Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
azi am fost cu zmeul la control. mai are gatul putin rosu si tuseste. mi-a spus sa-i mai dau antibiotic pana duminica inclusiv. marti vom merge la vaccin.
am si eu o intrebare pt fetele care folosesc avent: unde gasesc tetine avent cu flux reglabil? in carrefour colentina acum 2 sapt. nu aveau nici un produs avent, iar azi la cora pantelimon nu aveau din acestea.
Andrei (16.12.2006)
ruxandra_sb spune:
chiulit de la baie :
Ideea cu cadoul traditional romanesc e super... da din pacate are deja o colectie de ii roamnesti.. si sigur macar 1 album despre Romania. Iar filme/carti romanesti nu merg.. nu cunoaste limba suficient de bine.
Danutz, ca uitai cu nebunia de azi . La ce ora e biberonul? Si da, inclin sa cred ca Rares mananca prea mult la masa de la ora 18 (250+200) si de aceea e satul la biberon. Si conu mai are zile de-astea.. cand se infunda pe la 17,30-18 si apoi e mai subtirel la laptic. Am observat ca-si echilibreaza singur cantitatea/calitatea de mancare intr-o zi. Adica compenseaza la masa urmatoare.
Ca sugestie.. as zice sa scoti iaurtul. Sa ramana doar cerealele. Si vezi daca se schimba ceva.
Chris, cu blenduitul... cred ca mai dureaza ceva... plus ca depinde de copil. Matei a mancat mult timp blenduit.. noi eram multumiti ca mananca . Aseara am incercat sa-i dau niste paste zdrobite cu furculita (e drept erau cam mari.. ar fi tb sa incep cu din acelea mici-mici) si n-am putut pune smantana suficient sa fie mai cremoasa.. cred c-ar fi mers un sos.. ideea e ca nu prea se descurca.. se cam ineca. Asa c-am renuntat dupa cateva linguritze. Data viitoare tb sa ma pregatesc mai constiincios.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
dayanara spune:
si eu am observat ca.si regleaza cantitatea de lapte in functie de masa solida
si cred ca.i dau mult 200 piure + 200 lapte cu cereale asa ca am inceput sa.i o seara piure o seara iaurt + laptele de dupa , macar nu face exces de proteine , cred eu
dbunny - vazut dani cel frumos
ivan si dayanara
deeaA spune:
Buna,minunatele mele!
Va multumesc pt.rasp.in legatura cu bautul biberonului de lapte ,nu e vb de tetina ca doar asta am folosit si acum o luna pana sa inceapa sa se"chinuie"atata sa bea un bibe,asta e,asa are el chef,asa prestam
KOKORINA!
CHRIS 80 cred ca am sa blenduiesc papa mult timp de acum incolo,pt ca de cate ori am incercat pasat sau bucatele, de atatea ori s-a inecat si a vomitat tot
DESIREE imi pare rau ca s-a inecat,stiu cum e,al meu de multe ori a patit asa,nu-mi accepta nici macar pasat,dar sa mai si muste singur,iar de cate ori am incercat bucati,am trecut printr-un moment din acela groaznic
DIANARUS aleg si eu varianta 2
deeaA spune:
BAMBOLETTA sanatate piticei ,las ca-i bine ca e activa si asa bolnavioara,nu cred ca ti-ar placea s-o vezi apatica,nu????????????la toti 3!
DANUTZ eu pot oricand sa ne intalnim,dar maine e zi de colindat prin alt cartier(vizita la matusa)dar duminica dc poti ,pana in ora 15:30 as putea veni(mai tarziu plec la examen)asa ca...hataraste-te si anunta...la fel si ERI_KA ,dar in parc,nush dc ar sta al meu baiat acolo unde zici tu.
madaluta spune:
quote:
Si fiindca mi-am amintit...Madaluta, de bebelina din burtica nu ne mai zici nimik?
..cea mica..e o plimbareata..sau mai bine zis va fi o plimbareata, caci asa mult i-a placut la paris incat imi permitea sa merg zilnic 7-8-9 ore, fara sa " comenteze"....In schimb parca a crescut brusc in cele 2 saptamani...am facut o burta...de zici k sunt in 7 luni nu in 5...
Luni mergem din nou la control si sper sa fie in regula si sa nu-i fi crescut nimic intre picioare intre timp, caci finei mele care e tot insarcinata, daputin mai mica decat mica, pana acum i-au spus de 2 ori k e baietel si acum k e fetita...Alti medici decat mi-au spus mie, dar oricine poate gresi....
Daca si luni tot fetita e va provoc la un breistorming pt a alege un nume dragut...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
danutz spune:
quote:
Originally posted by m_monique
am si eu o intrebare pt fetele care folosesc avent: unde gasesc tetine avent cu flux reglabil? in carrefour colentina acum 2 sapt. nu aveau nici un produs avent, iar azi la cora pantelimon nu aveau din acestea.
Andrei (16.12.2006)
Si eu am cautat mult tetinele cu flux reglabil si pana la urma am gasit la o farmacie. Tre sa cauti...la Cora nici eu nu am gasit!!!
danutz spune:
quote:
Originally posted by madalutaquote:
Si fiindca mi-am amintit...Madaluta, de bebelina din burtica nu ne mai zici nimik?
Luni mergem din nou la control si sper sa fie in regula si sa nu-i fi crescut nimic intre picioare intre timp, caci finei mele care e tot insarcinata, daputin mai mica decat mica, pana acum i-au spus de 2 ori k e baietel si acum k e fetita...Alti medici decat mi-au spus mie, dar oricine poate gresi....
Daca si luni tot fetita e va provoc la un breistorming pt a alege un nume dragut...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
Cu brainstorming sau nu ...io una sunt fixata pe ILINCA...pariez ca si a-deju tot asta o sa zica?!!!
danutz spune:
Deci Rares iar a refuzat biberonul de seara...(e la ora 9.30 Ruxandra). Dianarus, nu cred sa aibe laptele ceva fiindca dimineata il mananca fara nici un moft! cred ca pur si simplu nu-i este foame!
A incercat bona si cu redusul cantitatii la ora 6, masa de cereale si un iaurt. A facut scandal pana si-a primit iaurtul. De maine incerc sa fac niste experiente sa vad daca pot cumva sa-i decalez un pic mesele ca ore, ca sa-i fie ziua uniform acoperita de cele 4 mese.
Tineti pumnii?!!!
m_monique spune:
recunosc ca in seara asta am deschis cu groaza forumul. pe mine ma obosesc conflictele, ma incarca de energie negativa, si nu de asta am nevoie acum.
ma bucur totusi ca s-a calmat atmosfera. ca am nevoie sa ma incarc cu energie pozitiva, mai ales ca in curand participarea mea la acest topic se va reduce la 1-2 postari pe saptamana.
intr-adevar suntem foarte diferite, dar asa cum suntem trebuie sa ne toleram, ca doar suntem niste doamne.
daca acum cativa ani, as fi fost in stare sa duc un adevarat razboi pt. o ideee (ca doar sunt sagetatoare), in ultimii ani am reusit sa devin mai toleranta. am ajuns la concluzia ca situatiile conflictuale nu fac bine, si din pacate, nu lasa nici loc de buna-ziua, iar cei de langa noi nu au nici o vina ca noi in acel moment ne simteam frustrati.
imi plac articolele care se tot posteaza pe aici. le citesc cu placere, dar incerc sa le filtrez, si sa iau din ele doar ce mi se pare important pt. mine si copilul meu. dupa parerea mea, aplicarea mot-a-mot a continutului acestor articole e precum democratia romaneasca. (va rog nu dati cu rosii)
sper sa ne fie de bine racorirea.
Andrei (16.12.2006)