Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxandra_sb spune:
Dayanara, da.
Eri_ka bine v-ati reintors.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Si o mare, mare rugaminte: tb sa cumpar cadou pt o tanara.. e din state, cam 30 de ani, nu f sofisticata. N-o cunosc prea bine. M-am gandit la un parfum si la o esarfa.
Eu deloc nu le am cu chestiile alea mirositoare (de 10 ani tot numai Magie Noir folosesc.. cand folosesc.. cam de 3-4 ori/an ).. ce imi sugerati? Si esarfe frumoase.. aveti idee pe unde gasesc?? Si orice alta sugestie pt cadou este binevenita.
Multumesc frumos.
Ca si parfum si la cei 30 ani ai mei eu folosesc acum omnia de la bulgari, dar eu folosesc mai multe parfumuri, nu sunt fidela , dar sunt pretentioasa . Poti sa-i cumperi chestii de la Lush, sunt hand made, naturale si americanii apreciaza asta, zic eu.
sau te inspiri de aici: http://www.catwork-design.com/
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
marani ura!
ivan si dayanara
Cand? cum? unde?
Daca v-a fost dor, puteti vedea www.flickr.com/photos/dbunny/2201376111/in/set-72157603505577804/" target="_blank">Poze noi.(si mai vechi)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bamboletta spune:
doamne ce de treaba ati avut,nu stiam ce au tot vb fetele de au scris atatea pagini de aseara pana azi
despre discutiile de pe forum ma abtin,cred ca fiecare parinte isi iubeste copilul si vrea tot ce e mai bun pt el
noi suntem varza toti 3 nu am dormit deloc azi noapte are muci la greu,nas infundat toata noaptea a stat calare pe mine,am fost la medic are rosu in gat deci suntem la tratament cu ospamox,biotics si virbrocil...nici acum cat e bolnavioara nu are stare e la fel de activa...
Madaluta-f frumoase pozele din Paris
Ruxandra-cu esarfele nu prea le am
parfum care imi place mult e "Poison" christian dior cel cu sticluta alba
Monicabb-parca tu ma intreba-i cum de sunt mereu aranjata uite ce azi nu sunt si am casa toata cu fundul in sus,mancare nu am facut...
mai ravin daca ma lasa cei doi copii (antonia si tati)
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
kikineata spune:
Ruxandra,
Nina Ricci - Premiere Jour nu dai gres sunt convinsa sau un parfum care place tuturor Issey Miyake...zic io
Esarfe....pai ai putea incerca in foarte multe locuri dar cat de cat personalizate cred ca Hippie Hippie Shake. Doamne si am atat de multe saluri si esarfe dar nu-mi aduc aminte care cum cand de unde...nasol!!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Ruxandro, da-mi pare rau...trebuia sa mentionezi bugetul alocat!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
ruxandra_sb spune:
Dayanara.. da eu sper sa nu citeasca chiar acu..
Eri_ka produse Lush se gasesc si prin alte parti.. adica in afara de pe site-ul lor?
Kikineata.. pe unde mai e Hippie Hippie Shake.. pe vremea mea era prin pta Cosmonautilor... Iar bugetu e ..flexibil. edit: m-am lamurit cu magazinele.
eri_ka spune:
Eu incep sa recuperez si vad ca mi-ati dus si lipsa, unele dintre voi. Multumesc f mult ptr ca nu m-ati uitat.
Ruxandra, eu sa raspund luni provocarii tale, in ceea ce priveste semnificatia numelui Azalia. Am ceva pregatit, dar nu am timp acum, ca tre sa plec.
Multam tuturor de reprimire!
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Dayanara.. da eu sper sa nu citeasca chiar acu..
Eri_ka produse Lush se gasesc si prin alte parti.. adica in afara de pe site-ul lor?
Kikineata.. pe unde mai e Hippie Hippie Shake.. pe vremea mea era prin pta Cosmonautilor... Iar bugetu e ..flexibil.
Ca magazin in Romania? Eu stiu la Cora pantelimon si mai sunt dar nu-mi vine acum in minte.
Edit:Parca si orhideea carrefour