*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Buna!
Crismary bine ca a trecut!
Mihamora David are ochi albastri!
Oana si Addiana ati inceput sa aveti treaba cam timpuriu! Ei indragostitii astia...
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
crismary, ma bucur ca acum e bine micutul!
a mea a inceput sa se agite..horcaie si are si muculeti in nasuc..plus tuseste din cand in cand..![]()
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Cristina,"horcaie" si tuseste de la mucusori.Curata nasul f bine cu ser fiziologic sau Sterimar si aspira cu pompita.Urmareste-o sa nu faca febra.
De ce-i pui fularul la gurita mey?
Oana,deja?
Na,nu stiu ca sa spun...pot doar sa invat de la tine pentru mai tarziu...Cel mai important,cred,e sa vorbesti mult cu el despre asta,sa vada ca esti de partea lui si ca-l intelegi si sa nu razi de "sentimentele" lui. Zic si eu...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
vela spune:
Ema pozele cu Andrei sunt super,sa-ti traiasca.
Oana, stai sa vezi cand o fi mai mare ce probleme sunt!!!
Stefania, La multe lunite!
vela
37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by vela
Oana, stai sa vezi cand o fi mai mare ce probleme sunt!!!
Chiar asa Vela...Ia sa ne mai povestesti din experienta ta de mamica de baietel de 11 ani acus.

addiana spune:
va servesc cu o
si fug la bolnavioarele mele... denisa a tusit "un pic mai putin" noaptea trecuta!!! dar vocea raisei parca se ingroasa...
multa sanatate celor bolnaviori! pupici!
stefania la multe lunite! ...ieri eram prea zapacita
, scuze!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
kriss79 spune:
neata
asta noapte nu a facut febra..am tot mers sa vad cum doarme ..respira cam greu..mai tusea cateodata..dar a dormit pana la 6.Binteles ca aseara nu am mai facut baita.
Am vb aseara cu pediatrul si mi-a zis sa ii pun doar ser fiziologic(ca din asta aveam in casa) si laptic in nari..intr-adevar cu lapte s-a desfundat mai bine..ca e gras. In seara asta vine sa o vada..
Mi se face mila saracuta ca nu poate respira calumea si tuseste..off, cred ca eu sunt vinovata de raceala asta!credeam ca laptele matern o imunizeaza indeajuns..poate nu trebuia sa o cocolosesc asa mult..caciulita de bumbac in casa..fular mereu la gurita samd..
Denisei si Raisei, multa sanatate!
multumim de cafeluta!
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
'Neata.
Sunt franta de oboseala. Iar acum sunt si putin nervoasa. Incerc sa termin lucrarea de disertatie, poate-poate o sustin si eu (am mai incercat de doau ori, mereu am amanat). Si azi, cand aveam ceva timp si Victor aproape adormise, vina mama in vizita. Si cu ea trebuie sa stau ca si cu cel mai scortos musafir, nici vorba eu sa lucrez sau sa citesc ceva. Sigur, a plecat cand s-a trezit bb.
kriss nu cred sa fie ceva grav. Fa cum au spus fetele, curata f bine nasucul cu ser si aspira mucii. Sincer, eu nu am auzit de varianta cu pus la[te in nas. Si de cocolosit...cum simti tu. Fularul la gura cica face mai mult rau, iar caciula eu folosesc doar daca e rece sau bate vant (deci nu in casa, nici macar dupa baie) Acum, tu faci cum crezi.
Stefania, sanatate multa.
Miha, stiu ca nu trebuie ironizati copiii. Stiu pt ca pe mine ma enerva teribil fratele meu (si prietenii lui) ca radeau de mine cand imi placea vreun baiat (bine, ca mie imi placea un prieten de-al fratelui meu, deci cu 8 ani mai mare

)
Vela, hai, povesteste-ne. Cum e sa ai un baiat mare?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
A! Am uitat sa va spun ca avem al doilea dintisor. Si, desi a iesit de alaltaieri, este in continuare agitat si nervos. Si nu vrea sa stea decat la san. (ghicici unde e acum, cand scriu?) Ca sa nu mai spun ca nu adoarme decat la san si, de cand cu dintii, ar sta toata noaptea cu tzatza in gura. Sper sa pot sa il dezobisnuiesc. Sper. Nu stiu cum sa fac, sunt cam speriata, ca nu vreau sa continuam asa
Intr-un timp statea cu suzeta, acum nici nu vrea sa o vada, o scuipa asa, parca cu ciuda. Deci, daca aveti sugestii si pentru problema noasta, pls...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Si cu ea trebuie sa stau ca si cu cel mai scortos musafir, nici vorba eu sa lucrez sau sa citesc ceva.
Ufff...credeam ca numai a mea e asa...
Cu toate ca eu stau in apartamentul lor,ei stau la tara pe mosie quote:
Sincer, eu nu am auzit de varianta cu pus la[te in nas.
Asta e o metoda babeasca de curatare a nasului,ochilor,urechilor bebelusilor...Cand am avut problema cu ochisorul lui Robert,aceeasi ca si a lui Andrei de Emma
,am fost la oftalmolog si l-am intrebat de leacul asta,ca ma omorau babele zi de zi...
Si mi-a spus sa nu fac asa ceva,in nici un orificiu quote:
Si de cocolosit...cum simti tu. Fularul la gura cica face mai mult rau, iar caciula eu folosesc doar daca e rece sau bate vant (deci nu in casa, nici macar dupa baie) Acum, tu faci cum crezi.
Sunt de acord cu tine.