Mamici de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
leeloo2004 spune:
Buna fetelor si o saptamina buna sa avem!
Sincer nu ma pot tine de voi - aveti un ritm la scris ceva de speriat, asa ca habar nu am ce s-a scris pe ultimele 5 pagini...dar sper ca toata lumea e bine!
Va pupic pe toate si ne mai auzim ca trebuie sa intru intr-o sedinta...
Gabriela
22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andreap spune:
Buna dimineata!
Ca in fiecare zi de luni incep cu "nu reusesc sa citesc..''bla..bla..Sper ca sunteit bine toate....Am resuit doar sa citesc ca Gabitzam a facut amniocenteza.Ai grija de tine in continuare
..tin pumnii sa iasa un rezultat fffff bun.
Leeloo,multumesc de sustinere
.maine dimineata merg la genetician,la Medlife,joi am programare la Dr.Albu la eco la 16.00 si vineri recoltez iar TT..am vb de principiu la Medlife ptr.amniocenteza cu dr.Predoiu..sper sa nu fie cazul...
Am o prietena care nu are decat cei trei markeri pe analiza(estirolul,ahp-ul,chg-ul..)care,ca si la mine,sunt in limite normale.ca si tine Leeloo,sper ca am fost 'pacalita' de diferenta de 2 sapt.intre eco si recoltare..asta e!Decat sa stau pe ghimpi pana-n Iunie,mai dau cateva milioane si repet testul asta idiot.
Am niste zile cumplite pana pe 25...declarati..declaratii..sper sa pot intra macar sa va salut
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
madaluta spune:
va salut si eu pe anul acesta si va urez sa fie unul din cei mai fericiti din viata voastra.Noi am fost plecati din taravreo 2 sapt si nu prea am mai reusit sa va citesc si sa va scriu....
In principiu suntem bine, maine mergem la echo si sper sa fie totul in regula..Voi incerca sa tin pasul cu voi, dar tare imi este greu .Mai scriu si la fulguleti si la constantence..si cand sa ajung sa citesc si aici mereu intervine ceva( de obicei darius)..care nu ne mai lasa timp si de altceva.Acum e si sotul in concediu si imi e mai usor, dar nu stiu ce ma voi face de sapt viitoare.
Burta a inceput sa creasca vazand cu ochii si nici vorba sa-l mai pot lua in brate ...vedem noi cum ne vom descurca...
va pup si sper sa pot tine pasul cu voi macar de-acum incolo
Madalina
23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
Andree27 spune:
Buna fetelor,
Cum sunteti ?Eu am inceput saptamana cam somnorila si nu prea am nici un chef nici de lucru,dar nu am ce face.Dar atata mai am pana la ora 18.:((
va las sa-mi termin ce am de facut ca sa intru mai tarziu.pupiki multi
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Lorich spune:
Andree27 si eu am inceput la fel, moarta de sooomn, dar asa e in fiecare luni. Noroc ca nu sunt singura, nu?
Lori
21+
monik16 spune:
Buna, fetelor!
Peste un sfert de ora merg la eco...am mari emotii...sa-mi tineti pumnii!!!!
19+
lcazangiu spune:
Multa bafta Monik la eco, asteptam vesti bune.
Pe mine tocmai acum m-au sunat de la CMU sa-mi spuna ca a iesit bine TT asa ca mai m-am linistit, abia pe 13.01 am sa-l vad din nou pe Davidutzu, pana atunci sper sa treaca mai repede timpul cu voi.
Am si eu o lene si un somn, am mancat un kiwi si parca ma simt mai vioaie, dar cred ca e de la vestea primita, m-a scos din amorteala.
Pupici!
Lori
17+
Lorich spune:
Monik, bafta multa si sa te intorci cu vesti bune! Iti tinem pumnii la maxim !!!
Lori
21+
Andree27 spune:
Bafta multa Monik la eco si sa vii cu vesti!!!!!Lcazangiu felicitari si te rog sa ma lamuresti si pe mine cu ceva.TT a iesit negativ asa?Ca si eu l-am facut si atatea tot am citit ce deja nu mai stiu care e bun si care e rau si am uitat ce a zis dr.Te rog mult sa ma lamuresti!!Merci anticipat!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
lcazangiu spune:
Andree27 te-as ajuta cu cea mai mare placere, insa tot ce pot sa-ti spun este ca m-a sunat asistenta si mi-a comunica ca testul e iesit bine, probabil ca valorile se incadreza insa nu as stii sa-ti dau mai multe detalii.
Cel mai bine este sa-ti spuna un doctor ce si cum, mai ales ca este si in interesul lui ca sa "citeasca" bine rezultatele, caci cu el vei naste, nu?
Lori
17+