Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

chinico,

1.lapte 3.5% intai as incerca in mancare, gen piure de x lungit cu lapte; orez cu lapte, etc; daca e fara reactii la 3-4 feluri incercate as baga direct bibe plin. nu stiu de ce, parca formula+muu mi se pare aiurea. sa vedem ce mai zic si altele... eu sunt pe lapte de muu... din greseala... de la craciun si i-am dat direct bibe, asta e...
2. chestia cu saliva nu e genetica. nici io nici tati nu prestam. ianis in schimb mai uita de ea si tuseste de-i ies ies ochii din cap (si ce a papat daca e cazul...)
3. de fapt m-am exprimat gresit. 'oaresce rezultat' inseamna, in cazul nostru, rezultate pozitive! adica mucii au ramas doar ei, nu-s de-aia urati si nu s-a complicat in otita, bronsita sau altele. zic io, in cateva zile se duc si aia. dar nu-i dau mai mult de 3 zile olynth ca asa ai zis tu :) iti dadeam si io feed-back

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinico, din ce-am auzit de pe la alte mame cu bebei mai mari, au facut trecerea adaugand la inceput 10 ml de lapte de muu in butelca cu laptele praf preparat normal, crescand cantitatea de lapte de vaca, si logic, scazand laptele praf... ma gandesc ca ceva de genul asta s-ar aplica si la voi... ca la noi de ex, nu stiu daca ar avea rost (cand o fi..), avand in vedere ca ii adaug lapte de muu (UHT) direct din cutie cand ii fac piure de cartof, sau la budinci, la ciulama.... bine, am incercat si cu vreo 10 ml acolo..de gust...dar nope, nu e de noi :) (edit: in cana, de baut, adica..)

si tot edit, da, laptele ala mai gras :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by desiree

octavian s-a inecat..urat de tot..cu cascaval....asa de tare m-am speriat incat am uitat ce trebuia sa fac teoretic si l-am apucat de picioare l-am tinut in jos pana si-a revenit..se inrosise la fata si nu mai putea respira

am crezut ca mor, fetelor!ca-l pierd! a fost..crunt

Alina,mami de Mihnea-Octavian

bine ca a trecut
ale mele se mai ineaca cate o data cu vitamina D si e crunt

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ruxandra, invitatul surpriza incepe cu m ?:)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

eu le-am dat cate 50 ml de lapte 3.25% prima data, si apoi crescut portia
acum beau cam 120-150ml dim si inca pe atat seara, plus supt seara si o data noaptea

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Buna fetelor si La multi ani in 2008!

N-am reusit sa citesc mai nimic , am de recuperat vreo 2.5 capitole. Vad ca sunt unele discutii dar inca nu stiu despre ce este vorba si oricum nu cred ca sunt in masura sa comentez.
Noi suntem in general ok, im inceput anul cu super raciti, noi adultii bine ca nu si copilu', Ingridutza a fost maraita vrei 2 saptamani iar acum am vazut ca au mai spart 2 coltisori jos, a inceput sa manance mai bine, caci a avut o perioada cand nu a mancat mai nimic.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc din prima. Va pup, pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by madaluta

M-ati facut curioasa in legatura cu postarea Mironei, asa k am rasfoit forumul pana am gasit-o.Nu ii iau apararea( nici n-as avea motive), nu vreau sa nasc polemici( doar imi exprim parerea) dar mie una chiar nu mi se pare k a aruncat cu noroi in noi....Doar k recunoaste faptul k nu si-a mai gasit locul si aici...si le invita pe toate care au patit asa ceva sa scrie acolo...

Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Asta asa e. ACUM nu mai e nimic deranjant, intrucat Mirona a sters acele subtilitati din mesajul inaugural. Mi-a confirmat-o si pe mess.

offf, Desiree, bine ca nu a patit nimic Octavian.
Ktrinel, si poate totusi iti faci timp si mai intri ca io sigur o sa-ti simt lipsa!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by danutz

Aka, Deea, Monica, Eri_ka si oricare alte fete vietuiesc prin minunatul Titan, daca doriti o intalneala in week-end in parc...sunt dispusa oricand!
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Eu as putea maine , dupa 12:30. Daca nu iese cu parcul eu ma gandeam sa fac o vizita, impreuna cu Ingridutza, la centrul de joaca din Alba Iulia. Am sunat si mi-au spus ca e 16 lei de l-v,23 lei s-d, timp nelimitat, 1 intrare.
As vrea sa incerc, macar 1-2 ore sa stam . Ce ziceti ne vedem maine?

Daca e frumos se poate si in parc. Mi-as lasa si nr de tel, dar nu stiu unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am prestat azi Priorix; conu a fost un viteaz.. nu a marait decat de cateva ori. Ce am aflat de la pediatra:
1. o sa incercam timid cu albus
- inca nu avem voie: peste, kiwi, nuci, alune, miere, cacao, carne de porc, prajeli si tocaturi
- avem voie lapte de vaca.. din partea ei pot sa-l trec de tot pe el.. dar o sa incep mai intai cu cereale+lapte, avem unda verde si la varza, fasole, etc.
2. daca i-a mers asa bine cu cold creme de la Klorane pe fata, sa incercam sa-i dam si pe celelalte zone afectate.. iritatia poate fi accentuata si de frig
3. baie 2 frati impreuna.. in general nu, dar daca e sa fie numai balaceala impreuna si apoi sapunitul si clatitul separat (copiii in picioare) e o.k.
4. vaccinul Prevenar: nu. In Europa inca nu s-a experimentat la scara larga, prea multe vaccinuri pot face mai mult rau decat bine, iar Grigore a rezistat deocamdata binisor.

Si o mare, mare rugaminte: tb sa cumpar cadou pt o tanara.. e din state, cam 30 de ani, nu f sofisticata. N-o cunosc prea bine. M-am gandit la un parfum si la o esarfa.

Eu deloc nu le am cu chestiile alea mirositoare (de 10 ani tot numai Magie Noir folosesc.. cand folosesc.. cam de 3-4 ori/an ).. ce imi sugerati? Si esarfe frumoase.. aveti idee pe unde gasesc?? Si orice alta sugestie pt cadou este binevenita.

Multumesc frumos.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Incerc sa vad si partea buna a lucrurilor: daca cele care nu se simt bine( sau intelese, iubite, apreciate,lideri) aici pleaca, inseamna k ramane de fapt un grup foarte unitar bazat pe aceleasi principii,pe aceleasi sentimente, cu care vom continua prietenia cat va exista forumul acesta...

Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

total de acord.
Minunatelor care au ramas si .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput