Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dayanara mai spune-mi odata cum a fost Ivan la prima gastro:
1. Cate zile a durat gastro
2. ai zis ca dupa, a baut doar lapte. Cate zile?

Dani nu papa decat lapte de duminica dupamama...e prea mult dejaazi inca n-a facut caca, dar ieri a facut 3 diarii urate urate urate... n-avem programare la pediatru pana luni dupamasa, si la urgente n-are rost sa ma duc ca tot aia-mi spun... sa-i dau likide

Dovada ca dintii dor mai mult culcat pot sa-ti confirm eu...nu stiu de ce...dar sacaie mulkt mai rau in postura culcat...ca si cum ar urca mai mult... ceva...du-te la dentist, sa nu fie mai greu dup'aia cu puroi sau alte cele..nu ti-a tras curent?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

chiar, pana cand mai blenduim?

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - la prima gastro, ivan a vomat de vreo 3 ori sa zic, apoi diaree si manca putin, putin de tot, lapte la greu si a durat asa vreo saptamana parca, pe urma a inceput sa manance dar a continuat cu laptele mai mult ca de obicei, la a doua avand in vedere ca in spital i.au bagat ser la greu, s.a refacut stomacul mult mai repede si a mancat la o zi doua dupa ce am iesit din spital, chiar mi.era mie frica sa.i dau cat ar fi mancat

merci, m.am mai linistit, ca mi.era frica sa n.am altele, am sa ma duc la dentist , dar nu stiu cand :))asa zic mereu cand ma doare, nu caut scuze, ca as putea sa.mi fac timp dar totusi sotul vine acasa pe la 8 seara si n.am ce face cu ivan

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai salutare! iaca doarme copilul asa ca am timp de batut campii :)
imi pare rau ca n-am apucat sa raspund intrebarilor laurei, nu mai tin minte decat cea cu bibele de seara.. hahahaaa...pai eu cred ca si la 18 ani (ai copilului, evident), o sa ma duc sa-i intind seara cana cu lapte caldut, zicand in gand de trei ori tatal nostru si vreo doi inger-ingerasi :))) acu' serios vorbind, o sa bea lapte seara cat o dori... nu cred ca exista relaxant mai bun inante de somn (in afara de-un prozac, ceva :)) ).

acu'..despre restul discutiilor..habar nu am ce sa zic. si daca ar fi sa zic, as da copy paste la ruxandra si asiza... si as mai zice ca prefectiunea, in general, se afla pe undeva pe langa lana de aur si graal... (si ca oricum, nu e de mine :)) ). singurul lucru care ma intristeaza sunt pierderile colaterale...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by asiza

Recunosc ca n-am citit tot, sunt abia la pag. 2 a acestui capitol, dar nu pot merge deocamdata mai departe.

Am incercat din rasputeri sa nu intru in conflictele aparute, dar ceea ce am vazut azi pe forum mi s-a parut putintel cam mult…Voi scrie doar in calitate de apartinator al acestui grup, nimic altceva(adik fetele pe care le mentionez mai jos nu m-au suparat pe mine personal, dar m-am simtit putin lezata in amorul propriu prin prisma faptului ca am scris/scriu/voi scrie la acest topic)…deci,
1.Mirona a deschis un subiect dedicat, doar AZI, Kokorinei, de maine locul de intalnire pentru mamici cu bebici…foarte frumos, n-am de obiectat absolut nimic, DAR prezinta grupul nostru ca fiind unul deloc pasnic, plin de rautati, frustari si neimpliniri (cred ca e clar pentru toata lumea ca asta se intelege, sa nu veniti sa-mi spuneti ca sunt fluturi si interpretari)…booon, in caz ca ne citesti, Mirona, stii bine ca n-am nimic personal cu tine, mi se pare chiar ca esti o fata super ok, dar nu mi-a placut deloc cum ai pus problema si nu ma feresc s-o spun. Asta e ceea ce crezi, iti doresc success cu noul topic (unde m-as mira sa curga doar lapte si miere).
2.Dianocica pleaca…(chiar nu ma asteptam la asta din partea ei)…si deschide un topic, again loc de intalnire pentru mamici si bebici, in care prezinta grupul nostru ca neavand nimic in comun cu conceptual de PA. La fel, in caz ca ne citesti, Diana, toate, dar absolute toate suntem bine intentionate si dorim tot ce e mai bun pentru copiii nostri. Felul in care ii educam tine de perceptia fiecareia, dar sunt absolut convinsa ca niciuna nu-si doreste un copil care sa ajunga delincvent, de aceea suntem aici, citim, ne informam si incercam sa-i educam. Eu trag nadejde ca revii in grupul in care “te-ai format” ca si mama.

In absolut orice grup/colectiv din lumea asta, fie el real sau virtual, exista si vor exista conflicte…aratati-mi mie contrariul si-mi scot palaria ca inseamna ca am gasit oamenii creati perfect de Dumnezeu…Important e sa stim sa trecem cu maturitate peste, eventual sa rezolvam lucrurile, iar daca nu se poate si nu se poate sa ne inghitim cu o persoana din acest grup, e si asta ok, pur si simplu se poate ignora, nu-I nevoie sa ne luam de motz de fiecare data…cineva spune ca printre atatea bla-bla-uri (desiree cred) , copiii nostrii sunt cei care ne tin unite. Asa ar trebui sa se intample intr-adevar.

Deci, ca sa revin de unde-am plecat, aceste lucruri nu mi-au picat bine in calitatea mea de apartinator al acestui grup, un grup minunat, in cadrul caruia am invatat CUM si CE INSEAMNA sa fii MAMA. Nu pot sta pe margine sa vad cum este improscat cu noroi!

Ooooo, mai sunt multe de spus, dar ma opresc aici, imi iau si eu jucariile si plec!!!!

just kiddin’

Nici mie nu imi plac conflictele...asa de bine ai spus Asiza...si da...ar mai fi de spus...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by chris80

chris + alexandra

bebeii nostri

buna intrebare... eu tot incerc din luna in luna... stii cum iti raspund doctorii la intrebari de genul asta aici?? fiecare copil e unic

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

daca x a analizat acelasi lucru mi se pare normal sa ajunga la o concluzie asemanatoare

x nu este egal dianocica, nici ktrinel, nici y, nici z....NU SUNTEM LA FEL !!!!! ma dezamgeste profund gandirea ta.

si ma declar oficial jignita, ca parinte , ca mama, ca prieten al tau , ca tot…te rog frumos, invata sa fii toleranta si nu analiza tu ce e in bordeiul fiecaruia! habar nu ai prin ce trec unii si altii, ce experiente sau greutati au!

Nu mai inghititi ca pelicanul toate studiile si publicatiile (in general vorbind) facute pe alte «teritorii», cu alte istorie, experienta, stil si conditii de viata …vezi toata maculatura de self-improvement, life your life be free, how to get rich, 7 steps to heaven , cine mi-a furat cascavalul, etc…nu se pot aplica tuturor, in orice conditii si societati...

nu cred ca trebuie scoase acum carti despre cum sa imi giugiulesc copilul ...tu chiar ai impresia ca vreun parinte poate refuza asta copilului lui? de ce «giugiuleala» ta trebuie sa fie mai motzata , mai trambitata, mai altfel decat a altora? iti dai seama cum jignesti? chiar crezi ca se poate ignora un copil care e bolnav, care sufera, ca parintele nu l-ar lua in bratze si ar plange in rand cu el?

IMI PARE RAU PT MINUNATE, DAR CHESTIA ASTA A PICAT SI LA MINE INTR-UN MOMENT EXTERM DE DIFICIL IN VIATA ...SI CU TOATE ASTEA, CONTINUI SA IMI GIUGIULESC SI EU COPILUL, SA DORM PE JOS CA ASA SE SIMTE EL BINE , ETC...DAR NU TIN SA TRAMBITEZ SUS SI TARE.SI NICI SA II JUDEC PE ALTII DACA NU FAC ASA.
nu cred ca timpul si situatia imi vor permite sa mai fiu activa. nu are nici o legatura cu conflictul, e pur si simplu o coincidenta, dar din punctul meu de vedere, e binevenita.

ASIZA, daca asa stau lucrurie (legat de subiectul deschis de Mirona, care e clar ca ne citeste si a profitat de atmosfera) e regretabil! s=au infiintat PM pt urari, daca e cazul. vrea sa dovedeasca ceva? se pare ca a reusit!
toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chris80

chris + alexandra

bebeii nostri

offf, ce bine-ar fi sa stiu ca intr-o miercuri, la doishpe si cinci, gata, am terminat cu blenduitul..:) nush ce sa zic...pana cand or da semne ca accepta cam toate felurile de mancare si in forma mai solida... adica macar pasate cu furculita... eric mananca foarte bine unele chestii doar maruntite cu mana (adica banana, biscuite, o felie de portocala impartita in trei...ba chiar a mancat si piept de pui pe gratar, ii rupeam eu fasiute mici mici, si a mancat chiar bine), unele pasate doar cu furculita (ou, ficat, peste, cateodata cartof copt-dar amestecat f bine cu iaurt sau almette..) dar magnificul piure de legume trebuie intotdeauna sa fie pasat la blender. desi pe cel de la borcanel il mananca fara nicio problema...... te-am lamurit, nu? :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dayanara , ar trebui sa treci peste frica si sa fugi la medic. Nu e de glumit cu anumite afectiuni ale dintilor.

Dbunny, nici nu mai stiu ce sa zic, sunt convinsa ca ai incercat tot ce se putea, dar trebuie ceva timp ca organismul sa se refaca; va doresc un week-end linistit. Dani bolnavior.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

piureul ivan il mananca doar blenduit, oricum sunt multumita, ca daca nu l.as bendui nu cred ca ar putea sa manance tot ce.i pun eu in piure
in rest mai mananca paine si ce mancam noi ii dam in manuta sa.si faca pofta

ivan si dayanara

Mergi la inceput