SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 6
Brigit spune:
pfa, ce-ti disparut azi, ca la comanda!
Noki, ce combinatie ! Io m-am multumit cu iaurtul, masline daca e bag seara; desi am facut o pasiune pt iaurt!
pai chiar asa aida, nu stii nimik de anda? ultima oara zicea ca o intinde la schiat; doar ca n-am retinut cand urma sa revina. Siiigur vine-ncoa, as putea sa fac pariu.
Doroti, da sa te cantaresti maine , da? ca te trecem pe lista !
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
silvana75 spune:
Asa ... deci de azi am inceput si eu ... merge bine pana acum, am bagat la greu legume, poate mai pe seara o sa pap un fruct
April, te rog modifica la mine greutatea initiala 76 kg.
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Brigit spune:
Neatzaaa!
hai sa ne bem ceaiul impreuna!
APRIL
aidaciolac spune:
'neata si de la mine!
Stationare ca de obicei , dar stiti ce? Nici macar nu imi pasa , pt ca e luna plina si imediat incepe sa scada , asa ca de miercuri si eu o sa fiu in scadere la kg Asa ca ... sa mergem inainte
la toate si spor la slabit!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Buna dimineata!...sau e cam tarziu pentru dimineata!
April imi face o mare placere sa bem impreuna ceaiul!
Ieri, atat m-am invartit si m-am sucit de am uitat si ca trebuie sa-mi termin "doza" de ceai de la lucru! Nu stiu cum e la voi, dar parca eu m-am saturat de atata ceai si apa...parca nu mai intra!
Va pup si o zi buna!
Noi doi...
Brigit spune:
M-am invrednicit si eu sa updatez listuta cu ultimele rapoarte ale fetelor.
Maaaaaaaaaaaaai, ce lene pe caul meu, n-am mai vazut asa ceva!
Aida, care va sa zica iar e treaba cu luna plina ? hmmm
Ai mai aflat ceva de Anda noastra?
Isa, tre sa te straduiesti sa bei lichid. Eu recunosc, cel mai rau o dau in bara la capitolul asta in weekend, ca tooot umblam , si uit .
Insa lichidele fac bine si pentru rinichi, si pentru detoxifiere. Asa ca - dam cu ceaiul inainte!
Ce-o fi cu Adina, n-am mai vazut-pe aici. Si nu doar pe ea. Ia ca ma apuc sa strig acum prezenta
APRIL
Ralumat spune:
Da, da, am venit, nu mai striga asa de tare, ca aude si seful meu
Si eu, la sfarsitul cestii de cafea. Hai sa mai dau si eu raportul cu ce am mancat:ieri am avut 2 mere, legume congelate fierte cu rosii la conserva si usturoi, iar seara - ciorba de spanac si un fel de tzatziki (asta intra la exceptionale, nu? ) din branza de veci, castravete, ceapa, masline. Offf, abia astept sa vina ziua de maine, cand voi introduce si eu lactatele si pestele. Deja mi-am facut aprovizionarea- am umplut frigiderul cu iaurturi verzi (ati vazut ca toate iaurturile cu 0,1 au eticheta verde?) , dar mai ales cu creveti decorticati, scoici, cocktail de fructe de mare congelate - maaaaama, ce mai bag in week-end cu usturoi!
Noki_Lara spune:
Hello!
Io azi gatesc budinca de legume cu peste!Buuuuun. Am luat toate legumele posibile.
Abia astept raportul de maine.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Ce harnicute sunteti voi, mai aveti si chef de gatit!
eu de cand am trecut pe lactate mananc seara numai iaurturi. Ma tenteaza niste ciupercute la cuptor, da sa vad in ce toane sunt in seara asta.
Doroti, haide ca te asteptam, suie-te pe cantar odata, ia-ti avant si la dieta cu tine!
APRIL
aidaciolac spune:
april o sa vezi ca o sa scap de stationarea asta nenorocita cand o sa inceapa luna sa intre in scadere.
Si cand sa ma laud ca am dus-o pe Emma la eco fara sa intru in depresie ... ajung acolo si nu aveau curent , asa ca reprogramarea e vineri si pana atuci e muuuult
la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune