Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
chinico spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by chinico
atat de tare m-am enervat de nu mi-a mai trebuit ciocolata. am ramas cu ea desfacuta. da imi trece mie si o extermin!!!
mai mare rusinea.
de suparare am si uitat cine spunea ca fetele...aa, sa fie mamaana?? ..nu au dinti..serios??? mama mia ce ma bucur!!! nici bea, nici bea!tralalala nu sunt singura!!!!
dbunny io ma tot screm sa te intreb de cateva zile si nu's cum se face ca uit de fiecare data..tu de ce ii dai lui dani lapte fara lactoza? e alergic?
va tinem pumnii sa nu fie enteroviroza...si sa manance macar un morcov fiert cupchilu..si marul copt e bun in caz de diaree. nu mai stiu cine povestea si cum se face, ca ale mele ies acre de mori. si arse.
stralucea un ditamai soarele azi cand s-a trezit shefa, am aruncat-o in carut, am plecat la lac, zic io hai sa alerge pe pajiste ca o caprita...in secunda in care am ajuns a inceput sa ploua. si a turnat pana am ajuns in fata casei, eu uda ciuciulete si bea turbata din cauza aparatorii...s-a oprit la vreo 5 minute dupa ce am intrat, si iar a iesit soarele.
e vedeti..asta da motiv de suparare!!!
kokorina LA MULTI ANI!!
nu am nici un chef sa scriu ceva referitor la noua paruiala virtuala, pentru ca am o mare lehamite si nu mai e nimic de spus.
..iar mai era ceva...
chinicule, will you merry me? :))) joc de cuvinte, prishepe ei, traducatorii.. :))
te-as citi bre in continuu... si in continuu :)) tare-mi mai place :) pana si cartea aia cu catelu' de-am visat-o io, as citi-o, si-as rasciti-o :))
salutari si respecte :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
se vede ca sunt rosie in obraji? ...of, stiam eu.....merry iu merry iu, ca si tu merry mi de fiecare data
care carte? care caine???..am pierdut sheva si nu stiu ce ...
..atentie ce de zen pe aici....poate inspiram pe unii, pe altele
desiree spune:
fetelro, noi mancam bucati, cascavalul ii dau o felie in mana si isi rupe singur cat are nevoie
cert e ca era intr-un du-te vino cu cascavalu in mana, cu cealalta tinea nush ce jucarie, fugea,se poticnea, iar mai tragea o gura, iar mai incerca sa faca o tumba...e ca un duracell....nu stiu, cred ca a muscat de 2 ori fara sa inghita, nu stiu cert e ca inca tremur, imi vine sa plang si toate astea mi se par acum atat de insignifiante, iarta-ma Doamne daca am fost rea sau nedreapta cu cineva, tine-mi copilul sanatos....
nu cred ca manevra mea a fost salvatoare, a tusit el si s-a luptat singur cu bucatile mai degraba
mai sunt si singura acasa
il iubesc de mor
Alina,mami de Mihnea-Octavian
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
nu-mi place ce se intampla... trebuie sa aleg. sunt 2 variante:
1. am atatea lucruri mai importante/placute de facut, sterg link-ul de fulguleti si-mi vad de viata mea...
sau
2. ignor ce ma deranjeaza si-mi vad de fulguletul meu pe acelasi link salvat in favorites... mai intreb, mai scriu, mai povestesc, ma mai plang, mai alin pe cate cineva... asa cum stiu si cum imi vine din suflet...
am ales varianta 2...
Si eu te urmez.
Eu cel putin una am invatat atatea chestii de la voi, adica si de la cele cu care nu pic tanda pe manda in probleme importante. Si m-am schimbat (presupun ca in bine ) si datorita voua. Si nu vreau sa pierd asta. Asta e.. sunt tare egoista.. recunosc.
Mai ales nu-mi place cand se profita ca celalalt e in corzi.. dar asa-i in viata. N-o fi elegant, dar ii aducator de rezultat.
Mai ramane sa vedem si de care..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
a_deju spune:
ha..chinicule, pai zi asa bre, ca stric toata prietenia si amoru' ghebos cu timisoara vecina si pretena...:)) taman cand erai matale pe drumuri, te visam io noaptea. erai mare scriitoare. carti de copii.. si aveai lansarea ultimei novele... ceva cu un catel (era in germana, da? :))) ). si timisoara trebuia sa puna vorba buna, la editia princeps, semnata si parafata... ehhh, nu mai da lumea doi bani pe arta in zilele noastre...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
Pare rau Desiree pt patanie. Nu as vrea sa stiu cum e sa treci prin asta.. brrr.
Poate ar trebui cumva sa-i mai temperezi alergatul cand mananca?!.. asta cu inghititul aiurea daca se agita prea mult se poate intampla si mai incolo.. chiar si ca adult.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
a_deju spune:
desiree,
madaluta spune:
M-ati facut curioasa in legatura cu postarea Mironei, asa k am rasfoit forumul pana am gasit-o.Nu ii iau apararea( nici n-as avea motive), nu vreau sa nasc polemici( doar imi exprim parerea) dar mie una chiar nu mi se pare k a aruncat cu noroi in noi....Doar k recunoaste faptul k nu si-a mai gasit locul si aici...si le invita pe toate care au patit asa ceva sa scrie acolo...
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
chinico spune:
repede repede si chestii serioase, ca ma asteapta copchila sa mergem sa vizitam soacra..i-am spus ca miroase a nou..de, cu sold de plastic
1. daca cumva ma bate gandul (ma cam bate..) sa trec pe lapte de vaca veritabila..incep cu ce? doua lingurite? e interzis sa amesteci doua lingu de lapte muu cu laptele praf? sa fie 1,5 sau 3,5?..
2. desiree si eu daca i-as da beei o bucata mare in mana sunt sigura ca s-ar inneca...din asta cauza + nema dinti nu ii dau.
a, si chestia cu inecatul cu propria saliva am crezut, sincer, ca e pe linie genetica...ca si eu, la 31 de ani, fac din astea...
3. dianarus si voua va tinem pumnii sa fie bine.
poate beei ii face atat de bine olynthul si pentru ca nu am folosit altceva..never..desi asta ar fi un contraargument..au ba??..in fine, nasul beei nu a prestat la viata lui decat ser fiziologic si olynth. poate marc e mai incercat..
lizzy spune:
quote:
Originally posted by desiree
fetelro, noi mancam bucati, cascavalul ii dau o felie in mana si isi rupe singur cat are nevoie
cert e ca era intr-un du-te vino cu cascavalu in mana, cu cealalta tinea nush ce jucarie, fugea,se poticnea, iar mai tragea o gura, iar mai incerca sa faca o tumba...e ca un duracell....nu stiu, cred ca a muscat de 2 ori fara sa inghita, nu stiu cert e ca inca tremur, imi vine sa plang si toate astea mi se par acum atat de insignifiante, iarta-ma Doamne daca am fost rea sau nedreapta cu cineva, tine-mi copilul sanatos....
nu cred ca manevra mea a fost salvatoare, a tusit el si s-a luptat singur cu bucatile mai degraba
mai sunt si singura acasa
il iubesc de mor
Alina,mami de Mihnea-Octavian
nu e o sugestie e doar o aluzie
eu ii dau asa: o felie unsa cu unt, taiata patratele, pus patratel de cascaval pe fiecare, rezulta 'soldatei'. fac mai multi ca am doi copii
pun pe farfurie si servesc. intre jucarii, ce-i drept. treaba mea...
si eu in zona. mai mult de un soldatel nu-l las sa-si ia...
vine, pleaca, molfaie...
la fel banana cu biscuite.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
doradora spune:
din cate ma duce pe mine capul, lor le trebuie mai cu grasime-ma refer la unt/ulei de masline, care cica sa nu le lipseasca; pe rationamentul asta, as zice ca laptele mai gras.
chris + alexandra
bebeii nostri