gr in jos fata de ieri..OFFFFFFFFFFFF.......si mi CIUDA!!!sincer ma simt desumflata bine...dar cintaru nu-mi arata cit as vrea eu...vroiam un 99 azi..in skimb bat tot pe 100..sa nu plingi?

..mai pune pe linga ca mai fac si cite 60 abdomene la zi,40 min stepper...si rezultate IOC..ma si enerveaza...dar am si RABDARE,ca nu am incotro..mi-am propus un obiectiv trebuie sa-l ajung...sunt mindra de voi!!!BRAVA FETIZELE!!! PUPICEEEEEEEEEEE LA FETIZEEEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
IMC-ul meu este 35....doamne,doamne dar slabuza mai sunt...oricum in 7 ianuarie cind incepusem dieta il aveam de 36,8...am mai lucrat puzin la el...HEI RUP...HEI RUP...pupiceeeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"