SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 16
Isa_Cris spune:
Bretonica draga, nu stiu daca-i bine sa exagerezi cu apa!
Eu de exemplu, in primele saptamani cand mi se facea foame mancam o felie doua de grapfruit si/sau kiwi. Mai rontaiam cat un mar...sau morcovi si telina (crude). In plus...ar trebui sa lucrezi un pic si la subconstient. Fa-l sa inteleaga ca trebuie sa se relaxeze, sa faca altceva nu sa se gandeasca la mancare! Nu cred ca stomacul tau iti cere atata mancare pe cat te lasa subconstientul sa crezi! Nu te concentra asa tare asupra dietei, lasa sa curga si de la sine. Fa-ti de lucru cu altceva, gandeste-te la altceva...cu alte cuvinte da-i ceva de lucru care sa nu aiba nici o tangenta cu mancarea! Primele zile sunt mai grele, dupa care totul revine la normal. Atat de normal o sa ti se para incat aproape ca nu mai sti ca faci vreo dieta.
Hai curaj...lupta putin mai mult pana invingi acel "vai ca nu pot manca bine...ce ma fac!?!?...imi trebuie provizii..."
Tocmai asta e problema...noi am acumulat atatea provizii si am uitat de ele...s-au invechit si unele s-au cam si "stricat"! Acum trebuie sa facem curatenie! Si vorba aceea, daca facem doar asa..de ochii soacrei...proviziile vechi tot acolo "in fundul camarii" raman...si mizeria tot ramane!
Gata...va las ca deja incep sa filosofez prea mult!
Va pup!
Noi doi...
aidaciolac spune:
Eu pacalesc foamea cu suc de rosii. Un pahar de 300ml ma tine 2h. E gustos si are doar 22kcal/100ml
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Bretonica- 5l de apa pe zi ?
io ma lupt sa bag 2 si fac la ture....
Mey, cum sa-ti iasa ciupercile alea fierte? Incalzesti bine-bine cuptorul inainte sa bagi tava; io pun si nitel ulei, mai bine zis ung tava cu un servetel inmuiat in ulei de masline inainte sa pun ciupercile. Iar ciupercile le fac asa: le spal bine-bine, palariile intregi le umplu cu coditele tocate marunt-marunt, si acu ca-s in faza II si imi permit mai bag si nitica branza in ele. Si le tin vreo 15 minute si se rumenesc bine de tot. Chiar nu le tre ulei ca isi lasa destul suc.
Aida, pe ce coclauri ai umblat?
Isa, poti sa mai filosofezi; cred ca ai dreptate, de la cap se trag toate
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
bretonica spune:
ISUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...ba da,mie mi foame asa mai tot timpu,deaceea incercasem cu reductil prima,iar acum dintr-o data sa-i iau tot la organism mi se pare si normal sa sufar asa,stii ca din 7 ianuarie incepusem alta cura normala cu paine carne salate,dupa aia nu sufeream asa,si oricum slabisem aproape 4 kg in 2 spt..nu zic ca renunz,dar ce sa fac ma mai pling si eu din cind in cind ca asta e...dar mi-am facut un suc de pomello,si cred ca fructul asta mai taie din foame...cu apa nu exagerez,beau i de foame...si de sete...april,scuza-ma dar eu vroiam sa nu ating uleiul...iar brinza inca nu ma lasa dieta,sunt in prima faza inca...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
doroti_5 spune:
April la stat pe scaun va iau eu pe toate, uite eu de la 7 la 8 sunt la volan (evident nu stau in picioare) de la 8 la 18 (o doamne 10 ore...) stau la calculator, de fapt am o ora masa, deci 9, apoi de la 18 la 19 iar la volan, si daca mai am de lucru mai stau pina pe la 10-11 seara si acasa la calc. Insa straniu ca eri eu toata ziua am fost pe picioare si nu am dat nimic nimic jos. Organismele sunt diferite.
Bretonica mi se pare mult 5l pe zi, eu 2 abia le bag, dar de masline ce sati zic, eu nu maninc multe, maxim 5 la o masa, de doua ori in zi. Si prima data am papat si nu mio fost nimic.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
doroti_5 spune:
Apropo de ciuperci, eu nu ung tava, eu pun foaie de copt, da in umplutura mai pun asa, o rosie tocata la blender, ardei gras, si morcov, da daca nuti place morcovul poti sa nul pui.
Apropo la mine orce mincare prinde gust daca ii pun ardei gras.
Aveam facut cu rosii la borcan( fisrbi sucul de rosii dai drumu acolo la ardei fara seminte, si ii pui sare si piper negru si la borcan cu ele, asta vara), si aseara ceam mai tras jumate de borcanel de suc de acela(e cu tot cu pulpa) si un ardei, era asa de bun, parca imi trecuse toata foame deodata, si la pitica mea io placut sucu.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Doroti, hai ca in seara asta fac ciuperci dupa metoda ta; tava tot o ung ca n-am hartie d-aia; insa am ardei si rosii.
Sunt in pana de idei pentru weekend, da cred ca o sa iau niste peste , ma gandesc cum sa il gatesc, fript ar fi cel mai OK, da face un fum gratarul nostru.....
APRIL
Noki_Lara spune:
![]()
![]()
![]()
Voi nu puneti ULEI in mancare?????????????
Io n-as putea, nenicule sa rezst, in felul asta!
Io mananc cu ulei - ieri seara am facut salata de andive cu macrou afumat si am pus deasupra ulei d emasline. Nu mult, dar stropesc acolo ceva.
In niciun caz nu ma stresez cu "ung cu o hartie inmuiata in ulei".
Woooow, pai daca io mancam ca voi, eram la 50 de kile, inseamna!

Serios acuma, io prin cura asta vreau de fapt sa-mi instaurez un mod sanatos de a manca si asta cu repercusiuni pentru viitor.
io ma gandesc asa: pai daca io tin acuma cura-cura de-aia fara niciun aport de grasime pai cand mi-oi relua mancarea CU grasime o sa ma fac cat casa...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Aprilule, ia reteta mea - excelenta a iesit ghiveci de legume cu peste la cuptor: am pus in tava de-aia mare de cuptor: cartofi - am mai zis ca la mine exceptia de la cura sunt cartofii - pe acelasi considerent ca si cu uleiul
- dar tu fetita cuminte nu pune... + 2 ardei grasi, 2 dovlecei-rondele, vreo 5-6 morcovi taiati fasii, rondele de telina, rondele de ceapa, fasole galbena din conserva, iar intre ele am pus feliile de file de cod. Deasupra am pus toate mirdeniile pamantului, am presarat usturoi pisat, am stropit cu ulei de masline si am stors zeama de la o lamaie mare. A..si putin suc de rosii. Pus folie de aluminiu deasupra..la cuptor cam o ora. Merge sa pui si masline daca ai sau orice alte legume, de exemplu ciuperci. A iesit demential!!!!

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Noki, io pun ulei in mancare, doar ca nu exagerez cu el ; nu pun in ciuperci doar ung tava ca isi lasa destula zeama ele si mie-mi plac mai rumene asa.
pfa, si asta reteta asta cu peste n-o ratez! i-am dat copy/paste-print, s-o am la indemana!!!!
mi-e deja pofta!
APRIL