Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dbunny...offf..tare rau imi pare...nu vrea nimic micutul? o lingurita de orez, un morcovior fiert?? offf, nici nu vreau sa imi inchipui ce-i in sufletu' tau... pe de alta parte, iti zice stan patitu', zi doamne ajuta ca macar bea lapticu', macar stii ca are ceva in stomacel... sanatate multa!! (eu m-as duce la urgenta..pe bune..macar sa aud "dati-i lichide", sa stiu ca restul e ok. tu nu ii dai smecta??)

dayanara, mihaiul a suferit si el adanc cu dentitia, la concurenta cu fi-su', si a gasit un dentist super bun, care i-a zis in felul urmator: daca te doare, si iei un analgezic - oricare ar fi el - si durerea nu cedeaza, inseamna ca tre' sa mergi fuguta la dentist :) acuma..daca doare mai tare in picioare sau culcat..nush ce sa zic :) sanatate si mataluta! :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

adevarul asta e, nu ii face fata pranzului, cantitativ, decat blenduit. ma intrebam si eu, doar asa, informativ, ca stiu pe cineva care se lauda ca i-a mixat copilului pana la adanci batraneti (il si cunosc pe copil, care, adolescent fiind, manca ciorba cu legumele pasate)

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Fetelor nu va mai legati de miro. Mai multe am gindit revenirea si ca a coincis cu aricii de pe aici e o coincidenta pur si simplu. De mult ne gindim cum sa facem si cine nu vrea sa adere ne poate da ignore dar nu sa fim intepate pt. ca noi din bun simt nu o s-o facem.
Ktrinel miro nu e vrut sa dovedeasca nimic nimanui ci doar am vrut un loc unde sa vorbim pasnic de problemele noastre pt. ca unele chiar avem si nu le putem ignora .Stiu ca nu a vrut sa fie cu intentie, dar mai multe am vrut un loc unde sa putem scrie fara arici, si nu doar miro a gindit revenirea. Suntem mai multe.

de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dbunny...offf..tare rau imi pare...nu vrea nimic micutul? o lingurita de orez, un morcovior fiert?? offf, nici nu vreau sa imi inchipui ce-i in sufletu' tau... pe de alta parte, iti zice stan patitu', zi doamne ajuta ca macar bea lapticu', macar stii ca are ceva in stomacel... sanatate multa!! (eu m-as duce la urgenta..pe bune..macar sa aud "dati-i lichide", sa stiu ca restul e ok. tu nu ii dai smecta??)

Nu stiu ce-i smecta, dar ii dau saruri de rehidratare si ceva tip biotics(lactobacilus acidofilus)..si cand apuca sticluta bea mult saruri s-apoi nu mai vrea nimic. Si nici cu lapticul(fara lactoza) nu se omoara, bea cam 3 portii(+ 1 noaptea) de cate 60-70ml. Nu vreau sa-i stresez stomacelul, dar parca prea multe zile sunt...ieri i-am dat petit suisse si-l mananca cu placere, dar face diarie, si-am banuit ca de la el...cica lactate nu-i voie in diarie. Mia stie yoya ce sa fac...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Lorym

Fetelor nu va mai legati de miro. Mai multe am gindit revenirea si ca a coincis cu aricii de pe aici e o coincidenta pur si simplu. De mult ne gindim cum sa facem si cine nu vrea sa adere ne poate da ignore dar nu sa fim intepate pt. ca noi din bun simt nu o s-o facem.
Ktrinel miro nu e vrut sa dovedeasca nimic nimanui ci doar am vrut un loc unde sa vorbim pasnic de problemele noastre pt. ca unele chiar avem si nu le putem ignora .Stiu ca nu a vrut sa fie cu intentie, dar mai multe am vrut un loc unde sa putem scrie fara arici, si nu doar miro a gindit revenirea. Suntem mai multe.

de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna

asa este, eu stiu de mult, si am incurajat-o...a fost o simpla coincidenta cu aricii

din pacate Miro nu s-a mai simtit binevenita aici ( va aduceti aminte cand am vrut sa fac o strigare? nimeni nu a dat curs....asa a venit ideea acestui topic, de ziua kokorinei)...

nu cred ca trebuie judecata avand in vedere cele de mai sus...nu e un topic de barfa, nu e un topic de "dat peste nas"..interpretari pot fi 1000..

va jur ca e adevarat!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DBUNNY,mergi si intreaba la farm,imposibil sa nu aveti DIOSMECTITA e substanta activa.Ajuta f.f mult..si da,nu ii mai da iaurt,deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Chris, eu nu mai blendui mancarea de ceva vreme. Folosesc furculita pentru legume si carnea o tai marunt. Carnea fiarta si astfel maruntita o mananca in cantitati mici, asa ca azi am incercat un sos cu carne si am reusit...a mancat tot.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bre eu am la treaba de nu-mi vaz capul.. doctora intarziat, copilu vaccinat, liste de conceput, bagaje de facut.. vin aici si ce vaz..

in afara ca aflu de Marc al Dianeirus (multa, da multa sanatate si tinem pumnii la investigatii!).. iar valvatai..

care subiect al Mironei??

.. pai dupa ce ma straduiesc sa duc munca de lamurire cu Raluca_u (ca o sa te ajute, ca face bine la psihic, ca blabla), cu Monica si chiar cu un invitat surpriza de care cred ca ne e multora dor..

off.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

m-am gandit asa...
nu-mi place ce se intampla... trebuie sa aleg. sunt 2 variante:

1. am atatea lucruri mai importante/placute de facut, sterg link-ul de fulguleti si-mi vad de viata mea...

sau

2. ignor ce ma deranjeaza si-mi vad de fulguletul meu pe acelasi link salvat in favorites... mai intreb, mai scriu, mai povestesc, ma mai plang, mai alin pe cate cineva... asa cum stiu si cum imi vine din suflet...

am ales varianta 2...

s-o gasi careva sa dea reply, nu? ca eram totusi multe, unite si 'minunate' candva...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

atat de tare m-am enervat de nu mi-a mai trebuit ciocolata. am ramas cu ea desfacuta. da imi trece mie si o extermin!!!

mai mare rusinea.

de suparare am si uitat cine spunea ca fetele...aa, sa fie mamaana?? ..nu au dinti..serios??? mama mia ce ma bucur!!! nici bea, nici bea!tralalala nu sunt singura!!!!

dbunny io ma tot screm sa te intreb de cateva zile si nu's cum se face ca uit de fiecare data..tu de ce ii dai lui dani lapte fara lactoza? e alergic?
va tinem pumnii sa nu fie enteroviroza...si sa manance macar un morcov fiert cupchilu..si marul copt e bun in caz de diaree. nu mai stiu cine povestea si cum se face, ca ale mele ies acre de mori. si arse.

stralucea un ditamai soarele azi cand s-a trezit shefa, am aruncat-o in carut, am plecat la lac, zic io hai sa alerge pe pajiste ca o caprita...in secunda in care am ajuns a inceput sa ploua. si a turnat pana am ajuns in fata casei, eu uda ciuciulete si bea turbata din cauza aparatorii...s-a oprit la vreo 5 minute dupa ce am intrat, si iar a iesit soarele.
e vedeti..asta da motiv de suparare!!!

kokorina LA MULTI ANI!!

nu am nici un chef sa scriu ceva referitor la noua paruiala virtuala, pentru ca am o mare lehamite si nu mai e nimic de spus.

..iar mai era ceva...

Mergi la inceput