Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorich spor la chestiile administrative, acusi ma apuc si eu, tot asa mancare pentru cateva zile ca in timpul saptamanii sunt terminata cand ajung, 8 ore servici si 2 ore pe drumuri. Bine macar ca de ordine si curatenie se apuca jumatatea mea mai insensibila (asta a propos de ce va ziceam in mesajul anterior)

Andree27 si eu plang mai mult acuma decat inainte, m-a apucat intr-o seara un acces de nu ma mai puteam opri! Si atunci l-am simtit bine pe bebe, cum se agita acolo saracul si el! Apoi parca si de stranutat stranut mai des si asa ca se zguduie peretii, nu stiu parca toate reactiile sunt exagerate ! Am ajuns ca si Caragiale sa simt enorm si sa vad monstruos... Nu stiu ce sa zic, de-ale sarcinii....

Doloress 18+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, multumesc de incurajari: mii de pupici la toate!!!
Nicole, homeopatele sunt grozave intr-adevar... Si pe mine ma lovise o raceala cand aveam vreo 10 saptamani, intrasem intr-o panica de nedescris, insa nu am facut febra deloc. Si cu homeopate mi-a trecut in 2 zile (numai ca am luat oscilococcinum). Imi aduc aminte ca in urma cu cativa ani (nu multi, vreo 2-3) m-a luat o gripa nene, simteam ca mi se topeste creierul in cap de la febra... incepusem sa plang sa imi faca ceva sa imi treaca febra... si mi-a pus tata sosete imbibate in otzet si in maxim o ora-o ora jumate nu mai aveam nimic... Daca iti e de folos... n-are ce sa iti faca rau, zic eu, merita sa incerci.
Fetelor, pe zi ce trece urasc motanul si mai tare... A vomat in camera nou renovata a lu' bebeluna. Pe parchet, pe traversa... imi vine sa il fac avion.................... Il urasc din inima...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!
Am intrat si noi sa va salutam sa va dorim un an nou plin de sanatate si bucurii.
Suntem bine, burtica creste am facut vineri testul de diabet care sper sa iasa bine si cam atat cu testele, nu cred ca mai sunt decat unul pe la 35 de sapt usor.
Pe 2 feb mergem si noi la ecografie in 3D, o platim dar abia astept sa-mi vad piersicutza. Are si nume oficial de ieri ALICIA MARIA.
Nu stiu daca punetzi pe lista numele daca da, cine are timp poate ne trece si pe noi. Multumim.
Multa bafta tuturor celor care urmeaza sa primesca rezultate la analize.
Va citim zilnic dar nu putem scrie, Nicole imi ocupa f mult timp.

Numai bine

Diana 25+ Alicia Maria si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo fetelor,acum am intrat numai pe fuga,dar maine dimineata de la servici va citesc mai bine,nu printre randuri,ca acuma ma grabesc!
Da LILLY voi naste la Alin Butnaru la clinica ,inca nici eu nu stiu tarifele dar daca aflu ceva daca vrei te anunt si pe tine.daca vrei ne dam adresele de mail sa pove pe mess sau nr de tel in PM(numai sa-mi spui cum il activez).Si mie mi-ar face placere sa nastem deodata,ca macar as fi si eu cu cineva pe acolo si nu singura ca am o groaza de numa!
Va mai scriu si maine!!!
Noate buna la toate!!!

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna seara fetelor !

Am ajuns si noi acasa, am avut un ghinion de numa ieri... in fine, a trecut si cand mi se intampla lucruri urate prefer sa zic "asta e, trebuia sa se intample" si sa trec cat mai repede peste si sa uit, sa nu le iau in seama, nu sa ma enervez si sa ma stresez, il las pe tati sa faca astea... Ei, multumesc tuturor fetelor pentru pupici mie si la fratiorul meu, chiar ieri am fost la el, si ma intreba una din fete (nu mai stiu care ca am citit pe fuga si am uitate Indurare ! Indurare ! dar era oare Aelita ?? cred ca da...) cum se descurca mama mea cu el, ei bine, nici nu tiai putea imagina cat e de greu. Cum zicea alta fata (Miss Parker ?) pur si simplu aici nu sa sacrificat viata a 3 persoane, ci a 5 persoane, atat ca pe vremea ei, cand a nascut ea nu avea de unde sa stie cum e micutul, ca nu va fi bine, nu existau nici macar ecografe pe vremea aia... si ea na avut de ales, putea sa aleaga sal dea , dar deja avea 4 luni cand sa intamplat nenorocirea. Eu te inteleg, fiecare are dreptul la a alege, si tu daca stii ca nu ai putea sa cresti asa un copil, voi stiti cat puteti duce, fiecare stie, asta e drept ca intradevar toata lumea sufera , si tu ca mama, si sotul tau si implicit si poate cel mai mult copilul... ca sa nu zic ca daca nu e singurul copil, si ceilalti pe langa el... nu se poate oricum altfel... nimeni nu cred ca te condamna... asa am zis si eu, trebuie sa analizezi ce optiuni ai, sa te gandesti la toate implicatiile actiunilor tale si abea apoi sa iei o hotarare... Aelita, mama mea nici nu vreau sa iti spun cat de greu ii e cu el, in primul rand cand vede cat se chinuie el, iti dai seama ca il doare ceva, nu poate sa spuna, doar plange, cat de groaznic trebuie sa fie sa planga copilul si sa nu stii ce are, de ce plange ????? ca la el e clar ca nu mai plange ca beblusii, oar asa sa planga... ca asta e meseria lor, el cand plange, e clar are ceva... si de obicei se intampla noaptea.. apoi sa nu zic ca el are probleme cu respiratul (un plaman ii e uscat, inimioara e pe partea dreapta si dc pui mana pe pieptul lui o simti cum parca bate exact sub piele), cand bate putin vantul se sufoca, cand sufli pe el se sufoca, cand e cald se sufoca... fizic, e distrus, el are doar pielea si osul, la propriu, picioruselel lui sunt la fel de subtiri la pulpe ca incheieturile mele de la maini... tine piciorusele sub el, sub fund...mainile le tine la piept, si iti dai seama ca muschii lui sunt atrofiati, cum tine mainile nu i le poti indrepta, e un chin la schimbarea hainelor... face lipsa mica nu ca un bebelus, ca un om mare, mult si miroase oricum, toate in casa au un miros (noi nu mai il simtim, dar un om venit dinafara familiei probabil simte) si cel mai greu si foarte greu e la baie... un cosmar pentru amandoi, el si mama mea... plus, are si el o varsta si e barbat, ma rog, baiat, si mai ar avea si el unele nevoi.... i creste parul peste tot, trebuie tuns... ca altfel miroase transpiratia si toate... si cel mai tragic e cred pentru mama mea, dar ea pur si simplu nu se lasa, tot timpul glumim, ne jucam cu el, nul privim cu mila, face parte din familie, e al nostru si nu stiu ce vom face cand nu va mai fi, nu va puteti imagina ce drag ne este, cat il iubim de mult, i place cel mai mult cand e toata familia impreuna (eu cu cristi, fratele meu mai mic, fetita lui, si parintii mei, e in al noualea cer... e foarte trist cand plecam...) Intelege multe, nu prea il poti pacali... in fine, sunteti aci si fete care nu va plac povstile astea, asa ca mai bine incetez , nu vreau sa intristez pe nimeni, nea fost greu, la mama mea ii e greu, dar sa stiti ca nu se vede... suntem fericiti si asa si e bine si asa, nu ne plangem si nu vrem sa ne scapam de el, mama mea se supara tare pe oricine zice ca mai bine il ia Dumnezeu la El, nu stiu ce ne facem fara el, nu vom mai fi noi, niciunul la fel... am fi foarte afectati, vom fi adica.
Ylari, am ras cu o pofta denuma de mata ta prostovana ce a facut, eu nu prea suport pisicile si ma amzxat faza, imi dau seama ce nervoasa esti tu...
Haideti ca va las, parca ati mai zis voi ceva peaici dar ma doare fundu si deabea am ajuns acasa, si vreau oar mea de madareala, ca maine ne trezim dimineata ca mergem cu tati la Satu Mare si ne trezim la 6 dimineata. Azi am fost foarte activi si nu am lasato pe mami sa doarma din nou... asa ne place noua duminica, cand e somnul mai dulce cu tati langa noi pana ne trezim... am facut gimnastica si tumbe si detoate azi...
pupici, seara buna sa aveti...maine poate nu intru si ma gandesc cu groaza cat o sa am de recuperat...

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Buna fetelor,
sa stiti ca v-am citit ,dar din pacate si azi sunt prea ametita la cap ca sa mai scriu ceva coerent.
Fii-mea ma desfinteaza incet dar sigur...
Ieri s-a culcat de la 12 noaptea pana la 2 noaptea si cu toate ca am incercat sa o adormim nu s-a putut caci plangea si saracuta era si ragusita si imi era tare mila de ea.
Apoi nu a mai adormit deloc toata noaptea ...si de abia la ora 9 dimineata a luat-o somnul...dar nu a dormit multi si la 10 jumate s-a trezit iar si plangea....noi nu am vrut sa mergem la ea in camera si am lasat-o sa planga ca poate adoarme la loc...dar pana la urma ne-am dus si ea statea in patut in picioare si plangea .
avea ochishorii rosii,ii cursese nascul si imi era tare mila de ea ....am luat-o cu noi in pat ...dar nu a stat mult si s-a sculat in fund...apoi in picioare...radea ...vorbea pe limba ei ...a inceput sa ma calareasca pe burtica...eu eram terminata de nesomn ...sotul la fel...dar ea era din ce in ce mai vioaie...si binedispusa.

Nu mai adormea si se facuse ora 14 si eu simteam ca nu mai pot de durere de mijloc ..ma luase o caldura si parca simteam ca mai un pic si imi vine ciclu ..imi venea sa vomit...si bebe din burtica era si el treaz .
sotul era parca mai terminat ca mine si zicea mai in gluma ...mai in serios ca norocul lui e ca mai pleaca in america si mai apuca si el sa se odihneasca si ca o sa plece pana la urma cu o hepatita de aici...

Am sunat-o intr-un final pe maica-mea ,care din fericire venea azi in oras si am rugat-o sa vina sa o ia si sa stea un pic si venim noi seara sa o luam de la ea ...

Pana la urma a luat-o pe aia mica pe la 15 si am reusit si noi sa adormim iepureste pentru ca era galagie ca tocmai atunci incepuse vecinul cu discoteca ...si mama ne tot suna pe mobil din ora in ora sa ne intrebe ce sa ii dea sa manance lu aia mica ...la cat timp sa o schimbe..ne intreba de ce e ragusita...ca de nu ii dam antibiotice....ca de ce o lasam sa stea pe jos ca de aia a ragusit...eu ma tot duceam la wc sa fac pipi si muream de sete ...ma durea capul ...ma usturau ochii...nu imi gaseam pozitia in pat de burtica ca lu Darius nu ii conveneau poztiile mele si imi dadea suturi in fine...ideea e ca nu dormeam deloc continuu...si pana la urma ne-am trezit pe la 20 ca ne-a sunat sa
venim ca "ce dormim asa mult...ca e noapte afara si nu suntem normali ."
Ne-am dus sa o luam pe la 21 de la mama dar Ioana tocmai adormise si am lasat-o sa doarma ca era lesinata saracuta si am iesit apoi sa luam un pic de aer prin oras caci nu ma simteam deloc bine si nu aveam energie mai deloc.
Ioana s-a trezit acum pe la 12 noaptea si inca suntem la mama acasa ...adica chiar nu stiu ce program o sa ne mai astepte maine...surprizaa...vom vedea ,dar e bine ca am mai dormit si noi cat de cat .
Eu marti am programare la eco pe la 12 si la ginecolog la ora 18 si as vrea tare mult sa vina si sotul cu mine...dar sa vedem cum o sa reusim ...cred ca pana la urma o sa o las pe Ioana la o matusa de-a mea...
V-am zapacit iar...dar ideea e ca eu nu mai gandesc logic si clar de cand ioana nu mai are nici un program si doarme alandala ...nu stiu de unde are energia asta sa stea asa mult treaza....vorba la sot...sa incepem si noi sa bem lapte praf de -al ei....

Oricum sa nu credeti ca nu o iubesc de mor....adevarul e ca mi-as da si viata pentru ea fara sa clipesc si nu as putea sa stau nici o zi fara micuta mea...dar acum ma gandesc si la celalalt bebelush ...si sunt ingrijorata sa nu il afecteze programul asta haotic...
Acum ma duc sa o pupacesc si sa ne jucam....sa ne alintam...sa dansam..ii place sa ,ma ia in brate si sa ma muste de umeri ...eee ne iubim mult noi doua...

Va pup si sper sa imi revin si eu din ameteala asta si sa comunicam mai bine...

Va doresc la toate o saptamana cat mai buna alaturi de bebelushii din burtica ...si de puiutii vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

am gasit si eu un site interesant despre mamici si gravidute...
daca aveti timp ...e ceva mai diferit decat multe altele .
http://www.yummymummysite.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor......s-avem o saptamana plina de vesti minunate!

Daria, esti o mamica eroina, eu nu-mi pot imagina cum rezisti pentru ca eu daca dorm mai putin de 6 ore intr-o noapte, de obicei a doua zi nu sunt in stare sa merg la servici asa obosita, ametita si chiauna sunt. Imi dau seama ca atunci cand va veni bebe, vrand nevrand vor fi nopti grele, insa ma rog si eu sa fie un bebe cat de cat cumintel. Sfatul meu e sa gasesti neaparat o solutie, fie s-o lasi la mama ta mai multe ore / zi fie sa fasesti o bona part-time si tu sa te odihnesti in timpul asta, mai ales ca esti gravidutza si bebele celalalt are nevoie ca tu sa fii odihnita si linistita.

Doloress, la mine tati e f atent si grijuliu, mai ales ca si el l-a dorit mult pe bebe si l-am asteptat sa apara aproape un an. DAr bineintels, ca orice barbat sunt lucruri pe care nu le poate intelege: de ex aseara am fost la Ikea sa-i luam patutz lui bebge, nu l-am gasit pe cel pe care ni-l doream. In schimb eu am gasit niste asternuturi pt patutz absolut superbe, de vis si i le-am luat. Si el m-a cicalit cum sa-i iau asternuturi inainte de patutz. Pt ca imi placeau la nebunie si pur si simplu nu puteam sa plec de-acolo fara sa le iau.............of, of!

Getutza, imi place mult cum gandesti! Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere familiei tale!

Fecian

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fetelor!
Am citit pana acum tot ce s-a scris, Daria imi vine sa vin la voi sa va inchid intr-o camera sa va pun sa dormiti pana recuperati tot. Si sa pap eu toata dulceata de Ioana intre timp.

Ylari, vad ca fetele ti-au zis absolut tot ce as fi vrut sa-ti zic si eu cand ti-am citit mesajul, adica nu te uita in stanga si-n dreapta, voi sa faceti cum va e voua pe plac, indiferent de "pareri". Si la urma o sa vezi ce super o sa fie!

Doloress, noi (eu si "sosu') in ultimul timp am impartit toate treburile, de la durerile de spate nu mai pot sa fac prea multe, ieri am ramas cu gatitul, dar tot m-a rupt..ca am stat muuuulte ore in bucatarie. Oricum si restul de trebi tre sa supervizez ca altfel... nu mai povestesc.

Nicole, bine ai venit si sper ca temperatura sa fi scazut pana acum. Sarcina usoara si puiutza sanatoasa!

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Helloo fetelor,acum am intrat numai pe fuga,dar maine dimineata de la servici va citesc mai bine,nu printre randuri,ca acuma ma grabesc!
Da LILLY voi naste la Alin Butnaru la clinica ,inca nici eu nu stiu tarifele dar daca aflu ceva daca vrei te anunt si pe tine.daca vrei ne dam adresele de mail sa pove pe mess sau nr de tel in PM(numai sa-mi spui cum il activez).Si mie mi-ar face placere sa nastem deodata,ca macar as fi si eu cu cineva pe acolo si nu singura ca am o groaza de numa!
Va mai scriu si maine!!!
Noate buna la toate!!!

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Buna dimineata fetelor.

Am intrat pe furis de la lucru sa va mai citesc si sa mai scriu cate ceva, ca sa nu ma uitati.
Andreea, ca sa-ti activezi PM-ul cred ca trebuie sa mergi la meniul Mesaje Private (din stanga), apoi la Options (e undeva in dreapta sus) si selectezi "Activeaza mesajele private".

Va doresc o zi buna si sper sa intru mai des

Lilly 22+

Mergi la inceput