Minunatele Scorpiute (51)
Raspunsuri - Pagina 8
miraklucker spune:
Off Monica, multa sanatate la Ruxi, sa aveti o noapte linistita, da ce are tuseste??
...noi am fost azi la soare, schi si sanius. Asta seara cand ne-am intors am picat toti ca mustele de oboseala. Maine cred ca mergem din nou.
V-am pupat, noapte buna
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by miraklucker
Off Monica, multa sanatate la Ruxi, sa aveti o noapte linistita, da ce are tuseste??
...noi am fost azi la soare, schi si sanius. Asta seara cand ne-am intors am picat toti ca mustele de oboseala. Maine cred ca mergem din nou.
V-am pupat, noapte buna
Poze noi ....cu noi
Vrem si noi la schi macar pt Bogdan
ce mai fac piticii?!
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
miraklucker spune:
Dodo pai haideti aici, cu toate ca nu mai prea e multa zapada. I-am luat echipament si Dariei. A luat-o sotul si pe ea, la un moment dat a lasat-o singura poate 1m, n-a cazut dar a apucat-o o frica, a urlat de ne-a auzit toata lumea de pe partie. A fost viteaza cat n-a stiut cum e, acum nu mai vrea. Am inaugurat si eu claparii cei noi. Am reusit sa fac 2 ture., si n-am cazut decat o data.............David e deja expert. In timp ce eu am facut o tura el facea 3
Poze noi ....cu noi
Dodo-pui spune:
Hey Mira ce-as veni dar nu se poate.Lui Bogdan ii place sa se dea pe gheata cred ca ar fi ff fericit sa alunece si pe "alba"=zapada
In oraselul copiilor
monica-elizabet spune:
mira, sunteti fenomenali...maine poimaine o puneti si pe Selin cu betzele in mana bravo!!! felicitari...sunt convinsa ca Daria o sa vrea sa mearga din nou pe partie maine.... familia curajoasa
dodo, dar la patinoar nu-i place lui bogdan? ai mei sunt terminati...tot zic ca ajung cu ei si uite ca nu-mi ajunge timpul
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Nu stiu daca ii place probabil ca da.Dar nu l-am dus pt ca mi-e teama pt el sa nu-si rupa ceva.El merge ok cu mine de mana fara mine merge cu o"plaja"mare(f departate picioarele ).Acum visam frumos scriind
In oraselul copiilor
monica-elizabet spune:
si eu sunt tare curioasa cum o sa ma descurc cu amandoi pe-acolo
fug la nani...va pup noapte buna
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
scorpiutelor
poftiti la o
Duminica placuta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna ziua minunatelor,
de Ct si o zi cat mai buna.
La noi repara netul adica mai mult nu merge ...
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor