Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Bre eu am la treaba de nu-mi vaz capul.. doctora intarziat, copilu vaccinat, liste de conceput, bagaje de facut.. vin aici si ce vaz..
in afara ca aflu de Marc al Dianeirus (multa, da multa sanatate si tinem pumnii la investigatii!).. iar valvatai..
care subiect al Mironei??
.. pai dupa ce ma straduiesc sa duc munca de lamurire cu Raluca_u (ca o sa te ajute, ca face bine la psihic, ca blabla), cu Monica si chiar cu un invitat surpriza de care cred ca ne e multora dor..
off.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
hu iz it??? hai ca mor de curiozitate!!!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
octavian s-a inecat..urat de tot..cu cascaval....asa de tare m-am speriat incat am uitat ce trebuia sa fac teoretic si l-am apucat de picioare l-am tinut in jos pana si-a revenit..se inrosise la fata si nu mai putea respira
am crezut ca mor, fetelor!ca-l pierd! a fost..crunt
Alina,mami de Mihnea-Octavian
flore26 spune:
quote:Tot varianta 2 a ta aleg si eu......
Originally posted by dianarus78
m-am gandit asa...
nu-mi place ce se intampla... trebuie sa aleg. sunt 2 variante:
1. am atatea lucruri mai importante/placute de facut, sterg link-ul de fulguleti si-mi vad de viata mea...
sau
2. ignor ce ma deranjeaza si-mi vad de fulguletul meu pe acelasi link salvat in favorites... mai intreb, mai scriu, mai povestesc, ma mai plang, mai alin pe cate cineva... asa cum stiu si cum imi vine din suflet...
am ales varianta 2...
s-o gasi careva sa dea reply, nu? ca eram totusi multe, unite si 'minunate' candva...
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
flore26 spune:
quote:Imi pare rau...stiu cum e...sunt patita si eu...bine ca acum e totul ok...
Originally posted by desiree
octavian s-a inecat..urat de tot..cu cascaval....asa de tare m-am speriat incat am uitat ce trebuia sa fac teoretic si l-am apucat de picioare l-am tinut in jos pana si-a revenit..se inrosise la fata si nu mai putea respira
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
dayanara spune:
desiree - off ce sperietura!! doamne cand aud de asa ceva ma gandesc ca o sa.i dau bucati mari pe la 18 ani
adeju - merci de incurajare. pana la urma acolo ajung
dbunny - de fara lactoza, aici se da doar daca face diaree multe zile la rand cu mucus sau sange si se constata intoleranta, iaurt ne.au dat in spital in fiecare zi
ah apropo acum ii dau si griego pe langa mi primer danone, ii place mult
ivan si dayanara
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chinico
atat de tare m-am enervat de nu mi-a mai trebuit ciocolata. am ramas cu ea desfacuta. da imi trece mie si o extermin!!!
mai mare rusinea.
de suparare am si uitat cine spunea ca fetele...aa, sa fie mamaana?? ..nu au dinti..serios??? mama mia ce ma bucur!!! nici bea, nici bea!tralalala nu sunt singura!!!!
dbunny io ma tot screm sa te intreb de cateva zile si nu's cum se face ca uit de fiecare data..tu de ce ii dai lui dani lapte fara lactoza? e alergic?
va tinem pumnii sa nu fie enteroviroza...si sa manance macar un morcov fiert cupchilu..si marul copt e bun in caz de diaree. nu mai stiu cine povestea si cum se face, ca ale mele ies acre de mori. si arse.
stralucea un ditamai soarele azi cand s-a trezit shefa, am aruncat-o in carut, am plecat la lac, zic io hai sa alerge pe pajiste ca o caprita...in secunda in care am ajuns a inceput sa ploua. si a turnat pana am ajuns in fata casei, eu uda ciuciulete si bea turbata din cauza aparatorii...s-a oprit la vreo 5 minute dupa ce am intrat, si iar a iesit soarele.
e vedeti..asta da motiv de suparare!!!
kokorina LA MULTI ANI!!
nu am nici un chef sa scriu ceva referitor la noua paruiala virtuala, pentru ca am o mare lehamite si nu mai e nimic de spus.
..iar mai era ceva...
Beatrice (13.12.2006)
chinicule, will you merry me? :))) joc de cuvinte, prishepe ei, traducatorii.. :))
te-as citi bre in continuu... si in continuu :)) tare-mi mai place :) pana si cartea aia cu catelu' de-am visat-o io, as citi-o, si-as rasciti-o :))
salutari si respecte :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
lizzy spune:
quote:
Originally posted by desiree
offff, bine ca nu s-a intamplat nimic! n-ai incercat sa-i bagi degetul sa scoti bucatica? era asa mare sau cum puii mei s-a intamplat? el casca ochii la jucarii si a uitat? si mie mi-e groaza de asta... la biscuiti, banana, cascaval, la toate bucatelele...
deci chris, mai bine pasam la blender... inca un pic...
chinico spune:
quote]Originally posted by desiree
[/quote]
bine ca ai avut macar prezenta de spirit sa il tii cu capul in jos...bietul, s-a speriat precis...si tu si mai si...
presupun ca de maine numai papa blenduita vede....
A trecut! Octavian e bine! Data viitoare ii tai bucatele mai mici. Mici mici mici.
madaluta spune:
of...iar disensiuni, iar plecari...iar contradictii...si eu care abia asteptam sa va regasesc...Poate nu eu port ghinion, dar mi s-a mai intamplat k dupa 2 reveniri sa gasesc de fiecare data disensiuni si plecari...Asta e..trebuia sa ma fi obisnuit deja...
Incerc sa vad si partea buna a lucrurilor: daca cele care nu se simt bine( sau intelese, iubite, apreciate,lideri) aici pleaca, inseamna k ramane de fapt un grup foarte unitar bazat pe aceleasi principii,pe aceleasi sentimente, cu care vom continua prietenia cat va exista forumul acesta...
kokorina;...si tu ai plecat sau doar esti ocupata si nu mai poti scrie?
Sper sa fie cea de-a doua varianta, caci de prima nu imi aduc aminte....
dianarus: darius pateste uneori la fel cand nu mai blenduiesc mancarea.La inceput m-am speriat, dar nici nu pot continua la infinit sa-i dau doar blenduit....
quote:
Madaluta, ati stat la hotel? Colegul meu vrea sa treaca prin Paris si vroia sa stea o seara; daca da, imi poti da niste detalii???; super pozele
Yagmur: nu, n-am stat la hotel...nu mi-as fi permis atatea zile nici in vis macar...Am stat la niste prieteni buni, care de ani de zile ne tot invitau si noi tot amanam. Am inteles k dintre hotelurile din paris, Ibisul ar fi mai acceptabi si la un pret mai decent...
Dandusa: am incercat sa vad pozele voastre dar n-am reusit...
Cum merge proiectul BB 2?
Poate k ai mai scris despre el, dar cum eu am ramas mult in urma cu cititul nu mai sunt la curent...
Am citit in schimb k trezirile crinutei se raresc. ma bucur tare mult, caci chiar te compatimeam. Eu sunt terminata pt k darius se trezeste o data pe noapte,iar eu cu insomniile sarcinii nu mai adorm ore bune... Poate cand o vei intarca se schimba programul...( a nu intelege k iti sugerez sa o intarci)
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
a_deju spune:
desiree, fruntea sus, si doamne-ajuta, bine ca e bine!!! am patit-o si noi, si cred c-o s-o mai patim de nush cate ori... specimenu' meu se ineaca ca beleregu', fix cu ce nu te-astepti... se ineaca si cu saliva, si se inroseste, si tuseste, si beleste ochii, de zici ca acu' e gata... offf, vb aia din batrani, si-a lu' ralumat (matele chiar, pe unde umbli???), numa' mama sa nu fii...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx