SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 11
Violetik spune:
Raportez: -1,6 kg 
Deci Ralumat, ma tin de tine ![]()
april16, astept o
.
Saptamina trecuta mincam prea putin si am inteles ca prea repede se dau jos si fac o greseala pentru ca cind voi trece la perioada II voi avea perioada de stagnare. Daca continuam cu nemincatul ca in saptamina trecuta poate dadeam si mai mult de 2 kg. Dar zic ca asa e mai bine.
Fetelor, incep perioada II !!!
Am unda verde la lactate, peste si oua.
Deja mi-am facut plinul.
Succes la slabit!
Noki_Lara spune:
Mneatza! Bine ati venit, luptatoarelor noi!!!
Astept decernarea floricelelor, ca vreau sa vina si la mine primavara.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mercedes spune:
Bun hai ca vin si eu cu primul meu raport din anul acesta
-4 kg e ok dupa parerea mea avand in vedere ca am avut o abatere.
In concluzie am ajuns la 75 de kg sper sa se duca repede si celelalte atat la mine cat si la voi.
Azi ar trebui sa ma hotarasc sa merg pe schema A sau B. Deocamdata mi am adus mancare la servici pentru schema B sa vedem daca mai rezist cu legume si fructe inca o saptamana.
Mi au crapat buzele ce ziceti ce n seamna ? eu zic ca probabil n am baut destula apa, voi?
Felicitari noki si celorlalte fete care au slabit!
Bun venit noilor luptatoare, haideti ca incet incet ne adunam si facem o echipa ca lumea.
alyynna21 spune:
neatza la fetitze!!..ce?...credeati ca ati scapat de mine?...bretonica?....isa?...unde sunteti?...de azi va urmez pe forum ca am scapat de nebunia cu inmormantarea......de luni o sa incep si eu cu voi dieta ....as incepe de azi dar am parintii pe cap si nu se poate pune problema de dieta,dar sambata pleaca inapoi in spania si o sa fie toate ca inainte....deocamdata icerc sa citesc cam tot ce s-a scris si sa ma documentez mai mult....va pup si spor la scapat de cat mai multe kg
Isa_Cris spune:
Bine ai venit Alyynna...ma bucur ca ai hotarat sa ne urmezi!
Spor la citit si...mult spor in a scapa de kg!
O zi buna tuturor!

Noi doi...
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaa!
A venit toata lumea la raport? Ca incep sa verific, sa stiti!
Dau floricele si absente nemotivate.
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce si cum.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Ralumat spune:
Neata! Bun venit Alyna si Alyynna! Mult succes in lupta kilogramelor!
Mercedes, aici as fi vrut sa introduc un emoticon cu "jos palaria", dar nu am gasit. Tu esti un model pentru mine, si imi doresc sa calc pe urmele tale
.
Gata, a venit seful. Revin mai pe seara.
Brigit spune:
Gata cu update-ul tabelului!
Asadar, asa cum preconizam inca de ieri , Noki si-a adjudecat titlul de castigatoare a saptamanii, cu 5
.
Mercedes urmeaza cu 4
.
Pe locul trei avem 3 fete cucuiete, in orinea numerelor de pe tricou: Aida, Isa si Manuela, cu cate 2 
Rezultatele integrale sunt pe prima pagina.
Si ca tre sa dau si niste bile negre, ca deh! asa e viata, va anunt ca avem doua fete cu absente nemotivate:
Maria
Crista (????!!!!!)
Dragutelor daca pana saptamana viitoare nu apareti va trebui sa va sterg de pe lista, asa ca dati un semn de viata.
Nu au trecut la raportul saptamanal -si sunt la prima absenta - Adina si Anuska. Ce faceti fetelor, pe unde umblati?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Isa_Cris spune:
Ce frumooooos! Ce de floricele pe prima pagina!!!
Ma simt din ce in ce mai bine!
Alyynna - trebuie sa dai cateva date...ca sa te scrie April si pe tine pe listuta! Hai fuguta...ca azi maine incepi si tu cu rapoartele!

Noi doi...
aidaciolac spune:
89,6 kg nu pot sa mananc , sunt deprimata total acum desi trebuia sa sar in sus de bucurie.
:((((((
Aida
POZE
Matza Emma in actiune