Minunatele Scorpiute (51)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutelor,
e atat de frumos afara, e soare...dar banuiesc ca este firg asa ca mai stam putin pana o luam la plimbarica ![]()
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mihaela77O spune:
buna dimineata,scorpiutelor,desi am absentat,v-am tot citit,asa ca numai bine va doresc la toate...despre noi...ce sa va zic,lucrurile incep sa intre in normal,ca sa zic asa,cel putin pt copii
andreea a inceput scoala,si este foarte incantata,este intr-o clasa cu veo 10 elevi romani,dar li se preda numai in spaniola...pentru inceput se descurca binisor,sper sa o tinem tot asa...,iar mihaita de maine o ia si el de coada,adica va merge la gradi,sper sa fie si la el la fel de bine,desi recunosc pt el am mai multe emotii...iar noi cei mari,suntem bine,asteptam sa inceapa tati serviciul ca sa putem merge si la medic cu mihaita...va pupic pe toate,si mai vin cand o sa mai am vesti!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
monica-elizabet spune:
Mihaela, bravo...ma bucur ca lucrurile merg bine...Doamne ajuta sa realizati tot ce v-ati propus
si multa bafta copilashilor la scoala si la gradi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aldaesme spune:
Salutaaare
,
hihihi, v-am tinut o noapte nedormite , hihihihi. Se pare ca e aproape sigur fata. Inteleg ca niciodata nu zice 100% cand e vorba de fetite din cauza ca poate e totusi ceva ascuns
insa in caietul de gravida au trecut-o de fetita. E cu o saptamana mai mare decat varsta calculata, data trecuta era cu doua zile peste varsta calculata...sta bine pozitionata, nu are fluid aiurea in cutia craniana, are 4 camere in inima si nici o gaura suplimentara, toate camerele functioneaza bine, coloana vertebrala bine formata si frumos inchisa, doua manutze, doua picioruse. Femurul e putin mai mic fata de cat ar trebui sa fie. In rest totul e ok :)
pupici si o zi buna,
esme
monica-elizabet spune:
esme
si pe tine si burtika cu funditza roz
bravo...ma bucur ca sunteti bine amandoua , sa fiti sanatoase
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
azi e prima zi de servici la noul job al sotzului(da doamne sa fie bine).Ieri cand a fost sa-si ia fisa medicala de angajare nu ia dat-o caci au descoperit o prb la auz
si am crezut initial caci am pierdut si trenul acesta.Dar acualii sefii iau zis sa se prezinte la servici si in timp o sa rezolva si prob nou aparuta.
Esme
cu "sambure"
intregul
al minunatelor fara exceptie.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
monica-elizabet spune:
Doamne ajuta! Gabi sa fie bine cu job-ul...prichindelul ce face? merge la gradi?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Draga Monica da merge la gradi l-am adus acum si-si vede "portia" de desene apoi papam si nani.
pt geaca ii este ok iar la cum este afara 
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
nastasie spune:
buna, fetelor.am mai scapat de un rand de hartii.sper sa fie bune, astept inca raspuns pentru ele.acum mai am urgenta pana in 28 februarie.sunt mai lejera un pic.azi am stat acasa si am facut putin curat si putina piata ca era frigiderul cam gol.in rest, sunt super obosita.acum am doar cateva maruntisuri de rezolvat.
razvan e bine, am avut o perioada de muci dar am mai scapat de ei.incerc sa-l culc pana in 9 seara dar nu reusesc cata treaba am.si din cauza ca depasim ora se trezeste devreme.azi la 6.20 era in picioare.si inainte de craciun abia il trezeam eu la 8 fara 20.o sa incerc sa-i reglez iar programul.
dod, bafta multa sotului la noul job.tinem pumnii.
aici la cta e crunt de frig.nu este de iesit din casa.sper sa nu ma puna razvan sa-l mai plimb undeva dupa gradinita ca ma impusc.
va pup pe toate.
ana, pupici premiantului.asteptam vezti.
adriana&
razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Salut scorpiute dragi,
Fetele,dupa ce ca ziua de ieri a fost pentru mine de absolut tot rahatul existent in univers,colac peste pupaza Alex e varza de bolnav.A venit saracutu' aseara acasa,de la scoala,abia se tinea pe picioare.Initial cand l-am vazut cum se clatina,am crezut ca-i beat manga,insa el nu se mai putea tine pe picioare de rau ce-i era.A avut aproape 40...nici mancare nu i-a mai trebuit,bietul de el!Asa ca in dimineata asta am dat o gaura la servici,de vreo 3 ore si am mers cu el la medic...ia antibiotic acum si sirop de tuse...asta este!La scoala e scutit saptamana asta,iar de saptamana urmatoare e vacanta.O sa stea acasa si ca sa nu se plictiseasca o sa lucre la mate,ca si-asa imi zicea azi,intre doua suflaturi de muci,ca el vrea sa se califice intre primii 3 la faza judeteana la olimpiada de mate.Iaca ca acuma are timp garla.
Esme.....
hehehehehehehehehe.....
sa fie sanatoasa samburica....iuhuuu!deci mai vine o Luana pe lume....Esme draga,abia astept sa scri aici ca ai facut hepatita la roz si ca iti erup instant bube la vederea printeselor Disney
...
Multumesc frumos de felicitarile pentru Alex.Sper sa faca o figura buna in continuare!Imi marturisea azi,in timp ce asteptam la doctor,ca el vrea sa isi aleaga o meserie cat mai banoasa...si se gandea el ca se face ori popa,ori manager la o firma de masini sau i-ar place si astronom.I-am zis ca astronomia nu-i prea banoasa si ca tre' sa faca matematica pura,fizica la fel,geografie la greu...si ca astronomia e sectie in cadrul facultatii de matematica....asa ca...m-entelegi ...Inca o data felicitari de prichindica sanatoasa si sa fi si tu sanatoasa!![]()
Dodolico,Doamne ajuta cu jobul sotului...si ma bucur ca Bogdanel e in regula!Pupam frumuselu' mititel!Si multumesc de felicitari!
Mihaela...sa dea Dumnezeu numai bine pentru voi pe meleagurile iberice...sa va adaptati rapid si sa va mearga din plin.
Bay Lauriciule....cin' te-a suparat?Zi-mi mie,ca sa-l musc de cerul gurii....Hai nu mai fi suparata...sti si tu ca pe forum o poti lua gospodareste in freza fara sa vrei asa ceva,ca limba asta romana e cu doo intelesuri.Io te pup si mai zi-mi ce face Teolina.
Mira...spor la treaba.Pai ce-s de colo cateva zile de vacanta in plus?Uneori asa se siiiiiimt...Pup copilasii tai frumosi!Si multumesc de felicitare pentru Alex.Azi-maine o sa citesc si de performantele lui David si ale fetelor...
Pisicuto,sa aveti sanatate multa...grija mare cu gripele astea!
Ninocika,tot intre hartoage inoti?Cum sunteti?
De Lory cine mai stie ceva?ce-o mai face si ea si samuraiul mititel?
Georgi,voi ce mai faceti?Hai ca s-or mai dus nametii...
No fete,pupici multi voua si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana