SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, las' ca vine ea si vremea sa te duci la eco cu mitza fara emotii si depresii! o sa te linistesti, ai sa vezi! noi suntem cu pumnii stransi si trimitem toate gandsurile bune catre voi, sa le risipeasca p-alea negre care te tot bantuie!

Mey, da luna asta plina cat tine?

nu de alta , da io mai sunt si in perioada rosie si ma simt ca un balon; si nici nu pot sa spun ca balotez la mancare...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna si de la mine.
De dimineata mo trimis sefu prin oras, asa ca abia acum am tras la oficiu.
Eu aseara m-am cintarit si era 71.9, dimineata insa era 70.9, asa ca iau mediu si zic ca am inceput cu 71.4(mama ce vaca m-am facut, am ps 4.4 kile pe mine de sarbatori), da sa vedeti cum le dau io jos, mincalear boalele.
Deci eri am mincat salata de varza(stiti ca eu cu asta stau excelent, cica de la varza cresc bine titele, sa vad daco fi asa), salata de vinete, salata de morcov picant si ciuperci marinate (si ciupercile sunt vedeta in meniu, numai ca acum sunt scumpe), seara o facut sotul ciorba de pui, si eu am scos cartofii si carnea (ce bine arata), si i le-am dat fiicemii ca ea le adora si am papat ce mai ramasese acolo, si o salata de rosii murate (erau rosiile verzi, da mie de astea imi plac).
Am tras eri toata ziua si 2l de apa, cu tot cu ceai.
Acum am de lucru si inca nu am baut decit ceaiul de dimineata.
O zi frumoasa (la noi a esit soarele).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Intra luna in scadere din 23 , adica de maine. O sa vezi ca o sa mearga. Sper sa nu ratez sansa asta avand in vedere ca am scapat de rusi ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Hello , unde sunteti?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Aida...explica-mi si mie cum sta treaba cu luna si cu dieta noastra!?
Astazi toata ziua am fost "bleaga". Ceaiul nu l-am baut nici pe jumatate, de mancat nu am chef si nici foame nu-mi este! Am reusit sa mananc fortat kiwi si un pic de grapfruit...si nu-mi mai trebuie nimic! Parca mi scarba de mancare!
Acum pe cine dau vina...pe luna sau pe faptul ca trebuie sa vina rusii zilele astea....sau ...pe organism..ce-o fi zis "Nu-mi dai mancare de care-mi place...nu mai vreau nimic!"

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare! hai sa scriu si eu ceva pe ziua de azi.
Ieri am dato in bara am mancat doua pulpe de pui si un biscuite asta este pe azi dimi s a si vazut. Nu se putea sa nu o dau in bara ma si miram cum naiba rezist in perioada asta inrosita fara abateri.
Ok sper sa mi fi revenit si pe joi sa dau un raport normal.

Mergi la inceput

isa- se spune ca daca faci vreo dieta in zilele astea incepand din ziua in care luna scade tot asa vei reusi sa slabesti si tu deci in ritm mai alert decat in alte dati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Ahaaaa....multumesc de raspuns!
Na sa sti ca o sa vad daca e valabil ce se spune! Si daca e asa...o sa ma rog sa fie numai luna in descrestere!!!

Noi doi...

Mergi la inceput

isa treaba cu luna e exact asa cum spune si mercedes. Faza e ca eu chiar am simtit-o pe kg mele . Cu nu am chef sa mananc si nu imi e foame stiu si eu. Si e mare greseala sa nu mananci. Stiu ca acum nu iti place nimic ... si din cauza asta eu dupa 2 zile ajungeam cu capul in frigider.
Eu spre exemplu acum nu suport sa mananc cruditati (de salate nici sa nu mai aud) este o reactie a oranismului , dar ca sa scap de asta in loc sa ma chinuiesc sa bag salata , mai bine pun rosiile , ardeiul , ceapa , cateva masline tocate si putina sare intr-un vas de teflon cu putina apa si le las sa fiarba 20 de minute. Ies o bunatate si tot sa mananci. Sau eu mi-am schimbat gustul sau chiar este bun.
Mai poti sa adaugi si putin usturoi si cimbru sau oregano ... iese excelent.

Haideti pe aici sa mai vorbim.

mercedes si cum te simti dupa excapada de ieri?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida- ce sa ti spun ca azi dimi pe la 5 m am trezit ca am dureri din nou inceput de crize de fiere dar m am ambitionat si n am luat nimic si mi a trecut ori sa fi fost reactia organismului la aceste alimente care nu le am mai mancat de cateva zile nu stiu sincer.

Mergi la inceput