SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello! Trezireaaaaa!

La mine se misca cantarul in jos. Incet dar sigur. Azi 89,2kg
M-am intalnit ieri cu timisorencele (si cu anda) si au observat ca am mai slabit. Oare sotul meu va observa astazi? Hm! Nu prea cred

Haideti sa beti apa ... pfoai inca mai dormiti?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

BUNA DIMINEAZA LA FETIZEEEEEE...multzumesc de incurajare aida...pai sa vad de astazi cum imi va mai fi,azi ar fi a 4-a zi,sper sa nu mai sufar asa,si misto tare ca reusisesi 4,2 kg in prima spt..la mine dupa astea 3 zile doar jumate de kg se vede,dupa prima zi de cura aveam un kg in plus...acum incep sa-mi revin..a fost greu inceputul,pina miercuri sper si eu macar la 2 kg(macar)--ALYYYYYYYYY deabia astep sa incepi si tu,sa vad la tine suferinza cum este,ca pe aici numai eu ce ma pling,restu toate sunt FORZOASE......mistoul este ca incet incet o sa creasca si la mine floricele in gradinuza,ca deaia le ud in fiecare zi cu atita apa...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEE SI UN WEEKEND CIT MAI LEJER(SA FIZI CUMINZI!!!)

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata fetele!
Azi m-am trezit cam tarziu...am avut o onomastica ieri!
Asa, asa bretonica...revino-ti si nu mai plange atat ca scoti toata apa din tine! ahaaaaaaaaaa...d'aia bei tu asa multa apa!!!
Aida...ma bucur pentru tine, eu inca nu am curajul sa ma cantaresc zilnic!

Distractie placuta in weekend si sa ne tinem bine...cum spune scumpa noastra April!

Noi doi...

Mergi la inceput

ISUCAAAAAA.AI AVUT O ONOMASTICAAAAAAA????SI AI FOST CUMINTE,CUMINTE?...ce fetizaaaaa cuminzicaaa...tu nu ai curajul sa te cintaresti in fiecare zi...dupa mine m-as cintari de 10 ori pe zi...oricum lucrurile au inceput sa se schimbe SI LA MINE vad...pina la ora asta nu am mai suferit de foame,chiar deloc...semne bune!!!era timpul sa se mai schimbe si pe la mine ceva,nu?si apai scuza-ma ISUCA...ce sa fac si eu daca ma pling,ca nu mai voi ma credezi ca mi foame,cui sa-i mai zic...ihiihih..daca ma pling prin casa imi spun,"PAI PUNE MINA SI MANANCA CINE NU TE LASA"...VA PUPACESC.

Mergi la inceput

bretonico da-i drumu' si plange-te pana nu mai poti ca noi te intelegem.
Pai daca nu iti mai e asa foame o sa vezi ca pana miercuri se fac 4kg
Hai da-i bice mai departe.

Fetelor e weekend ... stati departe de frigidere ca vin cu la voi.
Cred ca o sa mi le dau singura ... azi vine husbantu acasa si nu sunt sigura de nimic

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida,daca v-oi slabi eu pina miercuri in total 4 kg,stii cum se va chema lucrul asta?...MIRACOOOOOOOOOOOOOOL....du-te fata ca nu cred...oricum sincer azi nu pot sa ma pling,ca ma simt tare bine...nu mi foame ca in zilele trecute..deci sa vedem ce va mai fi...deabia astept sa te ajumg din urma..chiar daca drumul este lung...dar eu alerg sa te prind din urma.....PUPICEEEEEEE LA FETIZEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Ia uitati-va, fetelor, cica ce-mi spun pe un site :
"IMC = 230469 - Obezitate morbida

IMC = indicele de masa corporala
Indicele de masa corporala este o metoda fiabila de estimare a grasimii corporale atat pentru barbati cat si pentru femei, cu varste intre 18 si 65 ani, dar nu este potrivita pentru copii, femei insarcinate, persoane cu masa musculara mare (sportivi) si varstnici.
Interpretare IMC:

* intre 18.5 si 24.99 - Normal
* 18.5 sau mai putin - Subponderal
* intre 18.51 si 24.99 - Greutate normala
* intre 25.00 si 29.99 - Supraponderal
* intre 30.00 si 34.99 - Obezitate (clasa I)
* intre 35.00 si 39.99 - Obezitate (clasa II)
* 40.00 sau mai mult - Obezitate morbida

Greutatea dvs ideala este: -39 kg

Ar trebui sa mai slabiti 98 kg.

Greutatea ideala reprezinta greutatea considerata normala in functie de anumite criterii. Exista mai multe formule de calcul ale greutatii ideale. Cititi in continuare...

Greutatea normala (in functie de inaltime) = -42--37 kg

Calorii - consum actual = 719 cal/zi
Acest numar reprezinta caloriile pe care le consumati actual pentru a va mentine la greutatea de 59 Kg.

Calorii - consum recomandat = -575 cal/zi
Acest numar reprezinta maximul de calorii pe care ar trebui sa le consumati pentru a ajunge si mentine la greutatea ideala de -39 Kg.
Afla mai multe despre consumul de calorii...

Recomandari:
Ar trebui sa mai slabiti 98 kg.
In momentul actual dvs consumati aproximativ 719 calorii/zi si aveti o activitate fizica scazuta. Pentru a slabi, dar intr-un mod cat mai sanatos (asta insemnand MAXIM 1 kg pe saptamana) ar trebui sa va intensificati activitatea fizica si sa reduceti aportul de calorii cu aproximativ 500 calorii/zi .
Solicita o dieta personalizata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau-bau!!!!

Fetelor, de ce nu e voie macrou afumat? Ca nu e char asa de sarat. Adica este...si ce daca? Cu atat ma bine, beau apa mai multa!

Meniul zilei: mancare de spanac cu usturoi si laptic degresat si salata de andive cu..peste.

Iar acum beau o cana maare de cafea cu lapte degreesat!!!!

Aseara am fost la baute cu cateva fete de pe forumul meu d emamici si am papat o bunatate de salata imeeensa cu ton. Dementiala!!! Si o limonada! Taare cumintica si fara abateri.

Si good news: m-am decis si am reinnoit juramantul pentru tinerea intregii cure, deci inca 4 saptamani! Asa ca voi suferi alaturi d evoi in continuare!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Violetik draga. Tu ai trecut la inaltime 1,60 cm in loc de 160 cm
Ia mai incearca inca o data.

Si eu aseara am fost la o intalneala dementiala cu fetele de pe forum si ... am fost foarte cuminte. Am baut doar coctail de fructe .
Husbantu a venit acasa dupa 8 zile si a observat ca am slabit
Ca sa nu mai zic ca a fost cuminte si nu a adus miam-miamurile mele preferate , dar a adus 2 cutii de lapte 0,5%

Voi ce mai faceti?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

ca bine zici aidaciolac

Mergi la inceput