SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Si mie imi place sa gatesc...dar cand stiu ca nu pot manca ceva "bun"...nu-mi mai vine!
Al meu viitor sot de un timp mananca singur...ca de nuuuu...imi face pofta! Si cum i-am explicat ca trebuie sa slabesc, a fost de accord!
Lui ii gatesc mancare normala, numai ca el are obiceiul sa manance tot pe la ore tarzii, 22-23! Ce-i pasa lui, ca nu se ingrasa!
Dar ma bucur ca ma sustine!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Va citesc de ceva vreme si....ma bate gandul sa ma bag si eu!
Zic in fiecare sapt ca de "LUNI" ma apuc de cura dar.....nu stiu care "Luni"!

Eu am nascut de 9 luni, am inceput sarcina la 49 kg si acum am 55kg.Probabil ca aruncati cu rosii in mine pt asta dar...pt mine inseamna destul de mult(mai ales ca nu prea mai intru in nici o pereche de pantaloni de dinainte de sarcina).
Am 1.65 si din ce m-am documentat si eu cica greutatea ideala este de vreo 57-58kg.Evident ca mi se pare super mult.Problema e ca am burtik si m-am marit in solduri(aici probabil ca n-am ce mai face) iar burtik cred ca numai cu exercitii(dar cine le face cu un bebe de 9 luni?) desi...la cat ma solicita....ar fi trebuit sa dau jos!
Dar...m-am hotarat sa incep de lunea viitoare.Mai citesc din urma sa vad ce mancati si cum si daca aveti ceva sugestii...le astept cu interes!
Am pricipit ca esential este sa beau multa apa!In sarcina beam numai apa plata dar de cand nu mai alaptez...m-am dat iar pe sucuri(fara acid, dar..tot dulci sunt)!

Spor la slabit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Alyna..sa-ti traiasca baietelul...e o dulceata!
Dar...m-ai dat pe spate cand am citit ca la 1.65 vrei sa ai 49 - 50 kg! Sincer, pe mine m-ai lasat fara cuvinte!
Un mic sfat...daca tot vrei sa tii dieta...apuca-te azi, sau maine...adica pe la mijlocul saptamanii, asta ca sa nu o mai lungesti "Gata, de luni incep...e inceputul saptamanii asa ca incep!"
Te pupic si...poate te razgandesti cu slabitul! Mai bine plimbare cu copilul vreo 2 ore prin parc!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ciao fetizele..ciao isuca...M-ATI CONVINSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!..hai ca o sa incep si eu cu voi,sa vedem paote o sa am mai multa ambizie...cind se va intoarce aly o sa incerc sa o luam si pe ea in acest grup..BINE V-AM GASIT....deci RAPORTEZ(ihihiihh)ce sa fac raportez si eu...azi e miercuri si parca miercurea se raporteaza nu?sau de doua ori pe spt?oricum indrumati-ma voi va rog frumossssssssssssssssssss..deci raportez,in 7 ianuarie am avut si eu 104 kg la o inalzime de 169cm....azi 23 ianuarie cintaresc 100,8..am reusit sa slabesc doar 3.2 kg...deci de maine o incep pe a voastra..spunezi-mi doar fructe si legume o spt sau doua?..fara ulei?...doar apa si ceai:-((((..EU CRED CA O SA LESIN..ihiihih..cafeluza cu zaharina imi dazi voie?...pupive la fetizeeeeeeeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

BUN VENIT, Bretonica! Daaaaa, fructe si legume!Neaparat apa bauta dimineata, pe stomacu gol! Eu ma trezesc, beau 2 pahare pline cu apa (nu stiu daca sunt chiar 500 ml, dar pe aproape), apoi imi fac toaleta, ma machiez, ma imbrac, fug la birou. Ajunsa la birou, prima data la toaleta, apoi manac un mar sau o portocala, dupa care cafeluta cu zaharina si tigara aferenta. La pranz mi-am facut ori salata la birou (fara ulei, dar cu otet de mere), ori legume congelate inabusite cu apa (sunt unele Wok chinezesc sau mai e de la Bonduelle cu ceva condimente intr-un pliculet). Ajunsa acasa, balotez rapid de foame masline (cand verzi, cand negre), in unele seri am avut porumb fiert (fetele zic ca e mai bine din cel congelat, eu am mancat la conserva). Sau fasole pastai galbena cu sos de usturoi, ciuperci la gratar sau la cuptor cu sare si zeama de lamaie; sau varza fiarta la oala cu presiune (sau la cuptor daca ai nervi) cu rosii pasate de-alea la cutie de carton. Sau ciorba de spanac: am pus la fiert ceapa taiata, legume congelate (unele "amestec pentru bors romanesc") si spanac de la borcan. La sfarsit, bors ca sa iasa acra-acra.Miammmm
Despre cat o sa o tii asa, e la alegerea ta. Varianta A are doar o saptamana de fructe-legume, varianta B , 2. Eu zic ca pentru inceput sa-ti propui sa tii varianta A. Martea viitoare te hotarasti daca ai puterea sa o mai tii asa inca o saptamana sau intri la faza 2.
Mult succes, noi suntem aproape! Si nerabdatoare sa vedem floricele multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am sosit si eu la raport....70.6 kg, nu prea pot sa ma laud dar ma cam asteptam ca eu slabesc cam greu. Oricum continui ca rau nu are ce sa-mi faca.

Felicitari campioanelor.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

DEABIA ASTEPT A DOUA SAPTAMANA..ihiihihi..sper sau lesin de foame toata spt asta..ok...multumesc din suflet Ralu...scrie scrie tot ce se poate minca,ca eu sunt mincareaza rau...DOAMNE AJUTAAAAAAAA...sa fie intr-un ceas bun...deabea astept sa vad cum ma voi simzi...sper sa reusesc sa tin pasul cu voi...PUPICEEEEEEEEEE LA FETIZEEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna buna.
De dimineata vreau sa scriu, deci eu de eri dimineata pina azi dimineata am date jos 900gr, poate dau macar in jumate ce am pus de sarbatori.
Felicitari Noki, invingatoare absoluta, vezi ca se poate mai?
Gata fug ca stau rau cu timpul, stiti si voi ca daca nu aveam ce face aici sacam... degetele cu voi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Isa_cris, nu ma indur sa incep de maine ca mai am mancarica bunuta prin frigider!
Promit solemn ca de lunea viitoare ca doar vine primavara si trebuie sa arat bine cand ies cu bebelul afara!

Cine e in prima sapt, sa imi spuna si mie cam ce mananca!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Buna seara!
Alyna,daca te uiti mai sus Ralumat a dat o sugestie . Bretonica e si ea la prima saptamana! Impreuna o sa va evaluati rezultatele...bine..si cu noi, cele mai vechi alaturi.Si nu uita...ai promis ca de luni te apuci! Sa nu ne dezamagesti!
Bretonica ma bucur ca te-ai decis sa urmezi superdieta, o sa-ti placa, mai ales ca suntem asa multe! O s-o aducem si pe Alyynna printre noi, cand va fi pregatita!
Aida...ce mai faci? pe unde umbli? Avem fete noi care trebuiesc incurajate cu "metoda ta"

Va pup si o seara placuta!

Noi doi...

Mergi la inceput