SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata fetelor!
Raport: 100 kg....n-am reusit sa dau mai mult, dar e bine totusi! Cel putin asa cred eu!
Bretonica ma bucur ca ai venit si sper ca o sa ramai si sa o convingi si pe Aly sa vina! Eu m-am simtit bine in cele doua saptamani cu fructe si legume, n-am avut nici un fel de ameteli sau alte probleme.
Aida felicitari! Si mult spor la dat jos kg in continuare!
Va pup pe toate si...o zi buna!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor, eu merit o bataie buna, Aida, unde-i biciul?
Duminica am avut musafiri si ne-am tratat cu pizza, cremsnit, si alte bunatati. Luni si marti am mancat haotic dar de azi sund din nou pe baricade, o jau de la zero.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

V-am mai zis care e dupa parerea mea, solutia la slabit: am luat una bucata filtru de cafea in birou, la care tot fac de zor ceaiuri de toate felurile, incat peste zi cred ca adun vreo 3 litri de lichide, intre care 2 cani de ceai de slabit.
Chestia e ca efectiv NU IMI E FOAME!!! Asta pentru ca stomacul meu e mereu plin de lichide.
Programul de mancare e cam asa: pana la pranz nu mananc nimik, pentru ca efectiv nu-s genul care sa manace dimineata. La pranz mananc mancare ca lumea, de-aia permisa. Apoi cand ajung acasa mai pap cate ceva si mai bag cate ceva in gura dupa ce culc copilul, pe la 21.30, dar infim - 2-3 masline, ceva de genul asta.

Oricum, io-s taare multumita si foarte determinjata sa tin de data asta pana la capat, deci toate cele 6 saptamani. Stiu ca nu voi mai avea de acuma nici pe departe asemenea ritm de slabire - au si fost jkile puse porceste de sarbatori...
Dar si daca se duce un kil pe saptamana, tot e bine, ca mai sunt 4 saptamani, deci as avea sanse sa imi ating targetul.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaa!

Raport si de la mine: stationez pe 56 kg. Asta e, am introdus lactate, branza, oua, peste - mananc destul de normal.

Pfaaaaaaa, ce-mi vad ochii? Noki- ce raport!!!!! cred ca deja s-a adjudecat titlul de campioana saptamanii.

Aida, Isa, saptamana viitoare schimbam prefixu' , da?

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Noki, bravoooooo! Aplauze si pentru Aida, ca s-a miscat afurisitul de ac!

Hai sa raportez si eu:
greutate: 95,2 kg
raport saptamana 2: -1,6 kg
raport Etapa I (faza B) : -4,8 kg!
Mai vreau si eu o floricica

De azi intru in EtapaII - 4 saptamani cu peste si lactate. Buuuun, acum chiar nu mai e greu sa decid ce sa mananc.
Bretonica, daca ai tot timpul la dispozitie legume/fructe, nu simti nevoia de carbohidrati. Problema proteinelor o rezolvi cu ciupercutele. Haide, daca eu am putut sa tin 2 saptamani, oricine poate!
Si sa va mai zic ce am mancat eu aseara: ciorba de spanac si varza proaspata facuta la oala cu presiune cu rosii pasate. Foarte buna fost!

Ce-mi place cum scad pe aici acele cantarelor! Si imi place tare mult ca suntem . Va pup, fetelor!
Azi am iaurturi dietetice, la pranz salata de rosii cu ton, iar diseara, iar varza gatita.

Mergi la inceput

Mai e cineva pe aici?
Eu ma plictisesc...si am chef de rontait!

Noi doi...

Mergi la inceput

Isa, stop mancatului din plictiseala!

Uite am aparut io p-aci si te tin sub monitorizare

APRIL

Mergi la inceput

And by the way fetelor: azi e zi de raport sau ce? ca nu prea se simte !!!!

Hai, cine nu s-a prezentat inca sa se grabeasca, va punem absenta nemotivata!!!!

eu taman mi-am servit pranzul, cred ca in curand ii fac concurenta lui Noki cu combinatiile: 1 guliutza de-aia verde taiata cubulete, cu iaurt si mandarine. Mancate la gramada, of couse

APRIL

Mergi la inceput

April, oricum nu am altceva de rontait decat morcovi si telina!
Iaurtul l-am baut mai de dimineata.

Mai dar voi chiar ma zapaciti cu retetele...trebuioe sa incerc si eu, sa vad ce iasa!

Noi doi...

Mergi la inceput

aaaaaa, Isa, pai la morcovi ai dezlegare-cat poftesti!

f buni, maine imi curat si eu vreo doi, sa am just in case.

Eu azi iar prepar ciuperci seara, saracu barbate-miu cred ca i s-a cam luat de ele, da profit ca nu zice nimic deocamdata

De obicei imi place sa bucataresc, da acuma am o pasa mai...nu stiu cum sa ii zic, doar ca nu prea imi vine sa ma apuc de ceva mai complicat.

APRIL

Mergi la inceput