Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lcazagiu:Da cu el voi naste,dar eu am facut tt prin noiembrie si de asta sunt putin speriata pt ca atunci eu asa tin minte ca a zis ca e totul ok,dar acuma cum tot citesc tot felul de chestii pe net parca imi e putin frica si de asta intrebam.Tu nu o sa mergi sa iti dea foia cu rezultatul?Si poate atunci imi spui ce scrie si ma uit si eu peste al meu!!Merci si pupiki

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by fecian

Nicole da-ne si noua DN(data nasterii), UM(data ultimei menstruatii) si DPN(data probabila a nasterii)ca sa te trecem pe listutza

Felicia 22+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

DN 19.09.1980
UM 05.09.2007
DPN 20.06.2008

Abia astept sa ma treci si pe mine pe lista. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Am inteles acum, insa eu zic sa stai linistita nu are rost sa te agiti fara un motiv clar, eu pe 13.02 ma duc si apoi am sa ma uit pe foaie, sper sa mi-o dea ii zic ca e pt dosarul bebeului, sau poate sa-mi faca o copie ceva, pana atunci ar fi bine sa incerci sa nu te mai gandesti.
uite de exemplu eu cand mi-am facut primul set de analize, mi-a iesit o analiza super iesita din limite, era citomegalovirus sau asa ceva nu mai imi amintesc si era super mare, iti dai seama ca aveam inima super mica, dar cand l-am intrebat a zis ca este in regula, chiar l-am rugat sa se uite inca o data si a zis sa stau linistita ca nu e nici o problema, asa ca nu are rost sa te agiti inutil.

Te pup!
Lori17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

AELITA, ce frumos ai povestit de sotul tau ......imi dau seama cat de mult va iubeste si pe tine si pe Sofia si baietelul din burtica.
Mi-l si imaginam cum statea cocosat de durerea de spate si mai si voia sa ii faca lapte praf fetitei...asa tata eroin mai rar
Ce frumos din partea lui cum te menajeaza in weekend si se ocupa el de fetita pentru a te lasa sa te odihnesti.
Si sotul meu este la fel si asa intentionez sa il educ si pe Darius .
Ma bucur cand aud de cazuri cand si barbatii se implica in cresterea copiilor si isi asuma responsabilitatile intretinerii unei gospodarii alaturi de sotia lui.
Din pacate sunt multi barbati care considera ca nu e normal sa isi ajute sotia...si ca e doar de datoria femeii sa faca treburi casnice.
De asemenea ,ai dreptate cand vorbesti de nutritie ...dar eu nu ma pot abtine la sarcina asta ..am niste pofte care mai de care mai ciudate...si acum ma vad mancand ceva ce nu as fi putut niciodata manca daca nu eram gravida.
La prima sarcina nu aveam pofetele astea nebunesti...
Nu stiu cat m-am ingrasat ca nu m-am cantarit...eu am 1.70 si cand am ramas gravida aveam 62 de kg...probabil acum am cu vreo 10 in plus...oricum sunt mai plinuta dar nu as putea zice ca sunt grasa...
La prima sarcina am luat 20 de kg ,dar le-am dat jos foarte foarte repede si sper si de data asta sa fie la fel.

DOLORESS,sa stii ca nu numai la prima sarcina exista emotii ale necunoscutului ...eu de exemplu acum la a doua sarcina am emotii mai mari ca la prima ...iar faptul ca taticii nu constientizeaza pe deplin faptul ca vor deveni tatici pana nu il vad si il tin in brate pe bebelush...eu zic ca se aplica si la a doua sarcina.
Oricat ar fi taticul de iubitor si grijuliu nu are cum sa simta ce simtim noi ca mame...
iar eu din experienta mea iti pot zice ca atunci cand eram pe masa de operatie si doctorii au scos-o pe Ioana si am vazut-o pentru prima oara ...am ramas asa de incantata ...si ma gandeam"Doamne ...ce maricica e...ea e oare fetita mea cu care dormeam si vorbeam si a stat la mine in burtica?'
Nu imi venea sa cred ce bebelush frumos am si parca aveam impresia ca visam si de abia atunci am realizat si eu ca sunt mamica cu adevarat...mai ales cand am luat-o in brate...am alaptat-o ...nici nu ii vedeam bine fata...si il intrebam si eu pe sot "cu cine seamana?" si incercam sa o pun intr-o pozitie sa o vad si eu mai bine ,dar ma intorceam mai greu ca eram inca sub efectul anesteziei .
Oricum eram intr-o stare euforica...eram fericita...incercam sa o scot din scutecel sa ma uit si eu la manutele ei,la picioruse...

Vreau sa zic de fapt ca si eu ca mama tot atunci la nastere am avut adevarata traire a intalnirii cu bebelushul .

Nu am plans totusi cand s-a nascut pentru ca eram prea emotionata sa mai plang ,dar imi aduc aminte ca atunci cand am venit acasa cu ea plangeam fara sa vreau cand ma uitam la ea...asta asa in primele zile...cred ca de la lauzie.

Acum la Darius sunt atat de emotionata ,parca si mai mult ...si de data asta cred ca o sa plang de nu o sa ma mai opresc cand in sfarsit il voi tine in brate si totul va fi bine.
Tot timpul ma gandesc la el si imi imaginez cum ar arata...eu una as vrea sa fie o mica clona a sotului meu ...

