*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
Scuze ca am creat confuzii, nu mi-a trecut nicodata prin cap asa ceva![]()
Nici mie ca ai creat confuzii. Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
slimatei spune:
va salut asa in treacat...azi m-am intrecut pe mine..am facut o gramada de treburi...si m-am obosit tare ..sper sa reusesc sa dorm vreo ora pana nu se trezeste ..
multumim de urari...azi stau mult mai bine...si cu moralul...
va 
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
vela spune:
Buna fetelor.Cred ca am o problema cu netul sau forumul asta ca de cate ori deschid pagina se restarteaza internetul.
Celia bine ai venit, vad ca si tu ai baiat mare.
Baiatul meu este ''aproape adolescent'' cum spune el si are pretentia sa fie tratat ca atare, conteaza f mult pt el sa fie luat in serios ca doar nu mai e copil.Este perioada in care incepe sa-i placa fetele, la modul ca se indragosteste si trebuie sa-i faca curte fetei respective, s-o cucereasca si daca nu-l baga in seama sau vorbeste cu un alt baiat deja se simte tradat si sufera f mult.Imi mai cere sfatul cateodata dar sa nu auda nimeni si ma pune sa promit ca nu spun nimanui, parca ar fi secret de stat.
Acum eu m-am obisnuit cu problemele copiilor ''aproape adolescenti'' dar nu stiu ce-o sa ma fac cele ale noi-nascutilor.
vela
37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
slimatei spune:
a ..scz...
vroiam sa-i urez si eu bun venit celiei...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
kriss79 spune:
buna seara
A fost pediatrul..Alessia e ok..are putin rosu in gatut si atat..am luat serimar, a desfundat super nasucul!
acum doarme de vreo 1h si ceva..sper sa revenim in 2-3 zile!
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Celia spune:
Addiana, Darria, Vela, Slimatei Multumim de primire.
Vela Da , avem baiat mare , nu atat de adolescent cu probleme de indragostit...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Nonna76 spune:
Repede,repede la
ca se raceste.
Baiatul meu cel mic isi suge degetul.E asa scump cu degetul mare in gurita dar nu vreu sa-l las.Sa vad daca reusesc.
La mine si Vlad a supt degetul dar o facea numai in prezenta mea.Cu nimeni altcineva nu facea asa ceva.
Andrei vrea sa va scrie si el,ii place tare mult tastatura.
Ma intreba mama lui Domi ce maninca Andrei: piure de legume(cartof,morcov,pastirnac,dovlecel), cereale cu orez si porumb,carne,mere,pere,si mai nou brinza.
Celia bine ai venit.Sa ne povestesti despre copiii tai.
Celia spune:
Monica,multumim de primire.
Acum sa va spunem cate ceva de noi ... suntem patru :doi scorpioni(mami , tati) si doua balante(Andreea , Andrei). Mami si tati sunt fericiti ca au doi copii minunati , Andrei e baiat mare , elev in clasa a III a , si cu totii au asteptat-o pe dulceata de Andreea ,care are aproape 4 luni.
Andreea s-a nascut prin nastere naturala , pe 30 septembrie 2007 , la ora 2,50, cu greutatea de 3, 500 kg, lungime 53 cm ,scor apgar 9. Am avut botezul pe 24 noiembrie . Vaccinul de la doua luni Infanrix Hexa i l-am facut pe 30 noiembrie , de ziua numelui ....urat cadou s-au gandit parintii sa-i faca , dar util.... In fiecare zi ne bucuram de copii nostri cu etapele lor de crestere si dezvoltare. Andreea gangureste , rade , ne cearta (atunci ii reusesc cel mai bine combinatii de sunete nei, mei , ghei, hai), progreseaza cu intoarcerile, prinde jucarii si duce la gurita , dar mai mult ii plac mainile ei .
Celia spune:
La mai multe lunite pentru
Alex de mami Shpiry (Irina)
kriss79 spune:
neata..mai pe la pranz..
LA MULTE LUNITE ALEX!!!
pacat ca mamica Shpiry nu mai da pe la noi..
Celia, Andreea a inceput demult sa apuce jucariile si sa se intoarca? ca a mea nu apuca inca..doar cateodata paturica ei si isi baga pumnuletul in gurita..
Cum se impaca Scorpionii cu Balantele? ce baiat mare ai! ai avut curaj sa ramai insarcinata dupa o pauza mare..a fost o intamplare sau v-ati dorit(sau poate Andrei si-a dorit) o surioara?
zic asta..ca intre mine si sora mea sunt aproape 8 ani diferenta..si a fost destul de dificil..am fost tare geloasa ca ea acaparase toata atentia familiei..nu sunt mandra de mine, dar o mai plesneam, o mai necajeam..si cate si mai cate..cand a crescut mai marisoara m-am linistit ca incepuse sa ma parasca si sa ma traga de par
Acum insa o iubesc f mult si nu mai e gelozia aia din primii ani..eram in cls I cand s-a nascut..
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)