Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 12
danutz spune:
quote:
Originally posted by chris80
chiar, pana cand mai blenduim?
chris + alexandra
bebeii nostri
Io nu mai blenduiesc nimik de vreo 2 luni.
Dau pe razatoarea mare sau pasez cu furculita!
lizzy spune:
bambo, sanatate!
asiza, maine am telefon in priza! astept!
erika welcome back! chiar asteptam explicatii
azi am facut pizza pt copii. simpla de tot. paine inmuiata in lapte in loc de blat, sunca slaba si cascaval si sos de rosii (de casa) si ou batut cu smantana. jumate am halit-o io
acum ma apuc de facut o prajitura (de retinut ca eu sunt anti-talent, dar de cand am copil mare - ianis adica - imi tot spun sa-mi iau inima in dinti)
daca iese va pun poze. daca nu... nu
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
m_monique spune:
ruxandra pt modul echilibrat in care abordezi problemele.
dianarus78 imi pare rau ca aveti probleme.
chris80 eu nu mai blenduiesc. zdrobesc numai cu furculita, iar carnea,care o amestec cu legumele, o maruntesc cu cutitul. ii mai dau si bucatele de carne in mana, pe care le mananca singur.
desiree ce sperietura ai tras! bine ca sunteti bine.
chinico eu i-am dat sa guste din cana mea de lapte (era lapte de tara) si i-a placut. cu lapte din asta ii fac si mancare. eu inca mai stau la formula.
eri_ka bine ai revenit.
Andrei (16.12.2006)
danutz spune:
quote:
Originally posted by desiree
octavian s-a inecat..urat de tot..cu cascaval....asa de tare m-am speriat incat am uitat ce trebuia sa fac teoretic si l-am apucat de picioare l-am tinut in jos pana si-a revenit..se inrosise la fata si nu mai putea respira
am crezut ca mor, fetelor!ca-l pierd! a fost..crunt
Alina,mami de Mihnea-Octavian
Aoleo...bine ca nu ti-ai pierdut cumpatul!
Cred ca toate, in curand ar trebui sa invatam metoda Heimlich!
Bine ca a trecut!!!
madaluta spune:
quote:
Asta asa e. ACUM nu mai e nimic deranjant, intrucat Mirona a sters acele subtilitati din mesajul inaugural. Mi-a confirmat-o si pe mess.
sorry..n-am stiut..eu am citit ce-am gasit..
ruxandra:eu am primit de la prietena mea din franta un J'adore de la C Dior... este extrordinar,dar ma gandeam sa-ti sugerez sa te gandesti la un cadou romanesc...original...Eu asa am incercat la plecarea mea in Franta, dar n-am gasit nimic de genul asta pe aici prin C-ta...
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
flore26 spune:
DIANARUS ai pus gresit problema...eu zic asa: daca iese bine ne trimiti la toate ...daca nu, doar mie , nu sunt pretentioasa la mancare, si sunt sigura ca o sa iasa ceva mancabil...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
lizzy spune:
m-am razgandit. asta seara pun portocalele sa stea cu zahar, maine dimineata fac tortul (e un tort de fapt) si maine seara va fac pofta cu pozele
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danutz spune:
Dayanara, ce-i cu Marani, nu ne lamuresti si pe noi?
Dbunny, va tin pumnii sa nu fie iar enteroviroza!
Bambo, sanatate multa la toti 3!
Ruxandra, felicitari pt purtarea exemplara a Conului la vaccin!Cat despre prietena ta,eu una nu as lua parfum decat la persoane apropiate mie la care le stiu foarte bine gusturile. Tinand cont ca ea sta in state, as lua ceva specific romanesc, ceva muzica traditionala, poate niste carti, poate niste albume, poate o ie romaneasca, nu stiu...ceva sa-i aminteasca de Romania! Total off-topic, mi-am amintit...cand mai merg sa-mi vizitez prietenii din copilarie din Atena, ei tot timpul imi zic sa le aduc guma de mestecat si carti, fiindca guma acolo e naspa...iar carti romanesti...nu prea au de unde!!!
Dianarus, fara tort...te rog...ma chinui sa dau jos macar 2 kile sa incap in niste costume de birou...ca daca nu iar inseamna gaura in buget!
Pe mine chiar m-ati facut curioasa cu postarile fetelor, nu am timp sa caut acum...rezerv placerea pe maine dimineata la cafea...impreuna cu pozele Madalutei!
Si fiindca mi-am amintit...Madaluta, de bebelina din burtica nu ne mai zici nimik?
Ktrinel, sa nu te aud ca-ti iai campii!!! Cui mai povestesc io de Basel-ul meu cu sanse sa ma si inteleaga!!!...ca in tine mi-e nadejdea si speranta
Fug la baitza! Seara frumoasa la minunate...atatea cate mai sunteti pe aici!
dayanara spune:
danutz - ruxandra, a spus de un musafir surpriza si m.am gandit la marani, si am nimerit :)
ivan si dayanara
m_monique spune:
Dbunny ce frumusel e dani. imi place tare mult ca e blond si carliontat.
ruxandra si eu as merge pe un cadou traditional romanesc.: cd-uri cu muzica romaneasca, sau dvd-uri cu filme romanesti celebre sau cu actori romani celebri, sau carti. daca persoana are cat de cat tangente cu bucataria, as sugera cartea lui radu anton roman.
marani? unde, cand, cum?
Andrei (16.12.2006)