SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
mercedes imi pare tare rau ca te chinuie fierea. Dar nu poti sa o scoti? Eu stiu de la husbantu meu cam cum e. Partea proasta e ca si dupa ce a scos-o tot il doare burta ....
Of , e ca naiba.
Ai grija de tine
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Pai tocmai de asta imi e frica...sa nu dau iama in frigider dupa cateva zile! O sa incerc reteta cand ajung acasa! Oricum...fie ce o fi o sa manac ceva, chiar de nu-mi place.
Noi doi...
Noki_Lara spune:
Hai ca io-s responsabila cu retete trasnite: meniul zilei- salata de varza cu iaurt deasupra!!!! Buuuuun!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
aidaciolac spune:
Noki hai ca m-ai batit la gol
Vad ca si tu faci amestecuri traznite
Pai siiiigur ca e buna varza cu iaurt de ce nu!?!?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Aida n-am reusit sa pun in practica reteta ta, pentru ca am avut multa treaba si acum...e cam tarziu! Am mancat in schimb niste morcovi si cateva masline.
Ups! Maine dimineata iarasi trebuie sa vorbesc cu cantarul!
Noi doi...
aidaciolac spune:
Eu clar ... daca maine cantarul asta al meu nenorocit nu se misca il dau draq.
Cred
Mai vedem
Am inebunit de tot , doar dieta respir si visez ... de ce nu pot sa las sa vina de la sine
Gata , va las
Maine daca nu am timp dimineata sa dau raportul , atunci inseamna ca mai pe la pranz cand ne intoarcem de la spital.
Va pe toate si sa aveti un raport cu multe floricele
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
bretonica spune:
buna fetizele..misto tare la voi.. felicitari..mai ca imi vine sa intru in rindu vostru si eu...as avea si eu ceva drum lung de facut cu voi..fac parte din categoria"grea"..ihihihih..pe ISA deja o cunosc..ne-am cunoscut pe alta "strada"..forumul cu reductil...eram doua care ne mai luptam pe acolo,eu si alyyanna,bineinzeles ca nu mai luam de mult acele pastile ca fac rau organismului,si ne-am gindit oricum sa continuam cura eu si cealalta prietena a noastra ALY...iar ISA ne-a tot invitat sa facem superdieta cu voi..va vad foarte unite si imi place ...ca va da-ti forza una la alta...sincer ma tenteaza si pe mine..dar intrebarea este cu atitea fructe si legume nu va simiziti ametite?de unde proteinele si carbohidrazii...este sanatos acest mod de a slabi?(e o intrebare :-) )....pupice la fetizeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
aidaciolac spune:
'neata!
Raport: 90,7 kg
...in sfarsit s-a miscat
bretonica bine ai venit si speram sa si ramai. Ia-o si pe aly de manuta si adu-o aici.
Ziua de raport fetelor!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Noki_Lara spune:
RAPORT: astept 5 floricele!!!! Am 65 de kile...de la 70!!!!
Sunt in al 9-lea cer.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!