Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ana, sanatate multa lui alex si sa se faca bine repejor...sia veti grija sa nu ia si printesa...(mai ce mi-ai facut sa dac cu hepatita la roz si la printese)
Gabi, ma bucur tare mult
noi am fost pe-afara cred ca ams tat vreo 2 ore desi era racoros dar ruxi cand ajunge in parc nu o mai urnesti spre casa
acum au papat si-i culc de pranz ca altfel nu ma mai inteleg cu ei
adriana si pe tine si pe razvanel... odihneste-te

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Ana, felicitari lui Alex ! Insanatosire grabnica, spor la mate si sa ne anunti cand este faza pe judet, sa-i tinem pumnii, sa reuseasca in ce si-a propus !
Luana ce face ?
Noi suntem bine, ne jucam de-a magazinul cu Cristina, citim povesti... Afara n-avem chef sa iesim, e prea frig...
Apropo, de roz ! I-am cumparat Cristinei 2 pantaloni de trening si un set de chilotei, roz bombon, pt. ca numai asa aveau pt. fetite. Adevarul este ca-i si sta bine cu roz.
Esme, felicitari pt. ! Sarcina usoara in continuare si sanatate la amnadoua ! Ce nume va avea, minunea roz ?
Pisicuta, rau virus ai prins sau te-a prins. Insanatosire grabnica, sa fii fresh pt. baietii tai !
Laura, lasa-i ceva timp sa-si revina, mititica. Va fi bine, ai sa vezi !
Mira, ce mai fac, minunile tale ? Cred ca abia astepti sa ajungi seara acasa, sa-i vezi, sa-i tii in brate si sa-i dragalesti un pic.
Monica, stii cum am facut clatitele, noi, ca sa mearga mai repede coptul lor ? Cu 2 tigai !
Adriana, imi inchipui ce vant este la voi, de nici nu-ti vine sa iesi din casa.
Gabi, felicitari pt. job, sotului tau ! Bafta, sa mearga totul bine ! Si pupici, Bodoganelului !
Mi s-a incheiat programul, alerg acasa la fetele mele ! Pup, tot grupul de fete minunate !
O seara cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

super idee nina...asa am sa fac si eu cu 2 sa mearga mai repede

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Mersi, mersi fetelor ce poa' sa faca puterea asta a vointei .

Mai Ana io sper sa nu se hepatizeze cu roz, motiv pentru care e bine stabilit ca peretii camerei ei vor fi ceva verde si galben eventual si urme de maro (asa ar fi fost indiferent ce iesea) si cel putin cat am controlul nu ii cumpar nimic prea roz (decat daca iese bruneta ca Cristi, atunci las si eu de la mine, una doau chestii). Poate nu o sa se molipseasca de la prietene sau poate o sa treaca "moda" .

Nina buna intrebare numele ei il stim de pe vremea cand inca nu voiam copii da' ziceam: "si totusi, daca vreodata o sa avem un copil musai tre' sa fie o fetita si o sa o cheme Lorelei". singurul lucru nestabilit inca e ortografierea numelui. Cristi zice sa o folosim pe cea romaneasca si anume Lorelai eu as vrea sa o folosim pe cea originala adica Lorelei. Aia fiind cunoscuta peste tot in vest iar in Romania nu o sa ii ceara lumea certificatul ca sa ii zica pe nume o sa ii zica cum o sa o prezentam noi.

Ma intreaba mama ...si cum o sa ii ziceti...Lori, Lore I-am spus ca in tara asta daca pui un nume il folosesti in general asa cum e (cristi e evident Cristian si eu nu sunt esme sunt esmerala), deci probabil toti colegii si prietenii or sa ii spuna Lorelei indiferent cum i-om spune noi asa ca tot probabil ca sa ii usuram treaba asa o sa ii zicem si noi

va pup dragelor,

o seara frumoasa,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Esme felicitari pentru fundite!!!!..........deci ce-ati comandat a iesit. Bravo!!
........si las ca o sa vina si vremea rozului, fara grija. Numele...imi place la nebunie........sa se nasca in pace si sa fie sanatoasa.

Ana sanatate multa la premiantul tau.

........eu tot pe fuga si binenteles tot la servici. Si azi e tot ca ieri, probabil va fi o saptamana luuuuunga rau prelungita si samabata.

V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

ce nume frumos ati ales esme
si eu daca am sa mai am in viatza asta o fetitza am sa o botez Lorena

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor va pup dulce

Azi am fost in Unirea cu Teo la locul de joaca a fost suuuper, fiind marti a fost liber, liber, decit 4- 5 copii cu noi cu tot.

Am ajuns acasa pe la 3 ca ne-am mai oprit si prin Big sa ne luam adidasi ca in Unirii nu am gasit nimic mai jos de 150 ron si nu se merita sa dau atit pe ei pt ca ii purtam prin casa sa ne dezvatam de mersul pe virfuri. Am gasit la big cu 25 ron si sunt chiar frumosi, au talpa super tare si si nu ii mai permite sa mearga in degete

Cu treaba cealalta niciun progres

Esme, felicitari! Sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina fff usoara!!! Super numele, sa nu va razginditi!

Anutzo mindrutzo, felicitari mele pt matematicianul premiant Cred ca esti o mama care nu isi mai incape in piele de mindrie, felicitari! pt Alex, multi pupici si multa sanatate!

Gabi, ma bucur ca ati rezolvat cu serviciul, sa dea DD sa fie bine!

Nina sa le poarte sanatoasa! Cristinei ii sta bine cu orice culoare, este o frumoasa!

Adriana va pupam si pe voi ai grija de tine sa te odihnesti

Mihaela va tinem pumnii si noi sa va fie bine si sa va acomodati repede

Monica va pupam si pe voi si spor la plimbarici prin parc, miine cred ca o sa ne ducem si noi dak o fi tot asa soare

Georgiana, Lory, Mira

ma duc sa ma dorm, pa!!!

Mergi la inceput

laurici, sa stapaneasca sanatoasa adidasii teolina si pe mamica ei...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

scorpiutele
sa aveti o zi minunata ca voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor si multumesc din suflet pt gandurile si cuvintele frumoasa adresate noua si pt noul job al sotzului.
Multumim Monica pt urarea de dimineata.
si multe pt fiecare din minunatelor.
O zi superba va dorim si multa sanatate tuturor.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput