Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

n-am fost destul de matinala ruxi deja s-a trezit bine ca am apucat sa pun ceva la cuptor macar

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nina, v-am vazut visand la miracol si in parc...parca sunteti doua surori nu mama si fiica... pe amandoua, frumoaselor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

nina, v-am vazut visand la miracol si in parc...parca sunteti doua surori nu mama si fiica... pe amandoua, frumoaselor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Cata dreptate ai Monica pt tine si pt "surori"
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare scorpiute,

Esme....hehehe...esti beton!dar tu ai uitat ca socoteala de acasa nu se potrieste cu aia din targ?!iiiiihuuuuu..las' ca mai vorbim peste 2-3 ani...abia astept!
Laurelu,sar'na de urari!Si adidasii tot roz si ai lui Teo?
Ninocika...rozul e culoare de orice sezon,nu?Iar mandra ta e atat de frumoasa si cred ca in roz arata bestial.Eu oricum sunt topita dupa ea.Multam de urari!

No,fete,va pup si mai vorbim,ok?Sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Monica, da, am vazut azi, ca ne-au aparut si noua, pozele. "Copilarind" este facuta la Buzias, unde Cristina se simte tare bine. Iar "Mica Visatoare" este facuta de ziua mamei lui Cristi(buni Lali), in parculetzul de joaca, de langa blocul in care locuieste ea. Cristina cand isi pune o dorinta, cat e ea de mica, la asta se gandeste, sa nu mai aiba diabet, sa poata manca oricand, orice si oricat. Stie ca asteptam o minune de la lumea medicala, care inca nu a descoperit nimic, dar lucreaza la asta. Sper sa apucam sa traim minunea si noi. Si a 2-a dorinta ar fi.....sa avem un bb. De la un timp, de fapt, spune ca i-ar fi placut sa aiba o sora sau un frate mai mare. Asta, cam de cand a aparut pe Lume, verisoara ei cea mica, Anna-Esther(fetita fratelui meu). Desi nu e langa noi, simte ca nu mai este ea, cea mai mica din marea familie. Cred ca asta a condus la ideea de a fi avut o sora sau un frate mai mare. Plus ca este tare iubita si rasfatat de Medi si Patri, verisoarele ei mai mari, chiar daca se mai ivesc si neintelegeri intre ele.
Dodo, sa dea DD ca la voi minunea sa se intample cat mai curand posibil !
Esme, felicitari, e un nume superb !
Esmeralda ma duce cu gandul la smaralde. Ai ochii verzi ? Cine ti-a gasit numele si cum i-a venit ideea ?
Laura, ai terminat cu examenele ?
Sa poarte sanatoasa adidasii, minunea ta ! Asa era si Cristina, tot pe varfuri mergea pirn casa. Si acum o mai surprindem asa, cand e fara papuci.
Mihaela, ma bucur ca totul merge bine in Spania ! Succes pe mai departe !
Daca ar fi sa emigrez vreodata, tot din cauza sistemul sanitar din tara as face-o.
Va doresc o zi cat mai faina, tuturor ! Poate mai revin.
Acum, merg sa completez lista cu datele de nastere ale membrilor DC, ca am ramas tare in urmna, iar Nicole, vad ca nu mai da pe forum.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna fete dragi.

Eu tot pe fuga si tot la servici.
Monica ce harnicuta ai fost de dimineata........si la cate s-a trezit Ruxi de zici ca e devreme?? Vrei sa-ti spun cand se trezesc ai mei?? 7-7.30, e sarbatoare candcdorm pana la 8 si asta asa numai cate 1-2 niciodata nu se intampla sa avem liniste deplina pana la asa ore tarzii.
Nina ce scumpa e Cristina. Sper sa i se indeplineasca cat mai repede dorintele.....un frate sau o saora mai mare nu cred ca mai poate avea dar sunt sigura ca ar fi super fericita si cu un mai mic.
Mihaela ma bucur ca ati inceput sa va intrati in ritm, vad ca acomodarea nu e sa de grea. Aveti pe cineva acolo sau sunteti
Laura sa stapaniti sanatoase adidasii......eu maine trebuie sa marga sa le mai caut echipament de iarna. Saraca Selin ea e cea mai necajita, tot cu ce ramane de la ceilalti se imbraca. Daria a primit ieri o pereche de schi numai pentru ea, asa ca data viitoare o ia si ea din loc..

Mie mie dor de copilasii mei, seara nu se pot culca pana nu ajung, si aseara m-au astepptat, erau in pat dar nu dormeau. Cum am deschis usa erau toti pe mine. Ufff, sper sa se termine mai repede haosul asta de la servici. Bine macar ca maine sunt acasa.

V-am puapt.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Ana, pana am scris si trimis eu, mesajul, a aparut si al tau.
Multumesc !
Rozul bate rosul, la noi, dar Cristinei chiar ii sta mai bine in roz, decat in rosu.
Am vazut si eu, pozele Luanei cu Ines, de cand au aparut, dar tot am uitat sa scriu despre ele. Credeam ca sunt trimise de Doris.
Ce fain ca sunt prietene si micutele, nu doar senioarele !
Monica, apropos, de faza ca semanam ca 2 surori, eu si Kiki !
S-a intamplat cu vreo 3 ani in urma. Iesim din bloc, eu, Cristi si Cristina(care la nastere semana atat de tare cu tati, astfel si-a capatat si numele, de ma intreba lumea, daca am fost acasa cand am procreat-o ). Abia iesim din bloc si ne intalnim cu o prietena comuna, care cand o vede pe Kiki, se minuneaza...ce tare seamana cu Cristi. Ne despartim de ea, abia facem cativa pasi si ne intalnim cu o fosta colega de scoala de-a mea. Cand o vede pe Kiki, se minuneaza...ce tare seamana cu mine. Concluzia: seamana cu amandoi, iar noi doi....semanam si noi, intre noi, pana la urma.
Intre timp am primit un apel telefonic, iarasi trimit tarziu mesajul.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Mira, acum a aparut mesajul tau, cat timp am scris eu.
I-am spus Cristinei ca Medi si Patri sunt ca si surioarele ei, iar de bb mic, stie ca tati nu vrea si nu insista. Se simte bine ca e cea mai mica din casa, oricum. Mi se aseaza in brate si se cuibareste in bratele mele ca un pui mic si zice ca tare i-ar mai place sa fie mai mica sau sa ramana mica mereu, sa poata sta la mine in brate. Uite, asa, se aseaza !
Imi inchipui cum e cand intri pe usa, mai ales ca ai tai sunt mici, fata de fetele mele, care la fel fac, cand ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Ana, pana am scris si trimis eu, mesajul, a aparut si al tau.
Multumesc !
Rozul bate rosul, la noi, dar Cristinei chiar ii sta mai bine in roz, decat in rosu.
Am vazut si eu, pozele Luanei cu Ines, de cand au aparut, dar tot am uitat sa scriu despre ele. Credeam ca sunt trimise de Doris.
Ce fain ca sunt prietene si micutele, nu doar senioarele !
Monica, apropos, de faza ca semanam ca 2 surori, eu si Kiki !
S-a intamplat cu vreo 3 ani in urma. Iesim din bloc, eu, Cristi si Cristina(care la nastere semana atat de tare cu tati, astfel si-a capatat si numele, de ma intreba lumea, daca am fost acasa cand am procreat-o ). Abia iesim din bloc si ne intalnim cu o prietena comuna, care cand o vede pe Kiki, se minuneaza...ce tare seamana cu Cristi. Ne despartim de ea, abia facem cativa pasi si ne intalnim cu o fosta colega de scoala de-a mea. Cand o vede pe Kiki, se minuneaza...ce tare seamana cu mine. Concluzia: seamana cu amandoi, iar noi doi....semanam si noi, intre noi, pana la urma.
Intre timp am primit un apel telefonic, iarasi trimit tarziu mesajul.

Cata adevar spui la fel patesc cu Bodoganici ,el semanand perfect cu taica-su la varsta de (5 ani)-acum lumea zice ca seamna cu mine.
Multumesc pt urari si DD poate face minuni si pt voi.
Doamne ajuta!
intreul al minunatelor fara exceptie(nu va mai enumar caci se pare ca-s senila si mereu uit fara sa vreau pe cineva)

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.tot cu treaba, dar un pic mai lejer.la noi e soare si un ger.nu prea pot sa-l plimb pe razvan ca ne taie vantul la fata.in rest suntem ok.aseara l-am culcat pe razvan mai devreme si abi am tras de el dimineata.concluzia:cu cat il culc mai devreme doarme mai mult.daca depasesc 21.30 e foarte matinal.
va pup pe toate, fara exceptie.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput