*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Kriss, Celia, de la cate luni v-au zis pediatrii vostri ca puteti pune copii sa stea in fundulet? Dr. mea zice ca de la 4 luni jumate insa Iustina mea deja se spijina in coate sa se ridice si chiar se ridica in fundulet daca e tinuta de manute.

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bine ai venit Irina!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Multumesc Miha!

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor!
eu ma simt naspa...naspa de tot... nasul e izvor de apa cristalina...ochii bulbucati si greoi...chieptul ma ustura de mor...sa mai continui????

fetele parca sunt mai bine...sau sunt eu prea ametita???!!!

bun venit irina!

sanatate multa tuturor si sa nu se prinda nici un virus sau bacterie de voi!

mai revin pe seara...daca ma simt in stare! si fetele vor afaraaaaa... pana si raisa vine la mine si imi zice "mami ai bino afia!" (=mami hai vino afara!)

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Sanatate multa Diana! Ai grija de tine!

Noi am fost azi la vaccin si sala de asteptare era plina de copii bolnaviori. Offf virusii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

tuscut, ai fetita marisoara..a mea are 5,210 gr(avea luni seara)..ca nu ne-am mai cantarit de atunci..nu stiu cati cm..nu am mai masurat-o..
Nu sta in fundulet..nici nu da semne ca e dornica..doar cand sta in brate la mine, cu spatele pe burta mea si eu stau in fund..vrea sa se ridice..cand sta culcata insa..nu se ridica inca..nu vreau sa o fortez, am citit ca fiecare copil are ritmul lui..
Am citit insa ca e devreme la 3 luni sa stea in fundulet..coloana e inca fragila..pe la 4 luni jumate cred ca da..
poate e Iustina mai emancipata!

Diana, iti doresc mult sanatate!

Miha, dar nu a venit la tine acasa sa il faca? stiam ca la 2 luni vine acasa pediatrul..sau cel putin asa ar trebui..sau te programeaza in asa fel incat sa nu va intalniti cu alt copil..

Bey, e concert iar in centru? ca la mine se aude zornaind cineva..daca deschid geamul zici ca imi canta mie, asa bine se aude..

Ella,Michelle..v-ati dus la hora din Piata Unirii cu Base?

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Cristina,n-a venit acasa,dar nici nu mi-a venit in cap sa intreb,pentru ca si la Robert am mers la cabinet.Si apoi m-a programat pe mine la o anumita ora pentru vaccinare,dar cei care asteptau acolo erau pentru consultatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Tuscut bine ai venit!

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Irina ,noi nu avem recomandarea medicului pentru perioada optima de ridicat, sezut,dar Andreea are tendinte din pozitia culcat daca o tii de manute sa se ridice in fundulet apoi in picioare....noi nu incurajam aceste miscari , dar o tinem pret de cateva clipe daca e sa aiba tendinte .Asa cum spunea Cristina fiecare copil are ritmul lui.
Diana, sanatate multa , sa nu se prinda raceli de tine si fetite.
Cristina , la noi nu a ajuns concertul...doar artificiile...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha, kriss, celia, multumesc!
am inceput de dimineata sa iau humex pt raceala si gripa si vad ca e destul de bun. sper sa-mi treaca cat mai repede! ma bag la nanita si la transpirat!!!!

sanatate multa tutror! si noapte buna!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput