Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Daria,cand citesc uneori ce povestesti tu..... Eu pe Mariuca am crescut-o singura pana la varsta de 1 an si 9 luni;si asta ptr.ca sotul meu lucra in Pitesti...Un we plecam eu la el,un WE venea el la mine...De la 10 luni am avut si bona,ptr ca m-am intors la servici.Dar seara cand veneam acasa....nu puteam sa fac nimic pana nu adormea zgatia.Numai ca din cate retin fata ta are un program de somn tare...ciudat.Oricum,putere multa in continuare
Onyxg,sa treaca repede cele 2 saptamani
Pupici si o seara super

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Multumesc pt. felicitari! Sunt tare incantata si hotarata ca de acum sa gandesc pozitiv ca in ultimele 2 saptamani m-am stresat tare mult.
Si de kg nu-mi fac griji ca le dau eu jos... o sa incerc sa abtin de la dulciuri totusi.

Va pup!

21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Felicitari Monik!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur pt tine!!!Ce nume o sa-i pui sau inca nu v-ati hotarat!!
Lilly79:Eu stiu ca in sapt 20 ai terminat cu luna a 5-a.Si normal din 21 intri in a6-a dar nu sunt 100%convinsa,dar daca vrei am acasa din ala cum au si ginecologii si daca vrei ma uit si iti spun ca acuma sunt la servici si dupa cum se vede am un chef mare de munca.hihihi...

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Multumesc!

Ca nume am doua variante Catalina sau Sara + Maria ca nume de sfant (stabilit deja) ma mai gandesc...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule cum te simti ca azi nu ai intrat deloc si mie una imi lipsesti!!!!!!!!!Sper ca esti bine si te asteptam sa intri!! pupiki tie si la pispirelul tau

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Monik, felicitari pt fetitza! SAra MAria e un nume superb, exact asa ma gandisem sa-l cheme pe bebe al meu daca ar fi fost fetitza.

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, v-am citit, dar n-am sa reusesc sa raspund tuturor.
In primul rind Gabitzam, felicitari pe amnio, sa dea DUmnezeu sa fie bine in continuare.
Andreeap, e bine ca te-ai programat la Albu, dar si ca ai repetat TT. SUnt convinsa ca e vorba totusi doar de decalajul dintre eco si analiza...
Fetele care vorbeati de saptamini, la 23 de sapt incepe luna a 6-a.si se termina la 27 implinite. Sarcina are 40 de saptamini, si impartind la 4 intr-o luna, ies 10, deci trebuie sa includem si zilele care ramin din fiecare luna (care are 30-31, nu 28...anul asta nici macar februarie nua re 28)
Ylari, felicitari, esti in linie dreapta, asteptam poze cu mare interes

Eu sunt racita, mi-am luat medical o saptamina, s ama pun pe picioare. David se recupereaza si el, dar e deja mai bine. Eu in schimb am facut febra ieri in 2 reprize, si am luat 2 paracetamol.
In rest ceaiuri calde cu miere si multe portocale si salata verde cu multa lamiie.
Ma simt deja mai bine, ce ma bucur mai tare, ca n-am mai facut febra....Oof si eu care ma laudam c-o patesc odata la nu stiu citi ani..iata ca organismul meu e slabit totusi de la sarcina si m-a luat si pe mine. Dar vad ca nu e de durata din fericirew.

Miine am sa-l duc pe david la cresa totusi si eu am sa merg sa ma epilez, miercuri cred ca merg la un control la dr Corina Grigoriu de la Municipal...e careva la ea? Daca-mi convine ramin sa nasc cu ea, ca mi-e mai convenabil Municipalul ca locatie...
Oof, hai ca va las, voi scrieti ca sa am cu ce ma delecta diseara..

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor voi v-ati gandit la ce medic il inscrieti pe bebe? Eu habar n-am care e procedura. Am inteles de la cineva ca trebuie inscris la un medic de familie care sa fie in acelasi timp si pediatru. Eu stau aproape de Policlinica Vitan. Aveti idee de vreun medic pe-acolo care sa fie si dragut si competent si disponibil cat de cat si nici sa nu stai 4 ore la el la coada? Stiu ca vreau multe......dar intreb si eu.

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, aici sunt, n-am pierdut nici un mesaj
Andrei e cu bona, eu frec televizorul, mai citesc, mai un pic de net.

Alysh, mie mi-a recomandat doctorita cu care am nascut si o pediatra. Din fericire e chiar aproape de mine, in Aviatiei, ca eu stau in baneasa. Am sunat-o si a venit la Andrei de a doua zi de cand am venit acasa, la luat si in evidenta. Din fericire e si medic de familie si pediatru. Pe pitik tot acolo o sa-l duc la ea. Asistenta ei mi-a aratat cum sa-i fac toaleta lui Andrei ca eram in plop cu asta. Mai tarziu m-a invatat si cu mancarica, cu diversificarea.

I-am trecut si fetita Monicai pe lista, bravo mamica de fetita

Daria, la un moment dat intrebai de ID-ul de messenger. Eu sunt gabitza67 pe yahoo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Buna fetele, v-am citit, dar n-am sa reusesc sa raspund tuturor.
In primul rind Gabitzam, felicitari pe amnio, sa dea DUmnezeu sa fie bine in continuare.
Andreeap, e bine ca te-ai programat la Albu, dar si ca ai repetat TT. SUnt convinsa ca e vorba totusi doar de decalajul dintre eco si analiza...
Fetele care vorbeati de saptamini, la 23 de sapt incepe luna a 6-a.si se termina la 27 implinite. Sarcina are 40 de saptamini, si impartind la 4 intr-o luna, ies 10, deci trebuie sa includem si zilele care ramin din fiecare luna (care are 30-31, nu 28...anul asta nici macar februarie nua re 28)
Ylari, felicitari, esti in linie dreapta, asteptam poze cu mare interes

Eu sunt racita, mi-am luat medical o saptamina, s ama pun pe picioare. David se recupereaza si el, dar e deja mai bine. Eu in schimb am facut febra ieri in 2 reprize, si am luat 2 paracetamol.
In rest ceaiuri calde cu miere si multe portocale si salata verde cu multa lamiie.
Ma simt deja mai bine, ce ma bucur mai tare, ca n-am mai facut febra....Oof si eu care ma laudam c-o patesc odata la nu stiu citi ani..iata ca organismul meu e slabit totusi de la sarcina si m-a luat si pe mine. Dar vad ca nu e de durata din fericirew.

Miine am sa-l duc pe david la cresa totusi si eu am sa merg sa ma epilez, miercuri cred ca merg la un control la dr Corina Grigoriu de la Municipal...e careva la ea? Daca-mi convine ramin sa nasc cu ea, ca mi-e mai convenabil Municipalul ca locatie...
Oof, hai ca va las, voi scrieti ca sa am cu ce ma delecta diseara..

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Si eu am vrut initial sa merg la Grigoriu. Am citit multe chestii despre ea si bune si mai putin bune. Am inteles ca e ok. Cineva se plangea ca i-a vorbit urat... o fi avut si ea o zi proasta, nu stiu. Cei de la CMU mi-au recomandat-o ca fiind un medic bun de care pacientele lor au fost multumite (eu aveam programari la 3 medici pt. ca nu ma hotarasem la cine sa merg ).

21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, aici sunt, n-am pierdut nici un mesaj
Andrei e cu bona, eu frec televizorul, mai citesc, mai un pic de net.

Alysh, mie mi-a recomandat doctorita cu care am nascut si o pediatra. Din fericire e chiar aproape de mine, in Aviatiei, ca eu stau in baneasa. Am sunat-o si a venit la Andrei de a doua zi de cand am venit acasa, la luat si in evidenta. Din fericire e si medic de familie si pediatru. Pe pitik tot acolo o sa-l duc la ea. Asistenta ei mi-a aratat cum sa-i fac toaleta lui Andrei ca eram in plop cu asta. Mai tarziu m-a invatat si cu mancarica, cu diversificarea.

I-am trecut si fetita Monicai pe lista, bravo mamica de fetita

Daria, la un moment dat intrebai de ID-ul de messenger. Eu sunt gabitza67 pe yahoo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitza multumesc ca m-ai trecut in lista, arata bine asa roz .
M-am bucurat ca ai trecut cu bine peste amino si iti tin pumnii pt. rezultat.

21+

Mergi la inceput