Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

sper sa ai dreptate Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

laura...
mira, tu pe unde esti? ati mai fost pe partie?
lory nu ai mai scris de multicel...ce mai face alinutul

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

laura, asa e si razvan cateodata, se abtine sa nu faca si normal ca iese mai tare daca se abtine si se poate sa o doara la inceput.dar eu ii pun lui razvan in suc sau in ce bea cateva picaturi de dulcopic si imediat iese ca nu mai poate sa-l tina.e varianta noastra de dulcolax dar e pentru copii.eu zic sa incerci.nu cred ca e nevoie de consult.e doar putina frica.
monica, ce mai face ruxi?
eu mai am ceva azi de depus, maine sa rezolv niste probleme si ma mai linistesc.
nina, nu-mi spune de cozi, eu mi-am facut o pila si doar le las si dupa cateva zile ma duc sa le iau, ca altfel nu as fi facut fata.
va pup pe toate toate.o zi minunata.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fete,

Noi am avut un weekend destul de incarcat,vineri seara am fost la intalnire cu fetele din Timisoara....apoi sambata la o zi de nastere si ne-am cam lungit...iar ieri am tras o fuga pana la Caransebes...
Ninocika,sanatate Cristinei.Si tie spor la treaba.Alex a luat premiul 3 la olimpiada de sambata,faza locala.Acuma va trebui sa se pregateasca pentru faza judeteana,nu stiu cand se va tine asta.
Laura...ai probleme cu Teo?
Monica,sper ca Ruxi e mai bine.Si Luana tot tuseste de ceva vreme si nu mai scapa de tuse.Curios este ca o apuca tusea dimineata si seara la culcare.In rest e ok...Sanatate micutei!

Fetelor,mai vorbim.Va pup si sa aveti o saptamana excelenta.

PS.Am trimis si eu doua poze la concursul de aici "Clipe de viata" 2007...sunt "Descoperim natura" si "Bune prietene".E Luana cu Ines,fetita lui Doris...Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata minunatelor,
noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.
O saptamana cat mai usoara si frumoasa de la Ct.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

salutare scorpiutelor,
ana, ma bucur ca v-ati distrat si sanatate Luanei...ruxi e mai bine, noaptea deja e ok...numai ziua vad ca daca se maia gita mai tuseste...
gabi, ma bucur ca sunteti bine piticul
adriana si multumimd e grija, spor la treaba
va pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Pup minunatele mele!

Vad ca ati "forumit" nu gluma zilele astea! Eu, din pacate, am fost in concediu medical, atat pentru Bady cat si pentru Ducu si, in ultima faza pt mine. Va rog sa ma credeti ca asa o nebunie de virus eu n-am mai pomenit ... Sa fie Solomon, oare??? Ca eu de vineri si pana azi (cand m-am adunat de nevoie din pat) am stat tot la orizontala, in frisoane, febra, dureri musculare, dureri de cap, voma, senzatie de greata, bashca lipsa poftei de mancare si-o tuse ascutita, de ma ustura si sufletul cand tusesc! N-am putut sa mananc nimica de vineri pana azi, numai apa am baut sau sucuri naturale, de-am slabit 2 kg la galop.
Azi am o vointa grozava sa nu pic cu capul pe tastatura, caci este musai sa-mi termin o situatie cu regim de urgenta.
Va citesc rapid si mai revin daca am timp!

Pup minunatele!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor.

Va scriu repede printre picatele, la noi la servici e un adevarat haos, de azi lucram cu un nou sistem si nimeni nu prea stie nimic ce si cum .
Monica, da, am fost si ieri la ski. Nu a mai fost vreme asa frumoasa ca sambata, dar a fost destul de cald. DE data asta am fost in Lichtenstein. am fost pe o partie mai mare, lata, dar lina.........numai buna pentru mine. Acum am o febra musculara de abia ma misc. Pe Daria nu am mai pus-o pe schiuri. I-am luat si ei unele mici dar abia azi sunt gata, data viitoare.
Cum mai e Ruxi?
ana felicitari din nou premiantului tau!! Bravo lui.

Va doresc o saptamana minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ufff Dorina ,nu ai cine sa te ajute?? sotul tau nu poate sa-si ia liber? Copii sunt mai bine? sau zaceti toti?

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira, multumim, suntem ok...a mai ramas ceva tuse...dar numai ziua si cand se agita puternic...
ma bucur ca v-ati distrat
pisicutza, sanatate multa si aveti grija de voi...
uite-asa o pasam si noi cand suntem bolnavi de la unul la altul

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput