Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

madaluta, bine ai revenit. de abia astept sa revad parisul! am stat doar 2 zile, cu job-ul, acu vreo 5 ani, n-am vazut mai nimic. mi-ar place si mie 2 saptamani!

dandusa pt fratele tau!

kokorina! pupici frumosilor tai!

ziggy, la 50% se simte ok. la 60% eu simt ca e prea mult.

danutz, as schimba laptele sau aroma laptelui... as schimba biberonul/tetina/locul in care-i dau/pozitia, orice, ceva care sa-l atraga. in cel mai rau caz pauza cateva zile apoi incercat iar. ar fi pacat sa renunte la bibele de seara, zau... si la noi 'cina' e consistenta si pe la 6pm, dar tot isi bea lapticul seara la 21.30...

yagmur, imi place cum semnezi condica (mai nou) in fiecare dimineata ;)

chris80, pe vremea cand slabeam (dupa nasterea lui ianis) nu foloseam deloc ulei. si omleta, si ochiurile la teflon ies si fara ulei. doar ca sunt mai seci un pic.
sau oua ochiuri fierte in apa (spargi oul in apa clocotind).

despre conflicte, in general... pe masura ce trec anii (in casnicia proprie) am invatat ce e toleranta. si aplic asta si aici.
ruxandra pt felul echilibrat in care ai 'luat cuvantul':) cele implicate si nu numai, ar trebui sa citeasca cu atentie si rabdare ce-ai scris tu.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

poveste scurta (desi pare ca iar ma plang de bolile noastre, de data asta doar va spun):

de 2 sapt, frecvent, vad in scaun urme de hrana... intregi, ce nu par atinse de digestie. adica ce baga pe gura iese in pampers. plus ca nu a luat in greutate deloc in ultima luna, in conditiile in care a mancat mult, zi de zi, fiind saracul in recuperari dupa atatea infectii. (nu ma plang ca e slab, dimpotriva, vorbesc doar de conjunctura)
acum 2 zile am fost la pediatru gastroenterolog, facut eco, povestit o gramada. concluzia: pare sa fie un dezechilibru dat de antibiotice. bomba cu efect intarziat. oricum, necesita investigatii... spitalizare 1 zi. eco, radiografie, sange, teste de digestie, etc. luni.

wish us luck :)

acestea fiind spuse, ne mai auzim :)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

o sa incerc maniera asta de fiert, in apa clocotita. si cat trebuie sa stea, ca sa stii daca e galbenusul moale?

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

o sa incerc maniera asta de fiert, in apa clocotita. si cat trebuie sa stea, ca sa stii daca e galbenusul moale?

chris + alexandra

bebeii nostri

habar n-am din 2005 am uitat
io incerc 2 minute
tu incearca 3...
hai sa vedem ce iese

ma duc sa pregatesc pranzul si pun si oul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

se pare ca am ramas datoare cu niste explicatii, pt ca nu vreau ca cineva sa se simta jignit.

da, e adevarat, avem pareri diferite despre cum ne crestem copiii. si asta nu ar trebui sa fie o problema. DAR. logica mea spune asa: eu am analizat niste fapte, niste idei. si am ajuns la concluzzia asta. daca x a analizat acelasi lucru mi se pare normal sa ajunga la o concluzie asemanatoare. dar nu se intampla asa. asta si din cauza ca , de obicei, x nu analizeaza aceleasi povesti, nu trece prin acelasi lucru. cred ca sta in natura noastra ca atunci cand suntem convinsi ca am ajuns la o concluzie buna sa incercam sa o impartasim. si sa le-o spunem si altora care poate nu avut atatea informatii. in mom in care asta se intampla in mod regulat si fara nici un rezultat, atunci apar conflictele.

da, simt ca locul meu nu e aici. oricat as incerca. sunt prea putine fete care gandesc ca mine, care isi pun acelasi gen de probleme, care ma pot ajuta atunci cand am nevoie. si invariabil intru in conflict cu restul. consider ca nu avem cum sa ne ajutam unele pe altele, problemele insele fiind de alta natura.

probabil va voi citi mult timp de acum, pt ca e o obisnuinta care mi-a intrat in sange, dar mai mult de atat...sincer nu vad rostul.

as vrea sa nu va simtiti jignite de subiectul pe care l-am deschis, problema e mult mai..'generala'. si de fapt stim cu toatele asta. va doresc multa sanatate si voua si tuturor fulguletilor, niste copii minunati.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ce chestie cu antibioticele...multa sanatate!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ziggy umidificatoru nost nu ne arata %...are numai o linie de la minim la maxim si-l punem mai tot timpul la minim caci camera lui Dani are doar 10m patrati. Cam 2-3 ore pe noapte...din cauza aerului aconditionat din toata casa, care usuca destul de mult atmosfera

Ritualul nostru seara:

8-8.30 baita cam 10 minute. Scos uscat, scutecat, cremuit(la curutz),imbracat, parfumat cu Johnson bedtime
8.30-9 cina: peste cu verdeturi sau bibe mare cu lapte si cereale(depinde ce-a papat la 6)
9.15-9.45 mai sta cu noi in sufragerie, mai se joaca, mai ii punem dvd-ul lui cu cantece si jocuri, etc
pe la 10 toti 3 in patul mare la nani...se fatzaie cam 10 minute si adoarme...apoi il mut la el in camera.

Acum iarna tre sa recunosc ca nu-i fac baie de mai mult de 4 ori pe saptamana, si nu intotdeuna si pe cap. si de obicei la sf de saptamana ne prinde seara pe-afara, shopping, cinam afara, vizite, etc...si mai ajunge Dani dormind.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Me again... inainte de a ma arunca senina in noroi
Dianarus, si eu m-am gandit sa cumpar o garsoniera si sa o inchiriez, inca studiez problema, dar se pare ca nu pot face imprumut decat pe 20 de ani si iese rata la banca mai mare decat as obtine pe chirie. .. iar bani din buzunar nu am sa mai scot.... asa ca fac o asigurare studii Luca si probabil o pensie/asigurare de viata ptr mine. Trebuie sa ma gandesc ca sintem singuri si cred ca asa ramanem
Chris, dadaca stie cum e cu oul.... ; duminica nu i-am dat pana acum
Madaluta, ati stat la hotel? Colegul meu vrea sa treaca prin Paris si vroia sa stea o seara; daca da, imi poti da niste detalii???; super pozele
Ruxandra, good point
Dianocica, mi-am promis ca nu voi veni cu batiste fluturande, dar eu sper ca totusi sa ramai alaturi de noi; eu asta imi doresc si vroiam sa sti si tu.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ruxandra, tu le zici uneori din condei asa de bine incat e tare bine sa te citeasca omu cateodata..dar:

au mai fost situatii cand fete au plecat de la noi,din varii motive, fete indealtfel foarte active,altruiste, pline de viata si invataminte, dar nu s-a facut deloc caz de plecarea lor si nu si-a pus nimeni problema ca se va destrama grupul fulguletilor.De ce acum se pune aceasta problema? De ce trebuie sa facem atatea diferente intre una sau alta? De ce nu am cadea si acum, ca si in alte dati, tot in picioare si nu ne-am vedea de copiii nostri si de grupul nostru,atatea cate am mai ramas? Eu sunt convinsa ca va fi asa, ca vom ramane un grup, unele vor mai pleca, altele vor reveni, poate maine ma satur eu si iau o pauza, who knows?.daca cineva nu se mai simte bine in grup, este libera sa plece, sa scrie unde doreste, unde se simte bine, unde are ocazia sa fie inteleasa,fara a i se purta ranchiuna pentru asta ( nu vad motivul sa se poarte pica pentru asa ceva, doar e democratie!)

dianocica,nu, nu cred ca exista motiv sa se simta cineva jignit ca ai plecat sa cauti mamici care te inteleg intrutotul! Tu stii ca eu sunt adepta AP, dar nu la modul cum o intelegi tu, ci un pic mai moderata, mai combinata cu un strop de autoritate parinteasca pe ici pe colo, nu stiu daca m-am exprimat f bine dar intelegi tu!problemele pe care ti le pui tu uneori si care nu primesc feed-back-ul dorit de tine sunt la fel de importante ca orce alta problema de crestere a copilului discutate aici! Numai ca intr-adevar suntem foarte diferite una de alta si nu intotdeauna picam pe aceeasi lungime de unda! Eu una iti doresc sa gasesti ceea ce cauti, ce te satisface ca si comunicare, si la fel, iti doresc toate cele bune in continuare si sanatate ca e mai buna decat toate!

cu asta, eu am inchis acest subiect, deja ma doare capul, haideti sa mergem mai departe, impreauna sau fiecare pe drumul lui si sa nu uitam pentru ce ne aflam aici, motivul principal..copiii nostri!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianarus78
de 2 sapt, frecvent, vad in scaun urme de hrana... intregi, ce nu par atinse de digestie. adica ce baga pe gura iese in pampers. plus ca nu a luat in greutate deloc in ultima luna, in conditiile in care a mancat mult, zi de zi, fiind saracul in recuperari dupa atatea infectii. (nu ma plang ca e slab, dimpotriva, vorbesc doar de conjunctura)
acum 2 zile am fost la pediatru gastroenterolog, facut eco, povestit o gramada. concluzia: pare sa fie un dezechilibru dat de antibiotice. bomba cu efect intarziat. oricum, necesita investigatii... spitalizare 1 zi. eco, radiografie, sange, teste de digestie, etc. luni.

wish us luck :)

Mult noroc si sa scapati repede
Caca cu bucatele am vazut si eu la Dani cand face diaree... antibiotic a luat o singura data si caca a fost foarte ok...

Ce bine ca la voi se fac investigatii complete...luni il intreb si eu pe pediatru cum sa fac...vrem si noi eco abdominala, dar spitalizare brrrrr mi se face paru maciuca

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput