Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Frumusetea si puterea noastra, a minunatelor mamici de fulguleti, vine tocmai din diversitate.

Va rog eu frumos: hai sa nu facem SPLIT si sa ne ducem care incotro.. unde suntem numai aprobati si auzim ce ne place sa auzim.

Asta nu inseamna sa ne cautam cu orice pret nod in papura si nici sa-i agatam pe ceilalti, care sunt de alta parere.. stiu ca putem sa purtam conversatii civilizate si mature, cu argumente de-o parte si de alta. Fara tonuri de superioritate. Am dovedit asta. Se poate!

Si tb sa invatam sa acceptam si alte opinii, fara sa purtam raca celuilalt ca n-a picat imediat pe spate in fata realitatii si a adevarului nostru.. Care poate ca se bate cap in cap cu realitatea si adevarul lui. Cum zicea a_deju ca zic englejii.. we agree ca we disagree .[size=1].sau cum era.

Pentru un strop de respect si muuuulta toleranta.

Eu vreau sa spun ca nu port raca nimanui... dincontra...apreciez ajutorul primit, si CRED ca ne putem ajuta una pe alta, ne putem sprijinii, ca doar d'aia suntem un grup. Acceptam si alte opinii oricat de diferita ar fii ele, singura mea problema a fost felul in care au fost expuse opiniile...si a coincidat cu un moment in care am avut multa nevoie de sustinere...nimic mai mult, nimic personal. Iaca inc-o daca am suparat pe cineva.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DIANOCICA subiectul deschis de tine este altceva,nu stiu cum sa ma exprim,nu e ceea ce facem noi aici.adik sa vorbim de la orele de mesa,somn,joaca.....pana la cum are scunele si altele.Asta cred k e scopul nostru.Adik ,eu asa gandesc,ia sa vad eu de cate ori mananca x carne pe saptamana.....citesc,vad,analizez....decid(un exemplu).dk te simti mai bine acolo,dk simti k primesti ajutor mai mult acolo,k esti mai inteleasa acolo,e decizia ta.Pacat.multi lui d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Recunosc ca n-am citit tot, sunt abia la pag. 2 a acestui capitol, dar nu pot merge deocamdata mai departe.

Am incercat din rasputeri sa nu intru in conflictele aparute, dar ceea ce am vazut azi pe forum mi s-a parut putintel cam mult…Voi scrie doar in calitate de apartinator al acestui grup, nimic altceva(adik fetele pe care le mentionez mai jos nu m-au suparat pe mine personal, dar m-am simtit putin lezata in amorul propriu prin prisma faptului ca am scris/scriu/voi scrie la acest topic)…deci,
1.Mirona a deschis un subiect dedicat, doar AZI, Kokorinei, de maine locul de intalnire pentru mamici cu bebici…foarte frumos, n-am de obiectat absolut nimic, DAR prezinta grupul nostru ca fiind unul deloc pasnic, plin de rautati, frustari si neimpliniri (cred ca e clar pentru toata lumea ca asta se intelege, sa nu veniti sa-mi spuneti ca sunt fluturi si interpretari)…booon, in caz ca ne citesti, Mirona, stii bine ca n-am nimic personal cu tine, mi se pare chiar ca esti o fata super ok, dar nu mi-a placut deloc cum ai pus problema si nu ma feresc s-o spun. Asta e ceea ce crezi, iti doresc success cu noul topic (unde m-as mira sa curga doar lapte si miere).
2.Dianocica pleaca…(chiar nu ma asteptam la asta din partea ei)…si deschide un topic, again loc de intalnire pentru mamici si bebici, in care prezinta grupul nostru ca neavand nimic in comun cu conceptual de PA. La fel, in caz ca ne citesti, Diana, toate, dar absolute toate suntem bine intentionate si dorim tot ce e mai bun pentru copiii nostri. Felul in care ii educam tine de perceptia fiecareia, dar sunt absolut convinsa ca niciuna nu-si doreste un copil care sa ajunga delincvent, de aceea suntem aici, citim, ne informam si incercam sa-i educam. Eu trag nadejde ca revii in grupul in care “te-ai format” ca si mama.

In absolut orice grup/colectiv din lumea asta, fie el real sau virtual, exista si vor exista conflicte…aratati-mi mie contrariul si-mi scot palaria ca inseamna ca am gasit oamenii creati perfect de Dumnezeu…Important e sa stim sa trecem cu maturitate peste, eventual sa rezolvam lucrurile, iar daca nu se poate si nu se poate sa ne inghitim cu o persoana din acest grup, e si asta ok, pur si simplu se poate ignora, nu-I nevoie sa ne luam de motz de fiecare data…cineva spune ca printre atatea bla-bla-uri (desiree cred) , copiii nostrii sunt cei care ne tin unite. Asa ar trebui sa se intample intr-adevar.

Deci, ca sa revin de unde-am plecat, aceste lucruri nu mi-au picat bine in calitatea mea de apartinator al acestui grup, un grup minunat, in cadrul caruia am invatat CUM si CE INSEAMNA sa fii MAMA. Nu pot sta pe margine sa vad cum este improscat cu noroi!

Ooooo, mai sunt multe de spus, dar ma opresc aici, imi iau si eu jucariile si plec!!!!

just kiddin’

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cred ca mai deschid un capitol nou azi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

neata (la mine)
hai mai sus pe pagina
fug sa mananc ceva (si sa va citesc)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Asiza, super bine!!! Flori de la Cluj

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vi s.a intamplat vreodata sa va doara maseaua mai rau cand stati culcate? am asa o durere surda de ieri, dar cand ma pun sa ma culc, ma doare si mai rau si dupa ce dorm o vreme, deci dupa ce stau intinsa
ma trezesc cu niste dureri de.mi vine sa mor, apoi dupa ce ma ridic in picioare imi mai trece, ca o presiune asa simt sau nu stiu cum sa explic

sper , sa fi nimerit bine , adica intreb la fulguleti, nu de alta dar am vreo 3 pagini deschise si mi.e sa nu nimeresc la regasiri sau ap, nu ca n.as fi de acord, dar aici mi se pare ca pot pune intrebarea asta despre masele, ca zau imi vine sa.mi prind degetele in usa ca sa ma doara mai rau, asa poate uit de masea

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Revin.A nu se intelege k AP nu se regaseste aici la fulguleti.din contra.Eu cu Elisa suntem candidatele perfecte.In timp ce(exemplu)azi Eric de A deju imi studia masina de spalat si tot ce am prin sertare si toate jucariile cantau langa ea,fata mea era numai in brate la mine.Dar ,si cu asta inchid si eu subiectul asta,eu ma regasesc perfect in grupul asta, e MINUNAT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

daphna

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dianarus mi s-a intamplat si mie sa vad mancare nedigerata in diaper, era clar cea de la pranz, si am inceput sa o blenduiesc iar; cam o data pe luna incers mancare neblenduita la pranz, iar daca nu mananca, sau apare in diaper nedigerata, continui cu blenduitul
in rest ele mananca bucatele dar cred ca la pranz se plictisesc de mestecat (inca nu au nici un dinte...)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput