*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 10
Darria spune:
cand am timp mai "spionez"
pe la voi
Oana si Mihaela: facem un club pt. mamele dificile. Ma inscriu si eu
Oana: amuzant baietelul vostru, asa vad si eu ce imi rezerva viitorul
Spor la lucru.
Kriss: nu am vrut sa scriu pana acum, am zis ca sa nu te superi. Pe mine m-a ajutat ft. mult Spock(ingrijirea sugarului si a copilului), fiindca nu stiam ce e mai bine pt. bb.
Asa cum au spus Oana si Mihaela laptele este un mediu propice pt. dezv. bacteriilor - e o practica veche. Acum tb. sa ai grija sa-i cureti ft. bine nasucul. Ft. buna este batista bb, curata mai bine decat pompita. Un nasuc care nu e bine curatat -> secretiile pot ajunge in gatut(de aici tusea) sau ureche si atunci alta "distractie". Mai bun decat serul fiziologic este sarea de mare(noi folosim sterimar).
Nu te invinovati, nu ai de ce. Probleme cu nasucul vor mai fi, nu ai cum sa eviti.
Refacere rapida fetitei.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori.
am editat fiindca scrisesem gresit denumirea produsului.
Celia spune:
Buna mamici si bebici de Iasi precum si viitoarelor mamici . Vrem si noi in grupul vostru , daca ne primiti .
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
kriss79 spune:
Darria, mai spioneaza![]()
am retinut sfaturile voastre..am sa iau niste sare de mare sa vedem cum merge..
pusul de lapte in nara m-a sfatuit pediatrul..e intr-adevar mai in varsta..are 64 de ani, dar e foarte apreciat..
va tinem la curent cu ce ne zice in seara asta dupa ce o vede..
Celia, bun venit!Sa iti traiasca comorile! Vad ca esti mamica de papanash de sept oct si mamica de 2 balante!
te trec mai incolo pe listuta..ca mi s-a sculat iar bolnavioara..
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Darria,eu recunosc ca-s asa cum ici tu. ![]()
Celia,bine ai venit. 
Cristina,cum il cheama pe pediatrul tau?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Celia spune:
[quote]Originally posted by kriss79
....pusul de lapte in nara
Celia, bun venit!Sa iti traiasca comorile! Vad ca esti mamica de papanash de sept oct si mamica de 2 balante!
te trec mai incolo pe listuta..ca mi s-a sculat iar bolnavioara..
Kriss79 Multumim de primire , trecere in listuta si de urari , la fel si tie sa-ti traiasca dulceata si sa va bucurati de ea.
Referitor la pus lapte ....mai folosim si noi uneori laptele matern pt curatirea nasucului si a ochisorilor , oricum parerile sunt impartite , dar in speranta ca face bine ...
Si...asa cum spun eu , pina acum ceva vreme aveam o balanta intre doi scorpioni(parintii), acum avem doua balante intre doi scorpioni.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Darria spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Darria, mai spioneaza
Avem 3 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Cristina
Cand am timp citesc ce mai scrieti fara a intra in discutie pt. ca nu pot fi constanta. Decat sa scriu putin si rar mai bine deloc.
Uneori sunt pagini pe care nu am timp sa le citesc. Acum de ex. doarme strumfita si am liber. Imi face placere sa citesc pe la voi, imi amintesc cum eram la inceput(ce mica a fost pitica mea) dar am posibilitatea sa vad si ce ma asteapta(iubiri la gradinita sau pana atunci
addiana spune:
kriss, eu folosesc sterimar (apa de mare) pt nasuc si mereu imi atragea atentia siminiceanu sa le culc pe o pernuta mai inalta sa nu se duca mucisorii la urechi....cu denisa am avut probleme mari cu otitele pana la 2 ani si..
bun venit celia!
ma duc sa le culc si revin...![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Darria,eu recunosc ca-s asa cum ici tu.
Celia,bine ai venit.
Cristina,cum il cheama pe pediatrul tau?
Dimitriu Gr. Alexandru
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Darria spune:
Celia: bun venit.
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Darria,eu recunosc ca-s asa cum ici tu.
iarasi fiind in viteza nu am explicat si am lasat loc pt. confuzii

Mihaela: ma refeream la faptul ca si eu sunt "mandra posesoare" a unei mame dificile. Ma acuza ca o tratez ca pe un strain, etc... dar nu vreau sa intru in detalii. Sa nu fie de deochi
Scuze ca am creat confuzii, nu mi-a trecut nicodata prin cap asa ceva