Le multumesc fetelor ... care au avut un gand bun si o incurajare pentru mine ...conteaza foarte mult sprijinul vostru care ma stimuleaza si de asemenea ii transmit lui Lorich o pentru gandul frumos de a veni sa stai cu Ioana si sa ne inchizi intr-o camera sa ne odihnim.Dar azi ma simt super chiar daca am dormit doar 2 ore.

YLARI,felicitari pentru evenimentul care urmeaza si spor la pregatiri !
Important e sa traiesti momentul alaturi de viitorul sot si sa nu te stresezi prea mult de ce vor zice altii.
Ai timp oricand sa faci si o nunta mai mare daca asta iti doresti ...
Ti-am mai scris eu odata ..nu stiu daca ai citit ..ca eu am facut cununia civila separat de cununia religioasa...iar nunta am serbat-o asta vara in aceeasi zi cu botezul Ioanei si a fost foarte frumos pentru ca am avut sansa sa o avem alaturi la cununia religioasa si la nunta pe fiica noastra...si am facut poze toti 3 ...eu mireasa si ea imbracata ca o mica printesa...

FECIAN,ti-ai mai revenit cu somnul?
Miss Parker ....sper sa nu te mai deranjeze avocatul acela ...si sa ne scri mai multe ...
CamiM ....nu ai mai dat nici un semn .
CE mai faceti ?Ce mai face Sofia?ce a mai invatat ?

Acum ca sa profitam de ziua de azi caci e frumoasa si cu mult soare o sa iesim la o plimbare cu sotul si fetita prin parc...ca saracuta nu a mai vazut de mult lumina zilei...azi daca tot am energie mai multa o sa incerc sa nu o mai las pe Ioana sa doarma asa mult ca doar doar o sa reusesc sa ii fac si ei un program.
Probabil ca soarele ma stimuleaza mult ...de abia astept sa vina primavara si sa merg la plimbare in fiecare zi!!!!!!!!!!!!!!!
sa fie cald si soare si sa revina natura la viataaaa.

va pup pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Multumesc pt. incurajari!!!
Gata, am venit de la eco.
E ok, masuratori normale. Si e fetita (asta stiam de saptamana trecuta). Sa ma treaca si pe mine cineva in lista ca eu nu stiu cum.
Imi cam fac griji ca am niste extrasistole, trebuie sa merg la cardiolog, dar ea e bine .

A! Si mi-a zis ca m-am ingrasat cam mult am pus deja 10 kg . Trebuie sa fiu mai atenta cu asta .

E o vreme super afara si ma ia un dor de duca...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daria, ma bucur pentru starea de spirit si eu sunt la fel cu soarele; sau cu absenta lui, sunt deprimata fara motiv daca nu e soare, iar o zi cu soare parca imi da energie si putere. Tare mi-a placut cum ai descris momentul "intalnirii" cu Ioana. Eu ma gandesc mereu cum o sa fie si tot ce-mi vine in minte e ca o sa fiu tare emotionata. Printul sau printesa noastra e un miracol cu adevarat, a venit intr-un moment in care mami plangea dupa o tragedie (legata tot de bebitzi); chiar dr. zicea ca tre s afie o minune, la momentul la care si-a facut aparitia "punctuletul". Asa ca si intalnirile cu suturile pe care le da acum sunt atat de emotionante.... si numar zilele si saptamanile pana la marea intalnire. Imi zicea cineva ca deja il iubesc. Daaaaaaaa!!!!!!!

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari Monik16 pentru fetita si pt ca totul e bine.

Apropo de kilograme, si la mine s-a strambat doctorita ca am luat cam mult (adica 7 kg in 5 luni).Cum sa fie prea mult? Eu nu-i mai inteleg pe doctorii astia. Oricum de sapt trecuta vad ca stagnez pt ca am inceput sa ma abtin de la ciocolata, dar am trecut pe inghetata , iar la amiaza incerc sa mananc mai putin.

Fetelor, de cand se intra in luna a-6a? Din sapt 22 sau 23?

Lilly 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Lori,la CMU zici? pai mie nu mi-au spus nimic...nici ca-i bine,nici ca-i rau..
Fetelor,eu am 7-8 acum..si am 4 luni.mananc la fel ca inainte,dar cred ca si apa se depune..si deja incep sa ma umflu ca o gogosica
E o zi SUPERBA afara...vreau sa ma plimb...nu sa muncesc

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Felicitari Monik!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur pt tine!!!Ce nume o sa-i pui sau inca nu v-ati hotarat!!
Lilly79:Eu stiu ca in sapt 20 ai terminat cu luna a 5-a.Si normal din 21 intri in a6-a dar nu sunt 100%convinsa,dar daca vrei am acasa din ala cum au si ginecologii si daca vrei ma uit si iti spun ca acuma sunt la servici si dupa cum se vede am un chef mare de munca.hihihi...

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andree27 te rog si eu daca ai timp sa ne spui cu lunile astea. Eu sunt in saptamana 21 si credeam ca sunt in luna a 5-a. Adevarul e ca am un grafic care-mi zice doar intrarea in fiecare trimestru, asa ca datele de la tine mi-ar fi tare utile. Mersi!

Lori 21+

Mergi la inceput