Minunatele Scorpiute (51)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:

la noi ninge ca in povesti...astia mici sunt in culmea fericirii...nus tiam de ce se bucurau atat de tare ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
dolcebaby spune:
fetelor am sters postarea mea de ieri pt ca situatia este si asa destul de ostila si nu as vrea sa citeasca persoane care ma cunosc ...nu pot spune mai mult
teo este la fel, se chinuie si eu mor de mila ei
va pup
dolcebaby spune:
[b]Monica, unde esti de ninge ca-n povesti? La Buc e soare acum si senin
Cei drept pe la 12 veneau niste fulgi
/b] ca noi vroiam sa ne ducem in parc, la capre, la Brincoveanu dar am renuntat .
Miine dimineata i-am promis ca o duc la Unirii la locul de joaca facut de Prigoana, este super 
Dodo-pui spune:
Monica tine bine "alba"(zapada)la tine caci maine incepe sotul munca,macar sa ajunga in prima zi
.Aici este innourat si tot a zapada se arata
Dolce
eu sincer te inteleg si as proceda la fel.
Nina 
Ana felicitari tie si matematicianului;
Pisi
sa va faceti repede bine
Mira
pe tine si ai tei puiutzi;
Adriana 
Azi am ajuns la banca caci mai nou salariul meu cel imens(400ron) o sa-mi fie dat prin card iar cu ingaduinta celor de acolo mi-au atasat si un cont de valuta imi fusese cerut pt subiectul meu de la umanitare
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
aldaesme spune:
Salutare fetelor,
scriu super fulger ca imediat tre sa o iau din loc spre ginecolog.
Sanatate tuturor si o saptamana frumoasa si rodnica ![]()
quote:
Originally posted by Ana68
Alex a luat premiul 3 la olimpiada de sambata,faza locala.Acuma va trebui sa se pregateasca pentru faza judeteana,nu stiu cand se va tine asta.
FELICITAAARI! FELICITAARI! FELICITAARI!
Pe vremea noastra in maxim sase saptamani dupa municipala era judeteana, uneori si mai repede, depindea de cand era vacanta de primavara, avand in vedere ca nationala se tinea in vacanta aia si era nevoie de ceva timp pentru pregatirea nationalei. O amintire nu tocmai simpatica din acele vremuri e faptul ca dupa cum stiti aveam ore si sambata si apoi duminica olimpiada si luni inapoi la scoala...lunile astea de dupa olimpiada erau singurele zile de scoala care nu mi-au placut...cred ca din cauza ca eram epuizata
monica acu' remarc...bine ai revenit in tarisoara
pup pe toate, fuuug....
esme
monica-elizabet spune:
laurici, a nins in rahova timp de 7-8 min apoi dintr-o data s-a oprit...tatal meu care era la bunica mea la curte 2 statii mai incolo zicea ca nu a vazut nici urma de ninsoare ![]()
teolina
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miraklucker spune:
Eu sunt inca la servici..........la noi se misca totul cu viteza melcului
. Sunt deja ametita de cap
, nimeni nu stie cat mai avem si cand vom termina..................Si asa va fi probabil toata saptamana. Cel putin ma consolez ca din toata afacerea ma voi alege cu cateva zile in plus de vacanta
.
Esme sper ca mai intri sa ne spui verdictul![]()
V-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Dodo-pui spune:
Esme si eu sunt aici sa aflu rezultatul
sau
.Oricum ce o fi sanatos sa fie
Mira rabdare si multa putere caci acasa sunt puiutzi care intotdeauna or sa creada ca esti odihnita![]()
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
monica-elizabet spune:
mira
imi inchipui ca-ti este greu...cand ajungi acasa te iau de odihnita aia mici ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miraklucker spune:
Buna dimineata!!
Va invit la o
...........eu mai am de asteptat pana pauza.
Monica pai la 9 cand am ajuns acasa ei trebuiau sa doarma de mult, dar m-au asteptat, pregatiti de culcare.
Va doresc o zi minunata
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi