*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!
Bine ai venit alaturi de noi celia, felicitari pentru cei doi copii , sa fie sanatosi si mult noroc in viata!
Kriss si fratele meu e mai mare decit mine cu 6 ani si la fel si noi ne mai "hirjoneam" dar intr-adevar toate "oalele se spargeau in capul lui" , eu eram alintata familiei, insa el nu era gelos pe minein momentul in care am mai crescut am inceput sa ne intelegeem mai bine.

poze
BIANCA ANTONIA
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

[quote]Originally posted by kriss79

Kriss79, Andreea a inceput sa apuce jucariile de prin decembrie ii plac zornaitorile si cateva de plus si sa se intoarca reuseste doar varianta spate- pe o parte .
Bine se impaca Scorpionii cu Balantele...deocamdata.Baiatul e mare dintotdeauna ne-am mai dorit un copil linga Andrei dar asa a fost sa fie, tati mai mult plecat , diferite probleme , dar daca am ramas insarcinata si a fost sa fie si fetita asta e o implinire pentru noi si suntem fericiti. Andrei si-a dorit o surioara desi... initial vroia sa fie fratior... , el i-a ales numele pe motiv sa-si petreaca zilele impreuna, sa fie casa plina de cadouri...
Diferenta e ...nu ma indoiesc ca va fi destul de dificil...cand vor creste mai mari va fi o relatie mai apropiata sper eu , caci cat sunt copii , inevitabil au accese de gelozie ,cel putin din partea lui Andrei acum caci Andreea e mult prea mica...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ella10 Multumim de primire si urari.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare mamici si gravidute e Iasi! M-am hotarat intr-un final sa particip si eu activ la discutiile voastre care de altfel mi-au fost de folos atunci cand am avut vreo "problema" legata de sarcina sau de fetita mea. Va salut pe toate si sper sa nu va supar prea tare daca nu voi scrie atat de des ca si voi.

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

tuscut bun venit! Inca o mamica cu copilas Balanta! Te asteptam sa ne povestesti despre tine, despre Maria Iustina..cat mai des posibil!
Scrie repede 10 mesaje ca mesajele tale sa apara in timp real..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Multumesc de urari Kriss! Fetitele noastre au date de nastere apropiate...de aceea citesc cu mare interes evolutia fetei tale. Daca ai sti cat de asemanatoare sunt! Chiar ii zic si sotului "Uite si fetita cutare tot asa face!"

Mergi la inceput

Ne-ai si trecut deja in lista!

Mergi la inceput

Gaza mea s-a nascut cu o greutate de 3.200 kg si 51 cm. A crescut repede repede si acum la 3 luni jumatate are 6.5 kg si 63 cm.

Mergi la inceput

Si vrea sa va scrie si ea... se uita la mami cum tasteaza si bate si ea in tastatura de nu mai reusesc eu sa scriu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Tuscut bine ai venit.
Fetelor voua vi s-a intamplat sa aveti candida pe timpul sarcinii?
Mie pe toata perioada sarcinii secretiile mi-au iesit sterile si acum pe ultima suta de metri mi-a iesit candida.Bineinteles ca trebuie sa fac tratament cu ovule si deabia scapasem de utrogestan.

vela37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput