Mamici de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
lcazangiu spune:
Andreap poate conteaza ca eu nu sunt din bucuresti, eu am intrebat-o daca pot sa sun pt a afla rezultatele, iar ea a zis ca ma va suna, cam asta a fost.
Lori
17+
onyxg1998 spune:
Buna la toate burticile,
Vai, fetelor, ce ati mai scris de cand n-am mai intrat… toata dimineata am stat si v-am citit, printre oferte, la munca. Abia pot tine pasul cu voi.
Cum va simtiti ? Noi binisor, putin tristi ca a plecat papa in Romania pentru vreo 2 saptamani si am ramas cu Vladut. Am niste arsuri de azi dimineata…. Si nici n-am mancat cine stie ce, un sándwich cu salam si cascaval si 2 bombonele de ciocolata. Abia astep sa ajung acasa la masa ca mi-e cam fomica. Nici nu mai indraznesc sa ma mai cantaresc, mi-e ca rup cantarul!
Hai ca va mai scriu si dupa-amiaza ! Pofta mare, cui n-a ajuns inca la masa, ca mine. ![]()
26+
Pupik de la Onyx si Vlad
cory74 spune:
salutare fetelor!
gabitzam, felicitari pt amnio, ai fost f curajoasa!!!
ylari, felicitari pt depunerea actelor.cum ti-au spus si fetele nu poti impaca niciodata pe toata lumea, tin minte ca si la noi inainte de nunta toata lumea vorbea si incerca sa-si spuna parerea, dar cu aia au ramas, noi am facut cum am crezut ca e bine.gandeste-te ca aia e ziua voastra si trebuie asa sa organizati sa va simtit voi bine si dupa aceea restul.
eu vroiam sa va spun ca mama m-a nascut la 32 de sapt, am avut 1.800 si m-a tinut o luna in incubator, ca eram lenesa de tot la mancat.ma trezeam cand aveam eu chef si dormeam la fel.mama imi zicea ca a alaptat aproape toata maternitatea, avea f mult lapte si decat sa se mulga si sa-l arunce mai bine a ales varianta aia.deci acum sunt normala dar nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut mama in acea luna.
daria, eu am avut un elev, e in cls 6 acum care pana la varsta de 1 an nu a dormit nici o noapte, dormea doar ziua.imi povestea mama lui ca era ca un zombi, ca dupa 4 luni a inceput si serviciul, dar nu i-a dat niciodata tablete de somn.a umblat pe la toti medicii cu baietelul si nu i-a gasit nimeni nimic.au fost si medici care i-au prescris tablete dar nu i-a dat.dupa un an si-a revenit copilul, chiar si acum doarme de amiaza.eu zic sa fi linistita ca totul se va rezolva de la sine, bine e usor pt mine de dat sfaturi ca nu sunt in situatia ta.eu oricum te admir pt tot ce faci!!!
fetelor, incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa am un baiat, si mai ales ma bucur ca o sa semene mai mult cu mine, ce nesimtita sunt acum, bine ca nu-i sotul meu acasa.
mai zicea cineva de dureri in partea dreapta, eu inainte de craciun intr-o seara am avut cam 15 min niste dureri in partea dreapta.l-am intrebat pe dr miercuri si el direct ma intreaba:ati avut operatie de apendicita? eu i-am confirmat si zicea ca e normal pe la 19-20 sapt sa avem niste dureri in zona operatiei, chiar in interior.mi-a explicat el multe, dar sincer in niste termeni de nu mai tin minte.
despre vitamine, eu am inceput sa iau elevit, ma simt bine de la ele si nici nu ma mai constip.dr spunea sa iau numai daca vreau dar din sapt 24 ma obliga pana dupa nastere sa iau.
am scris o groaza, dar cu ex mele intru mai rar, dar din 15 martie voi fi f activa,atunci sa vedem daca mai tineti pasul cu mine.
va pup pe toate!!!!
corina 
cleo78 spune:
buna burtici. CUm fuse weekendul? va salut repede, ca fug la examen, abia am apucat sa va rasfoiesc
In primul rand, vreau sa felicit pe YLARI pt marele eveniment de pe 26. Si iti recomand.. sa nu bagi in seama deloc ce zic ceilalti. Voi va stiti posibilitatile financiare, prioritatile TU le hotarasti, iar mofturile tu ti le faci. Nu baga in seaman pe NIMENI.
Ca am bagat io si am amanat casatoria ... ca m-am speriat am indoieli ! Degeaba... ce vreti voi e cel mai important (fie vorba intre noi, ce vrei tu e important... acum poti profita si obtine ce vrei de la tati
)
Pup lui Onyx, 2 sapt numai tu cu Vlad..va veti descurca; or sa treaca usor. Altfel..suntem si noi alaturi de tine...macar pe forum.
Felicitari lui Monik16 pentru fetita si pt ca totul e bine.
Cat despre soarele de afara....ma face sa visez la primavara. Dar AMR si acolo muuult.
Pt celelalte fete... va pup, si va invit la o cana cu lapte + cereale...dar deseara, dupa ex. De ... sa combatem constipatia!
PUPPUPUP
25+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Daria_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Daria_Ioana
AELITA, ce frumos ai povestit de sotul tau ......imi dau seama cat de mult va iubeste si pe tine si pe Sofia si baietelul din burtica.
Mi-l si imaginam cum statea cocosat de durerea de sapte si mai si voia sa ii faca lapte praf fetitei...asa tata eroin mai rar
Ce frumos din partea lui cum te menajeaza in weekend si se ocupa el de fetita pentru a te lasa sa te odihnesti.
Si sotul meu este la fel si asa intentionez sa il educ si pe Darius .
Ma bucur cand aud de cazuri cand si barbatii se implica in cresterea copiilor si isi asuma responsabilitatile intretinerii unei gospodarii alaturi de sotia lui.
Din pacate sunt multi barbati care considera ca nu e normal sa isi ajute sotia...si ca e doar de datoria femeii sa faca treburi casnice.
De asemenea ,ai dreptate cand vorbesti de nutritie ...dar eu nu ma pot abtine la sarcina asta ..am niste pofte care mai de care mai ciudate...si acum ma vad mancand ceva ce nu as fi putut niciodata manca daca nu eram gravida.
La prima sarcina nu aveam pofetele astea nebunesti...
Nu stiu cat m-am ingrasat ca nu m-am cantarit...eu am 1.70 si cand am ramas gravida aveam 62 de kg...probabil acum am cu vreo 10 in plus...oricum sunt mai plinuta dar nu as putea zice ca sunt grasa...
La prima sarcina am luat 20 de kg ,dar le-am dat jos foarte foarte repede si sper si de data asta sa fie la fel.
DOLORESS,sa stii ca nu numai la prima sarcina exista emotii ale necunoscutului ...eu de exemplu acum la a doua sarcina am emotii mai mari ca la prima ...iar faptul ca taticii nu constientizeaza pe deplin faptul ca vor deveni tatici pana nu il vad si il tin in brate pe bebelush...eu zic ca se aplica si la a doua sarcina.
Oricat ar fi taticul de iubitor si grijuliu nu are cum sa simta ce simtim noi ca mame...
iar eu din experienta mea iti pot zice ca atunci cand eram pe masa de operatie si doctorii au scos-o pe Ioana si am vazut-o pentru prima oara ...am ramas asa de incantata ...si ma gandeam"Doamne ...ce maricica e...ea e oare fetita mea cu care vorbeam si dormeam si a stat la mine in burtica?'
Nu imi venea sa cred ce bebelush frumos am si parca aveam impresia ca visam si de abia atunci am realizat si eu ca sunt mamica cu adevarat...mai ales cand am luat-o in brate...am alaptat-o ...nici nu ii vedeam bine fata...si il intrebam si eu pe sot "cu cine seamana?" si incercam sa o pun intr-o pozitie sa o vad si eu mai bine ,dar ma intorceam mai greu ca eram inca sub efectul anesteziei .
Oricum eram intr-o stare euforica...eram fericita...incercam sa o scot din scutecel sa ma uit si eu la manutele ei,la picioruse...
Vreau sa zic de fapt ca si eu ca mama tot atunci la nastere am avut adevarata traire a intalnirii cu bebelushul .
Nu am plans totusi cand s-a nascut pentru ca eram prea emotionata sa mai plang ,dar imi aduc aminte ca atunci cand am venit acasa cu ea plangeam fara sa vreau cand ma uitam la ea...asta asa in primele zile...cred ca de la lauzie.
Acum la Darius sunt atat de emotionata ,parca si mai mult ...si de data asta cred ca o sa plang de nu o sa ma mai opresc cand in sfarsit il voi tine in brate si voi vedea ca totul e bine.
Tot timpul ma gandesc la el si imi imaginez cum ar arata...eu una as vrea sa fie o mica clona a sotului meu ...
