SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alte bunatati pe care as vrea sa le incerc week-endul asta:
- mancare de spanac - adica spanac facut clasic, tocat si cu laptic, ca avem voie lapte degresat
- lapte de pasare..hmm...aici e ceva mai complicat, ca trenuie inlocuit zaharul cu zaharina. Dar lapte si oua avem voie, deci ar fi ok si asta
- budinca de conopida - putem pune si oua deasupra

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Noki, macrou afumat zici? Nu e voie fato, nu e voie! Peste de orice fel, dar nu sarat, afumat, din conserva. Ai grija! Doar nu vreai sa tii dieta in loc de 3 luni la juma' de an.
Lapte de pasare?mmmm.... cum se face?
Bretonica, intr-adevar, nu exagera la capitolul masline. 5-7 e bine pe zi. Nu mai mult.

Ce reclama ati facut la ciuperi, cred ca ca fac si eu in we.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

5-7 masline pe zi Vio??..pai eu zilele astea am minact 500 de gr,nu 5-7 masline...pe mine ma kinuie foamea de numai...in seara asta da am facut ciuperci la cuptor,au fost mai bune si le-am facut picante tare...dar ce sa zic,mi se face repede foame..offffffff.offfffffffffff si iara offfffffffdoamne de ar trece si saptamana asta,sa pot sa mananc si eu puzin peste...ouze..ce fomicaaaaaaa...CRED CA NUMAI EU SUFAR ASA DE FOAME EH? PUPICEEEE LA FETIZEEEEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Ba nu bretonica, vezi ca si eu am fost cu tine la foame eri. Azi mi-a trecut si cred datorita faptului ca am mincat din 3 in 3 ore. Incearca si tu sa faci asa. Astfel nu te mai poate ajunge din urma foamea

Sport la slabit!

Mergi la inceput

la masaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...POFTIZI LA MASAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....in seara asta mincam APAAAAAAAA..ihihiih....asa te vreau VIO stai cu mine nu ma lasa singura.... PUPICE LA FETIZEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

M-ati omorat la cat ati scris!!! Si totul despre mancare!
Sincer va spun ca dupa ce am citit atatea retete, zau ca nu-mi mai trebuie mancare in seara asta!
Aidaaaaa...te rog ajuta-ma sa le iau la fetele astea gandul de la mancare!
Oricum...sunteti niste scumpe!
Va pup!

Noi doi...

Mergi la inceput

AM INCEPUT SA RAD SINGURA isa..IHIHIHI.mi foameeeeeeeeeeeee...am mincat un pmello dar mi rau de foame...FERICITA MAI ESTI ISA CA TIE NU TI FOAME...CE SA FAC SUFAR,SUFAR SI IAR SUFAR...PUPICE LA FETIZEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Vio, zau daca mi-a recut pan cap sa numar maslinele vreodata...
da' cred ca o portie la mine inseamna mai mult de ...douazeci

pai io de-asta tin dieta asta, ca nu e cu portii cantarite, de obicei cand mi-e foame nu numar sau cantaresc

pupici la ambitioase, tineti-va bine ca e weekend!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

ce sa zic,aparte ca se mai si sufera prin cura asta,se mai si ride de nu mai...fiecare cu ezperienza ei...in sfarsit april ca nu sunt singura care baga multe masline in ea...acum ma duc sa ronzai un morcov,ca na ,e timpul ....forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..pupicuzeeeeeeeeeee la feticuzeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bretonico esti belea mare fato. Pai eu in primele zile (sigur primele 3) am mancat non stop , din permise clar. Si cu toate astea am dat jos 4,2kg cred.
Nici eu nu cantaresc cat mananc. Cat despre masline ... baga mare ca sunt bune.
Nici eu nu pun ulei in mancare absolut deloc si cu toate astea mancarea iese buna. Ba mai mult si matza mea mica si husbantu s-au invatat asa si le place. Dar pun destule condimente si probabil din cauza asta e buna.

O sa vezi ca de maine nu o sa mai vezi asa foame .

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput