SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 20
Violetik spune:
fetele,
eu am mincat numai ce 2 patratele de cico
poate nu o fi ceva grav...
cum credeti?
bretonica spune:
pai chiar toate v-ati luat liber azi?..nu mai tercezi pe aici?eu ma apuc de cintat..SUPARAT(à)...SUPARAT(à) SUNT DOAMNE IARA...SUPARAT(à).....
...VIO...ce sa-zo faca acolo 2 bucazele de ciocolata...oricum vei vedea maine...la kilogramele tale pozi sa-ti mai si permizi in weekend ceva dulcik...eu..sunt cuminzica...dar cint de numai...SUPARAT...
PUPICEEEEEEEEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Violetik spune:
aaaa , am uitat sa spun ca in schimb am mincat supa de varza ( care slabeste), salata cu ton si cod a papiotte. 
bretonica spune:
...azi,am bagat si eu un pic de peste in salata(face parte din excepzionale)..in rest am fost tare cuminzicaaaaaaaaaa
...voi in schimb?..nu a-ti terminat inca cu chefurile?
..pupiceeee
aidaciolac spune:
Io la chef inca si tare cuminte
serios.
Nu stiu ce ati facut voi celelalte , dar cumnatica mea e cam bosumflici pt atitudinea mea
lasa ca ii trece
aprilos capitol mama draga ca avem de scris aici ![]()
pa , ne citim maine dimineata!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Buna seara fetelor! La ziua varului meu am fost foarte cuminte. S-au cam enervat ei ca i-am pus sa-mi faca ceai, dar...asta e! Pana la urma s-au conformat si au tacut!
Ieri si azi am fost cumintica si eu...cu o singura exceptie ieri. am papat o bucata de carne slaba la gratar! Mi-a fost pofta....
Aida...continua sa scazi ca eu de fapt te urmaresc pe tine...sa te ajung! Asa ca...da-i inainte! 
Bretonica...ma bucur ca te simti mai bine cu "foamea"...dar cel mai mult ma bucur ca iti place superdieta! 
Noapte buna si pe maine!
Noi doi...
bretonica spune:
ISA...imi place nu-mi place SUPERDIETA nu am incotro...INAINTE CA RUSII..si vezi ca nu esti singura acre alearga dupa aida,mai sunt si eu pe aici
...sincer credeam ca ma v-oi simzi slabita si fara puteri de la dieta asta,dar nu este asa..doar ca mi foame rau si des,numai noroc ca avem ce si de unde sa ne alegem la discrezie ca sa nu murim de foame..asa ca merg tot inaninte,cum va fi..incet,repede..se va vedea...nu sunt singura care se chinuie pe aici sa scape de kg...e misto ca ne incurajam una pe alta..oricum azi am cinta destul de una singura,SUPARAT(à).....acum mi-am mai revenit ca e ora de somn..ihiihihi..PUPICEEEE
..pe maine...NOAPTE BUNA....
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Io am fost cuminte in week-end. Nicio abatere, doar ca din cauza de ne-baut atata ceai ca la serviciu si ciugulit din permise, dar multe, nu am mai slabit deloc.
E clara treaba, e faza aia naspa, de stagnare...care te demoralizeaza.
Dar speram sa treaca curand.
Aida, hai, ca poti! Si io zic ca castigi saptamana asta! De la mine, una, nu ai concurenta!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Isa_Cris spune:
Neata!
Noki si eu am probleme in weekend cu lichidele! Intr-adevar la munca e mai usor...adica beau mai mult ceai decat acasa.
Bretonica oare Aida fuge de noi?!? 
Hai Aida, Hai Aida...ca de fugi tu , fugim si noi!
O zi buna! 
Noi doi...
bretonica spune:
BUNA DIMINEAZAAAAA....AM FACUT CAFEAUAAAAA..TREZIREAAAAA....DRAGUZELOR,IMPORTANT ESTE CA ATI FOST CUMINZI,IAR PINA MIERCURI PTR RAPORT AVEZI TIMP SA RECUPERAZI...CE MAI ZICEZI DE MINE CA DAU JOS DOAR CU SUTA DE GRAME SI NU MAI DISPER(CICA...IHIIHHI)DAR VORBA AIA,MIERCURI DIMINEAZA ESTE ZIUA ADEVARULUI...ASTAZI VA TREBUI SA NE VINA FETIZELE NOI..ALYYYYYYY,CE FACI VII LA PICIOARE DE NU MAI AJUNGI?..ASA PROMISESESI CA DE AZI INCEPI SI TU...HAI REPEDE,REPEDUCA
...TE ASTEPTAM..
PUPICEEEEEEEEE LA FETIZEEEE
..ne auzim mai dupa masa..sa fizi cuminzi,si SPOR LA SLABIT!!