Le multumesc fetelor ... care au avut un gand bun si o incurajare pentru mine ...conteaza foarte mult sprijinul vostru care ma stimuleaza si de asemenea ii transmit lui Lorich opentru gandul frumos de a veni sa stai cu Ioana si sa ne inchizi intr-o camera sa ne odihnim.Dar azi ma simt super chiar daca am dormit doar 2 ore.
YLARI,felicitari pentru evenimentul care urmeaza si spor la pregatiri !
Important e sa traiesti momentul alaturi de viitorul sot si sa nu te stresezi prea mult de ce vor zice altii.
Ai timp oricand sa faci si o nunta mai mare daca asta iti doresti ...
Ti-am mai scris eu odata ..nu stiu daca ai citit ..ca eu am facut cununia civila separat de cununia religioasa...iar nunta am serbat-o asta vara in aceeasi zi cu botezul Ioanei si a fost foarte frumos pentru ca am avut sansa sa o avem alaturi la cununia religioasa si la nunta pe fiica noastra...si am facut poze toti 3 ...eu mireasa si ea imbracata ca o mica printesa...
FECIAN,ti-ai mai revenit cu somnul?
Miss Parker ....sper sa nu te mai deranjeze avocatul acela ...si sa ne scri mai multe ...
CamiM ....nu ai mai dat nici un semn .
CE mai faceti ?Ce mai face Sofia?ce a mai invatat ?
Acum ca sa profitam de ziua de azi caci e frumoasa si cu mult soare o sa iesim la o plimbare cu sotul si fetita prin parc...ca saracuta nu a mai vazut de mult lumina zilei...azi daca tot am energie mai multa o sa incerc sa nu o mai las pe Ioana sa doarma asa mult ca doar doar o sa reusesc sa ii fac si ei un program.
Probabil ca soarele ma stimuleaza mult ...de abia astept sa vina primavara si sa merg la plimbare in fiecare zi!!!!!!!!!!!!!!!
sa fie cald si soare si sa revina natura la viataaaa.
va pup pe toate....
inais spune:
Ziua buna tuturor!
Monik felicitari pentru fetitza sanatoasa si ai grija de tine!
Pentru cine e nelamurit inca cu corespondenta saptamani/luni de sarcina aveti mai jos un link care sper sa va lamureasca: http://www.birthingnaturally.net/pregnant/mbm/one.html
Va pup si o zi/saptamana usoara!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
Daria_Ioana spune:
am vrut sa fac un edit la mesajul trecut pentru ca aveam niste greseli si de capiata de cap am apasat pe altceva...![]()
sper sa intelegeti totusi ce am vrut sa zic ...oricum eu nu mai gandesc clar si se vede asta de la o posta...sper sa nu radeti de mine .
scuzeeee....
acum ma duc si eu sa ma culc ca nu mai tine....
bye bye bye
Andree27 spune:
AndreeaP:Mananci sarat?Nu de alta dar dr meu mi-a zis sa nu mananc pe perioada sarcinii multa sare ca retine apa in organism si poate de aia e si la tine!!!
Lorich:Cum ajung acasa iti scriu sa si explic exact ce scrie acolo,dar asta va fi in jurul orei 19 pt ca eu termin programul la ora 18 si pana ajung acasa si pap.ok?De aici nu imi pot activa pm ca ma gandeam sa iti las adresa mea de mail si iti trimiteam scanat cerculetul acela.Daca ai tu ceva idee mai buna spune-mi!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Lorich spune:
Andree27 e foarte bine asa; eu am activate mesajele personale si am si rabdarea necesara. Cred ca am vazut si a dr. mea "cerculetul" ; daca nu-i mare efort, trimite-mi-l si mie; uite, acum a postat Ina un link care zice ce ziceai si tu, ca dupa saptamana 20 incepe luna a 6-a...
. Mie imi spusese o dr. ca pana in luna a 4 se calculeaza 4 saptamani/luna apoi 5. Oricum, sa fim noi si bebicii sanatosi, asta e cel mai important.
Mersic
Lori
21+
Andree27 spune:
Lorich:nu stiu ce sa zic despre situl ala pt ca am vazut acolo ca luna a 5-a e de la sapt 17-20,dar luna nu are 4sapt?Eu una m-am obisnuit cu cerculetul acela si e super bine.Cum ajung acasa imi activez pm si iti trimit adresa mea si mi-o trimiti si tu pe a ta si iti scanez dupa UM a ta si macar sa o ai asa scanata pt tine ,e ok?
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis

...imi dau seama cat de mult va iubeste si pe tine si pe Sofia si baietelul din burtica.