Minunatele Scorpiute (51)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
noi suntem bine, am iesit la o intalneala cu fetele de pe dc din cartier, am papat si ne pregatim deja de somnicul de pranz
voi pe unde sunteti?
va
o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Seara buna, fete dragi ! ![]()
Am fost si eu, ocupata cu depunerea decaratiilor la care lucreaza de zor Adriana, iar in weekend am lenevit in casa, pur si simplu.
La noi, e din nou foarte friiiig pe afara, viscoleste.... Stiam eu ca nu scapam atat de repede de iarna, mai este si februarie, luna cu viscol. 
Fetele sunt bine, doar Cristina tuseste un pic, ca nu prea-i place sa-si sufle nasul.
Deja se gandesc la vacanta de 1 saptamana, ce urmeaza sa vina peste 1 sapt. ![]()
Ana, ce a facut Alex, la olimpiada, cand aflati rezultatele ?
Eu am fost la faza pe tara la olimpiada de geografie, in clasa a VIII-a. Pentru faza pe tara, aveam manualul impartit pe zile. Fara munca sustinuta, nu se poate. Doar ca, acolo, n-am mai facut mare branza....partea economica nu m-a atras, defel. ![]()
Esme, te asteptam cu vesti bune, dupa controlul de luni. Sa fie o fetita sanatoasa, asa cum va dorit, bb din burtica ! ![]()
Gabi, noi cu patinoar in oras si tot nu reusim sa o ducem pe Kiki la patinaj, din cauza programului ei, care se suprapune cu programul de public(asa se zice, pe aici) la patinoar.
Mira, bravo pt. ski ! Ati avut un weekend super, chiar daca a fost obositor. 
Laura, ce mai face Teo ? Ai reusit sa scapi de mancarea pasata la ea ?
Monica, am prestat clatite cu gem, in weekend.
Data viitoare trebuie sa dublam cantitatea, ca nu au ajuns, mai ales ca am avut si ceva musafiri intarziati, care au felicitat-o pe Kiki de ziua ei. ![]()
Va doresc o seara cat mai faina, alaturi de cei dragi !
Pe maine, fetelor ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor.
pe toate fara exceptie.Azi
upc ne-a lasat fara cablu tv si net acum ia dat drumul dupa 6h(la 12 au facu o proba).
{ruga] Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
monica-elizabet spune:
mama ce pofta mi-ai facur de clatite nina 
mai ales ca mi-a adus soacra-mea niste dulceatza de afine....cred ca maine gata...nu mai scapa nefacute ![]()
sanatate si
cristinucai
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Si eu am facut clatite azi cu gem de prune facut de mine.Au avut un singur defect prea putine
zise sotul.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
monica-elizabet spune:
asta da defect gabi...si eu as vrea mereu sa fac portie dubla dar nu rezist prea mult sa le coc ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Dolcebaby nu prea stiu ce sa te sfatuiesc.Poate ar fi bine si un consult dar daca se sperie mai tare
.Faptul ca nu esti coerenta este normal.
In oraselul copiilor
monica-elizabet spune:
bravo...laura, ma bucur ca a ajuns ok carutul mult dorit la tine
ref kk...si noi apteam la fel insa ruxi chiar era constipata si de aceea plangea si se abtinea sa nu faca...de frica...
ea sta pe olita sau face in pampers?
noi de cand am inceput cu olitza s-a terminat problema asta...
dar la voi este altceva...oricum cand mai lasi bbelina in grija altcuiva lasa "indicatii"(vorba elenei ceausescu) cu ce anume trebuie sa faca si sa nu faca...
zilele astea da-i multe fructe sa o apuce kk si sa faca linistita...dar vb cu ea si fa-o sa inteleaga ca nu e bine sa se abtina...
multa bafta si 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
dolcebaby spune:
Monica, Teo a mea papa fructe in fiecare dimineatza, cam 400 ml...
suc numai naturel, facut de mine la robot...
NU este constipata!
Ea kk facea pe olita dar acum de o sapt de cind s-a intimplat nenorocirea, nu mai face decit pe ea, incordata din toti muschii si tipind cit o tin plaminii
Nu stiu, acum sunt obosita si nu mai vreau sa zic nimic...
Dodo multumesc pt gindurile bune
oooooooofff
monica-elizabet spune:
lauriciule...lasa ca o sa-i treaca...stai linsitita...este normal..a.cum e speriata
nu-i mai aduce aminte de momentul ala, nu-i mai zice nimik...isi revine ea singurica 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post